Odds Bonus i Danmark 2024

I denne artikel vil vi tale om den bedste odds bonus i Danmark. Du vil lære, hvor du kan få lidt gratis, og hvor du kan få mere ved at indbetale penge. Vi vil også introducere dig til typer af bonusser og angive, hvilke bettingsider der tilbyder forskellige betting bonusser.

Liste over Odds Bonus Betting Sider for Juli 2024

Bookmaker Bonus Licens Anmeldelser
Spillemyndigheden (18-0457046)
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden (21-70665)
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden (18-1517086)
Spillemyndigheden (21-99439)
Spillemyndigheden (21-96995)
Spillemyndigheden (16-1066750)
Spillemyndigheden (17-1562953)
Spillemyndigheden (20-6359)
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden (18-1449814)
Spillemyndigheden (20-19088)
Spillemyndigheden

Hvorfor du kan have tillid til os:

Det vigtigste er, at du kan være sikker på, at alle de bettingsider, vi taler om, har en dansk licens og er derfor pålidelige.

Her er nogle flere grunde til, at du kan stole på vores anmeldelser:

 • Vi har været i bettingmarkedet i over 10 år og opererer i flere lande. Vi vurderer bettingsider ikke kun inden for et enkelt land, men vurderer også, hvor godt de lever op til moderne internationale standarder.

 • Du kan købe reklamer hos os, men du kan ikke købe vores mening. Hvis en bettingside tilbyder odds med en urimelig høj margin, vil vi aldrig se bort fra det.

 • Vores hold af eksperter består af dusinvis af individer med forskellige sportsbaggrunde og interesser. Selvom mange eksempler i vores artikler relaterer sig til populære sportsgrene som fodbold og tennis, kan du også spørge om cricket. Vores hold ved ikke kun, hvordan man spiller på det, men forstår også forskellene mellem cricket og kroket.

 • Sidst, men ikke mindst: Vi er glade. Bare se på det sprudlende logo.

Top 5 Bettingsider med Odds Bonus

Mr Green

Mr Green er en af de to danske bettingsider med dansk licens, der tilbyder nye spillere en bonus uden indbetaling. Du vil modtage 100 kr. i kontanter bare for at registrere dig på bookmakerens hjemmeside. Dog kan du ikke trække bonussen ud; du kan kun bruge den til væddemål. Der er ingen yderligere krav.

Bettingsiden har en ret omfattende sportsbooking med 30 sportsgrene samt væddemål på politik og showbiz begivenheder globalt set.

Udvalget af væddemål til topfodboldbegivenheder er ikke ideelt, med lidt over 400 markeder. Dog inkluderer det væddemål på statistik, hvilket gør væddemålsmulighederne attraktive ikke kun for begyndere, men også for erfarne spillere.

Mr Green tilbyder også gode odds. Deres margin overstiger sjældent 5%, og for de mest prominente fodboldkampe kan den være så lav som imponerende 2%.

Blandt ulemperne ved bettingsiden er manglen på live streaming og vanskeligheder med at komme i kontakt med supporten. For at starte en samtale med en agent skal du fordybe dig i FAQ-sektionen og angive mindst to gange, at de eksisterende svar er utilstrækkelige ved at klikke på den tilsvarende knap. Først derefter kan du gå ind i en live chat eller sende en e-mail.

Fordele:

 • Ingen indbetalingsbonus

 • Ca. 30 sportsgrene

 • Android, iOS apps

Ulemper:

 • Ingen bonusser for aktive væddemål

 • Ingen live streaming

Danske Spil

Danske Spil er en stor platform, hvor du kan finde forskellige former for spil, herunder casino, bingo, poker og lotterier. For nye spillere bosat i Danmark hos Danske Spil tilbyder bettingsiden et gratis væddemål på 25 kr ved registrering. Der kræves ingen indbetaling. Der er ingen specifikke krav til dette gratis væddemål ud over en tidsbegrænsning - du skal bruge det inden for syv dage.

Denne bettingside tilbyder ikke et bredt udvalg af sportsdiscipliner, med færre end 25 muligheder, hvilket placerer dem efter markedets ledere. Alligevel klarer Danske Spil sig godt på andre områder. Du kan finde over 500 resultater for fodboldkampe i de bedste europæiske ligaer, inklusive væddemål på statistik.

Bettingsiden opretholder stabile odds med en margin på omkring 5% for populære sportsgrene og begivenheder. De tilbyder også direkte live streams til spillere med en positiv kontosaldo. Derudover kan du drage fordel af ekspertrådgivning ved at læse blogs på deres hjemmeside.

Fordele:

 • Ingen indbetalingsbonus

 • Totalisatorspil (Totes)

 • Podcasts fra sportseksperter

Ulemper:

 • Ingen bonusser for væddemål

 • Dårligt udvalg af betalingsmetoder

Bet365

Bet365 tilbyder nye kunder en indbetalingsbonus med meget favorable vilkår. Du kan indbetale så lidt som 50 kr., og derefter skal du placere et væddemål med odds på mindst 1.20, hvilket giver nye spillere en god chance for at vinde deres første væddemål. Når du har placeret dit væddemål, uanset udfaldet, vil du modtage et 100% gratis væddemål, der matcher beløbet af din indsats. Dette gratis væddemål kan bruges på enhver sportsbegivenhed inden for 60 dage, uden yderligere krav.

Bet365 skiller sig ud med sit omfattende udvalg af væddemålsmuligheder, der dækker omkring 40 sportsgrene, samt politik og showbiz. I esports-sektionen (betragtes som en enkelt disciplin) finder du omkring 15 forskellige spil.

For de bedste fodboldligaer kan du vælge mellem over 500 markeder længe før kampen, og omkring 1000 når du nærmer dig kampstart.

Et af de få områder, hvor bettingsiden ikke skinner, er oddsene. Bet365's margin er normalt ikke lavere end 5% for fodbold og kan nå 6-7% i tennis. Mens det ikke er urimeligt højt, gør det dem ikke til ledere på det danske marked.

Bet365 imponerer med sine avancerede tekniske funktioner. Bettingsiden har introduceret et meget tilpasningsdygtigt cashout-system, der giver brugerne mulighed for at lukke hele deres væddemål, en del af det, eller oprette automatiserede fulde eller delvise indløsninger. Derudover tilbyder de den unikke funktion at skabe Bet Builder kombinationer med en bemærkelsesværdig maksimum på 12 potentielle resultater. Bet365 fører også an i live streaming med et stort udvalg af kampe, potentielt de største i branchen.

Vi anser ulemperne ved Bet365 for at være den mindre brugervenlige hjemmeside og vanskelighederne med at få adgang til kundesupport.

Fordele:

 • Fremragende bonusprogram

 • Ca. 1000 væddemål på topkampe

 • Stort udvalg af live streams

Ulemper:

 • Ikke særlig bekvem navigation

 • Streng genbekræftelse

Unibet

Unibet er en velkendt global bettingside grundlagt i 1997 og har været aktiv i Danmark siden 2018. Bemærkelsesværdigt skiller denne bettingside sig ud med sine meget konkurrencedygtige odds og et omfattende udvalg af live videostreams.

Bettingsidens hjemmeside skiller sig ud med sin enkle og strømlinede design, der giver behagelig navigation. Måske er den eneste ulempe den udfordrende adgang til kundesupport. For at kontakte en agent gennem live chat skal du først gå igennem FAQ-sektionen og specificere, at de leverede svar ikke opfylder dine krav.

Unibet tilbyder væddemålsmuligheder for over 30 sportsgrene, herunder væddemål på underholdning og politik. Udvalget af væddemål på topfodbold er en smule begrænset, med lidt over 400 markeder, men de inkluderer statistiske muligheder.

Unibet opretholder en konservativ margin, der konsekvent forbliver under 5%, hvilket gælder ikke kun for fodbold, men også for sportsgrene som tennis og endda basketball. Som det fremgår af odds-tabellen, der er angivet, har de mest prominente fodboldbegivenheder ofte meget attraktive odds, hvor marginen kun overskrider 2% en smule.

En bekymrende faktor er den udvidede verifikationsproces ved udbetaling af betydelige beløb, hvilket vi finder mindre end ideelt.

Fordele:

 • Særlige væddemål på topkampe

 • Stort udvalg af live streams

 • Guides til kampe

Ulemper:

 • Lang verifikation ved større udbetalinger

LeoVegas

Flere bettingsider benytter sig af identiske oddsudbydere, så det bør ikke komme som en overraskelse, at LeoVegas tilbyder en væsentlig identisk bettingtjeneste som Unibet og Mr Green. De har det samme udvalg af sportsgrene, turneringer, markeder og marginer. Ikke desto mindre er disse forskellige enheder, og du har mulighed for at modtage en velkomstbonus fra hver af dem.

En af forskellene er designet. LeoVegas har et livligt orange farveskema og et komplekst interface, der måske i starten kan virke udfordrende. Udvalget af sportsgrene er organiseret atypisk: nogle er på første side, mens den fulde liste skal tilgås gennem et separat vindue, der lægger sig over hovedskærmen. Appen og mobilversionen er mere bekvemme.

Kundesupportens åbningstider er også forskellige. Her kan du bruge live chat fra kl. 8:00 til kl. 01:00.

LeoVegas tilbyder væddemål på 30 sportsgrene samt politik og underholdning. Fodboldlinjen inkluderer over 400 væddemål, hvilket ikke er et stort antal, men markederne er varierede og inkluderer statistiske væddemål. De holder deres margin under 5% for flertallet af sportsgrene, og går lejlighedsvis ned til 2% for store fodboldbegivenheder.

En betydelig ulempe er manglen på live streaming.

Fordele:

 • Omkring 30 sportsgrene

 • Særlige væddemål med forhøjede odds

 • Ugentlig LeoKing forudsigelseskonkurrence

Ulemper:

 • Besværlig navigation i Sportssektionen

 • Udbetalinger fra 200 kr.

Odds Bonus i Danmark: Hvad er Fidusen?

Bonusser fra bettingsider er ikke altid krystalklare. Nogle af dem kommer med meget komplicerede betingelser, hvilket gør det uklart, om det er en bonus eller en fælde. Lad os forklare, hvordan man adskiller en reel bonus fra en alt for kompliceret en.

 • Beløb: Jo større bonusbeløbet er, desto mere mistænksom bør du være. Ingen ønsker at give penge væk gratis, og bettingsider er ingen undtagelse. I Danmark er de største bonusser omkring 1.000 danske kroner.

 • Gennemspilskrav: Hvis bonussen er betydelig og udbetales i kontanter, vil der altid være gennemspilskrav. For eksempel betyder et gennemspilskrav på x5, at bonusbeløbet skal satses fem gange på væddemålet. Da kontante bonusser typisk er lig med 100% af din indbetaling, har du i det væsentlige to bonusbeløb at arbejde med efter at have modtaget den. Dette betyder, at du skal vinde dine væddemål for at kunne hæve bonussen i rigtige penge, og det er et ret stort beløb. Gennemspilskrav har ofte også andre krav, såsom minimum odds for væddemål.

Vi tog dette eksempel fra Betinias velkomstbonus, som har præcis disse betingelser: et gennemspilskrav på x5, med enkeltvæddemål med odds på mindst 2,00 og hver ben af en kombination med odds på mindst 1,50. Dette betyder, at de laveste mulige odds for dit kombinationsvæddemål vil være 2,25. Med andre ord vil dine chancer for at vinde væddemålet aldrig overstige 50%. Og du skal vinde for at have nok penge til at gennemspille bonussen fem gange.

 • Kvalifikationskrav: Dette er betingelserne, du skal opfylde for at kvalificere dig til bonussen i første omgang, inden du begynder at opfylde betingelserne for udbetaling. Kravene til velkomstbonusser indebærer typisk registrering, oftere end ikke en indbetaling, og nogle gange det første væddemål. Af og til kan bettingsider kræve, at det første væddemål skal matche indskudets størrelse. At starte med et så stort væddemål er ikke den mest fornuftige strategi.

 • Læg mærke til yderligere gennemspilskrav: Tjek om bettingsiden angiver obligatoriske væddemålsmarkeder og minimumsodds (som næsten altid er inkluderet). Jo højere minimumsodds, jo færre chancer har du for at vinde væddemålet.

 • Betalingsmetoder: Bonusprogrammer inkluderer måske ikke altid alle betalingsmetoder. For eksempel kan bonussen fra Betinia, som blev nævnt tidligere, ikke opnås ved at foretage den første indbetaling med Skrill eller Neteller; du bliver nødt til at bruge andre betalingsmetoder.

Hvorfor gør bettingsider bonustilbud så komplekse? Formålet med at tilbyde bonusser er at tiltrække nye spillere, men bettingsider ønsker ikke at give deres penge væk. Derfor bør den ideelle promovering set fra bettingsidens perspektiv se godt ud (f.eks. 100% indbetalingsbonus op til 1.000 DKK), men ikke være overdrevent fordelagtig for spilleren. Dette sikrer, at de fleste nye kunder til sidst vil give bonusmidlerne tilbage ved at tabe dem på væddemål.

Selvfølgelig kan dette ikke kaldes svindel, da alle bonusbetingelser normalt forklares i en dedikeret sektion. Dog indeholder disse regler ofte mange juridiske termer, hvilket gør det svært at læse for de fleste spillere, og du kan overse vigtige detaljer i denne store mængde tekst.

Her er nogle tips til at identificere et kompliceret bonustilbud fra en bettingside:

 • Læg ikke overdreven opmærksomhed på bonusbeløbet. De vigtigere faktorer er kvalifikationskrav og gennemspilskrav.

 • Vælg en bonus, der tillader dig at starte med et lille indskud. Det anbefales ikke at starte med store indskud.

 • Søg efter rimelige krav til kvalifikationsvæddemål, såsom minimumsodds på 1,50 eller lavere.

 • Overvej bonusser i form af gratis væddemål; de har normalt færre gennemspilskrav. Men du skal stadig opfylde kvalifikationsbetingelser.

 • Forsikrede væddemål er en anden mulighed; de tilbyder tilbagebetaling af dit første væddemål i tilfælde af tab. Selvom de er mindre fordelagtige, risikerer du ikke mere end dit indledende væddemål, og du kan prøve igen, hvis du opfylder betingelserne. Bwin tilbyder en sådan bonus; lav dit første væddemål op til 1.000 DKK, og hvis det tabes, vil du modtage et gratis væddemål af samme beløb.

Hvordan Får Jeg en Odds Bonus?

At få og aktivere en bonus hos en bettingside indebærer flere trin og handlinger, der er afgørende for en ny spiller at forstå. Selv erfarne spillere kan ofte have svært ved at forstå, hvordan man aktiverer en bonus, og hvornår de lovede bonusser vil blive tildelt efter opfyldte betingelser. Vi forstår fuldt ud dette, og i dette afsnit vil vi uddybe, hvordan man registrerer sig hos en bettingside, indbetaler penge, og hvordan man får adgang til og aktiverer bonusser, med konkrete eksempler. Derudover vil vi identificere fejl, der bør undgås, når man modtager og aktiverer en bonus.

Få en Bonus Under Registrering Gennem Bonusfanen

Registrering hos bettingsiden er det første skridt mod at modtage en velkomstbonus. Som en del af registreringsprocessen kan du nogle gange vælge den bonus, du ønsker at modtage gennem bonusfanen. Således er registrering hos en dansk bettingside en glidende proces, der typisk består af to faser - indtastning af personlige oplysninger og verifikation. Vi vil bruge Unibet som et eksempel på registrering og modtagelse af en bonus:


 1. Begynd med at besøge den officielle hjemmeside og klik på "Opret konto".
 2. Vælg din velkomstbonus. I vores tilfælde vælger vi sportsbonussen og klikker på "Vælg dette tilbud". Det er også muligt at vælge ikke at tage imod en bonus. Rækkefølgen af dette trin varierer med forskellige bettingsider, da du nogle gange først indtaster dine personlige oplysninger, før du vælger en velkomstbonus.
 3. Indtast dit CPR-nummer og klik på "Registrér med MitID". Unibet forenkler registreringsprocessen ved at muliggøre en direkte forbindelse via MitID med det samme, i modsætning til andre bettingsider, der måske kræver manuel indtastning af navn, adresse, telefonnummer osv.
 4. Indtast dit brugernavn i MitID-systemet og følg de angivne instruktioner. Når dette trin er fuldført, vil du have adgang til din konto.

Få en Bonus med en Promokode

Med Unibet som eksempel har vi forklaret en metode til at sikre sig en velkomstbonus under registrering - ved at vælge fanen for bonus. Men hvad nu hvis bonusbetingelserne kræver indtastning af en promokode? Faktisk er denne metode til at få en bonus under registrering mindre almindelig, men det forekommer nogle gange. For eksempel, for at modtage Betfairs velkomstbonus på '100% indbetalingsbonus op til 1000 DKK', ville følgende handlinger være påkrævet:

 1. Start med at gå til den officielle hjemmeside og klikke på "Tilmeld dig nu".
 2. Indtast dine personlige oplysninger, herunder fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer, CPR-nummer og e-mail, og sæt også din indbetalingsgrænse.
 3. Det næste skridt er afgørende for at få bonus: i afsnittet "Promokode", indtast promokoden for velkomstbonussen. For Betfair er det ZSKW02, og klik derefter på "Tilmeld dig nu".

Aktivering af Bonus

At modtage en bonus og aktivere den er separate handlinger. Det er ikke nok blot at vælge en bonusfane under registreringen eller indtaste en promokode. For danske bettingsider kategoriserer vi to primære typer af bonusaktivering — indbetalings- og væddemålsbonusser, og en mindre almindelig type er aktivering uden indbetaling (hvor du blot registrerer dig og følger verifikationsprocessen for at aktivere bonussen).

Aktivering af Bonus via Indbetaling

Lad os illustrere processen for aktivering af en indbetalingsbonus ved hjælp af den samme Unibets 100% indskudsbonus op til 1000 DKK bonus. Ifølge deres bonusbetingelser aktiveres bonussen ved en indbetaling på mindst 40 DKK (dette gør bonusmidlerne tilgængelige). Det maksimale beløb, du kan modtage er 1000 DKK.

Indbetalingsprocedurerne er standard på tværs af danske bettingsider. Når du foretager en indbetaling, vil vi kraftigt fremhæve to vigtige overvejelser:

 • Vær opmærksom på minimumsindbetalingskravet for at aktivere bonussen: Nogle gange overser spillere dette. For eksempel tillader Unibet indskud på mindre end 40 DKK via bankoverførsel, men at omgå minimumsindskuddet vil koste velkomstbonussen.

 • Nogle betalingsmetoder kan være udelukket for bonussen: Ofte i bonusreglerne finder du information om, hvilke betalingsmetoder der ikke er berettigede til bonussen. Dette er normalt forskellige e-Wallets. I vores Unibet-eksempel kvalificereres indskud via Paysafecard, Skrill og Neteller sig ikke.

Når du har forstået det mindste indbetalingsbeløb for at aktivere bonussen og har sikret dig, at din betalingsmetode er acceptabel, skal du følge disse generelle anvisninger for indbetaling på danske sider:

 1. Log ind på din konto.
 2. Gå til sektionen 'Kasserer', som normalt findes øverst til højre på din skærm eller i fanen 'Min konto'.
 3. Find og vælg 'Indbetaling' fra listen.
 4. En menu med tilgængelige indbetalingsmetoder vises - vælg den, der passer dig bedst. Husk, at visse metoder måske ikke er berettigede til en indbetalingsbonus.
 5. Indtast det beløb, du ønsker at indbetale. Husk minimumsbeløbet for at aktivere velkomstbonussen.
 6. Gennemgå alle detaljer endnu en gang, inden du bekræfter transaktionen.

Så snart de indbetalte penge er tilføjet til din konto, krediteres du automatisk med bonuspengene også.

Aktivering af Bonus via Placering af Væddemål

En anden metode til at aktivere en bonus involverer væddemål. Grundlæggende set kombinerer denne metode indbetalingen, da du i første omgang overfører penge til din spillekonto. Lad os tage 'Gratis indsats 1000 DKK for første indsats' bonussen fra LeoVegas som et eksempel på en væddemålsaktiveret bonus.

Ifølge bonusbetingelserne skal du foretage en indbetaling, placere et væddemål på mindst 100 DKK med odds på mindst 1,80. Ved at gøre dette sikrer du dig en 100% matchet gratis indsats, der svarer til dit væddemål, op til maksimalt 1000 DKK.

Med væddemålsaktiveret bonus er der vigtige punkter, du skal være opmærksom på for at undgå fejl:

 • Indbetalingsregler gælder også her. Som nævnt inkluderer denne metode til bonusaktivering en indbetaling, så vær opmærksom på det mindste beløb og de betalingsmetoder, der er berettigede til kampagnen. For eksempel vil indskud via Skrill eller Neteller ikke aktivere bonussen hos LeoVegas.

 • Bemærk det mindste odds: Bettingsiden antyder altid et mindste odds for et væddemål for at aktivere en bonus. For LeoVegas' bonuseksempel er det mindste odds 1,80. Selv en begivenhed med odds på 1,79 vil derfor ikke aktivere bonussen.

 • Bettypen er vigtig: Det er afgørende at forstå, hvilken bettype bettingsiden tillader. Hos LeoVegas er akkumulatorvæddemål med en samlet odds på over 1,80 tilladte. Dette gælder dog ikke altid, så læs betingelserne grundigt før start.

 • Vær opmærksom på tidsrammer for aktivering af bonus: Husk, at der er tidsbegrænsninger for bonusaktivering gennem væddemål. LeoVegas' bonusbetingelser fastslår, at begivenheden skal afsluttes inden for 60 dage efter indbetaling, men de fleste bettingsider har ikke så meget tålmodighed, da du ofte kun har en uges frist.

Og nu vil vi gennemgå trin-for-trin instruktioner om, hvordan du aktiverer en bonus ved hjælp af et væddemål på LeoVegas' hjemmeside:

 1. Gå til hjemmesiden og klik på 'Spil Nu'.
 2. Start registreringsprocessen ved hjælp af MitID.
 3. Indtast dit bruger-id, klik på 'Fortsæt' og fuldfør processen.
 4. Gå til Kasserer-sektionen og vælg en betalingsmetode, der er tilladt til bonusaktivering.
 5. Indtast et indbetalingsbeløb og følg anvisningerne.
 6. Vælg en sport og kamp, du ønsker at satse på.
 7. Vælg et passende odds og klik på dem.
 8. I væddemålssedlen indtaster du dit indsatsbeløb og klikker på 'Placer væddemål'.

Når alle trin er fuldført, vil du modtage din bonus i det angivne beløb.

Typer af Odds Bonusser

Bettingsider i Danmark begrænser ikke deres bonusser udelukkende til velkomstbonusser for nye spillere. De tilbyder en række forskellige bonusser, hver med særlige positive karakteristika, regler og begrænsninger.

For bedre at forstå typerne af bonusser kategoriserer vi dem i to grupper: Bonusser tildelt nye brugere og Bonusser udvidet til dem med eksisterende spillekonti.

Bonusser for nye brugere gives altid efter fuldførelsen af registreringen. Disse typer af bonusser inkluderer:

 • Første indbetalingsbonus

 • Ingen-indbetaling-registreringsbonus

 • App-registreringsbonus

Bonusser for spillere med eksisterende spillekonti tildeles for deres regelmæssige væddemål og indbetalinger eller for henvisning af venner. Disse bonusser inkluderer:

 • Cashback og loyalitetsprogrammer

 • Genindlæsningsbonusser (for indbetaling)

 • Forbedrede odds
 • Akkumulatorforstærkninger

 • Henvisningsbonusser

Desuden følger hver type bonus nærmere en bestemt optjeningsmetode. De to grundlæggende metoder er — Gratis væddemål og Kontantbonus. Et gratis væddemål er et bestemt væddemålsbeløb, som bettingsiden giver dig mulighed for at placere et væddemål uden at risikere dine egne midler. Det er vigtigt at vide, at penge modtaget som et gratis væddemål ikke kan hæves øjeblikkeligt; der skal opfyldes specielle betingelser, før det kan gøres. På den anden side svarer en kontantbonus til ekstra midler, som bettingsiden udsteder for at supplere din indbetaling. Der gælder også specifikke gennemspilningsbetingelser her.

Nu, hvor vi har defineret typerne af bonusser og optjeningsmetoderne, lad os tage et nærmere kig på hver type bonus. Vi vil forklare, hvordan hver enkelt fungerer, og diskutere de krav, bettingsider normalt stiller.

Første Indbetalingsbonus

Første indbetalingsbonus er en af de mest almindelige bonusser, som tilbydes af danske bettingsider. Som regel gives den i form af en kontantbonus. Den belønner nye kunder med en procentvis matching af deres første indbetaling, som regel 100% op til et bestemt beløb. De primære vilkår og betingelser, der skal overvejes for denne type bonus, inkluderer størrelsen på den mindste indbetaling, tidsrammen for at omsætte bonus, de specifikke krav til omsætning af bonus, de begivenheder og sportsgrene, der er tilladt for væddemål, og de mindste odds for omsætning. For eksempel giver Unibets første indbetalingsbonus, 100% indskudsbonus op til 1.000 DKK, som en kontantbonus, og spilleren skal satse den 8 gange inden for 60 dage på odds på 1,40 eller højere, før der kan foretages en udbetaling.

Ingen indbetaling bonus ved registrering

En ingen-indbetaling-registreringsbonus gives til nye kunder simpelthen for at oprette en konto uden at kræve en indledende indbetaling. Den gives normalt i form af et gratis væddemål. Det er vigtigt at forstå, at denne type bonus sjældent gives i store pengebeløb, generelt omkring 50 DKK . Man bør ikke forvente betydelige gevinster fra sådanne bonusser.

Ikke desto mindre er der stadig nogle fornuftige tilbud tilgængelige, såsom 'Ingen Indbetalingsbonus 25 DKK' fra Danske Spil. Den gives som et gratis væddemål. Brugeren skal oprette en konto, aktivere bonussen og modtage 25 DKK. De primære betingelser inkluderer at bruge gratis væddemålet inden for 7 dage efter aktivering, 'Byg-selv Væddemål'-funktionen kan ikke bruges til væddemål placeret med Gratis væddemålet, og det kan kun bruges på en enkelt kupon.

App Registreringsbonus

Dette er en ret sjælden bonus type, men den kan også findes blandt danske bettingsider. Vi skiller denne bonus ud som en særskilt kategori, selvom den kan inkludere elementer af en indbetalings- eller ingen-indbetalingsbonus. Som regel gives der et gratis væddemål for at registrere sig i appen. Det er også tilrådeligt at være opmærksom på de vigtigste vilkår og betingelser for denne type bonus. For eksempel tilbyder bettingsiden CashPoint et "100 DKK App Gratis Væddemål" for at installere deres iOS- eller Android-app og foretage den første indbetaling. Kunder skal indbetale mindst 100 DKK via CashPoint-appen for at modtage et gratis væddemål til en værdi af 100 DKK, som skal bruges med 1x omsætning inden for 7 dage på et enkelt- eller kombinationsvæddemål.

Første Bet er Risikofrit

Også kendt som risikofrie væddemål, refunderer første bet af indsatsbeløbet, hvis en spillers væddemål taber. I denne type bonus tilbud skal danske spillere specifikt fokusere på vilkårene vedrørende det mindste væddemålsbeløb, udelukkelse af udbetalinger af første væddemål, mindste odds for indsatsen og omsætningskrav for ekstravæddemålet.

Et ideelt eksempel på denne type bonus kan findes hos Bet25's `'Risikofri indsats op til 500 DKK". Ifølge deres regler er du forpligtet til at placere et minimumsvæddemål på 50 DKK på en begivenhed med ethvert odds. Væddemål placeret på asiatiske linjer, systemspil og vindende væddemål er samlet set udelukket. Desuden er det ikke tilladt at udbetale væddemålet. Hvis indsatsen taber, giver Bet25 automatisk en fuld refusion af indsatsbeløbet op til 500 DKK. Ekstravæddemålet inkluderer en 1x omsætning med et minimumsodds på 1,50. Det er heller ikke tilladt at udbetale væddemålet eller spille på systemspil og asiatiske linjer. Derfor kan denne type væddemål illustreres som følger: Du placerer dit første væddemål på 500 DKK. Hvis du taber det, modtager du 500 DKK i ekstravæddemål. Du placerer derefter et ekstravæddemål på 500 DKK til odds 2,00 (eller ethvert over 1,50). Hvis du vinder, vil du få udbetalt 1.000 DKK og dermed beholde både indsatsen og gevinsterne på dit ekstravæddemål.

Cashback og Loyalitetsprogrammer

Cashback- og loyalitetsprogrammer belønner kunder baseret på deres samlede aktivitet i stedet for en engangsbonus. Cashback tilbyder en procentdel af tabte væddemål som bonuspenge, normalt mellem 5-10%, for at hjælpe med at udligne tab. Loyalitetsprogrammer tildeler point for aktiviteter som indskud eller når visse mål opnås. Point kan indløses til “free bets”, merchandise eller forbedrede odds. Spillere skal nærme sig denne type bonus med forsigtighed, da cashback eller loyalitetsprogrammer har tendens til at trække dig ind i at spille mere og genoptage spillet efter tab af penge.

Derfor råder vi spillere til at være opmærksomme på aktiveringsmetoden for disse belønninger. Loyalitetsprogrammet aktiveres ikke altid automatisk og kræver et specifikt klik i profilen. Derudover skal det forstås, at belønninger i loyalitetsprogrammet kun tildeles for spil med rigtige penge: kontante bonusser og “free bets” er ikke inkluderet. Desuden kan individuelle belønninger gennem loyalitetsprogrammet være underlagt omsætningskrav. Med andre ord kan du modtage en kontantbelønning, men før du kan hæve pengene, skal du opfylde omsætningskravene.

Pokerstars har f.eks. et loyalitetsprogram kaldet "Pokerstars Rewards". I dette program kan spillere optjene belønningspoint, som yderligere giver skatte med individuelle præmier. Ved væddemål på sport krediteres belønningspoint ved afvikling af væddemålet. For enkeltvæddemål tjener spillere 1,5 Reward Points for hver $1 satset. For kombinerede væddemål tjener spillere 1,5 bonuspoint for hver $1 satset. Væddemål foretaget i DKK konverteres til dollars til markedsprisen ved beregning af belønningspoint. Belønningspoint krediteres ikke for væddemål, der har valgt Cash Out-funktionen.

Forbedrede Odds

Mange bookmakere øger midlertidigt eller "forbedrer" oddsene på visse markeder over deres normale pris. For eksempel kan et spil med odds på 2,00 blive forhøjet til 2,50. Denne type bonus optræder ofte i store turneringer som Champions League, verdensmesterskabet osv. For eksempel tilbyder 888.dk dagligt forbedrede odds på separate kampe i deres bonussektion. Dog har vores team bemærket, at der sommetider ikke er kampe med forhøjede odds i denne sektion. Derfor er den primære udfordring for en spiller, der deltager i denne type bonus, dens begrænsning, hvilket kræver regelmæssig overvågning af oddsændringer.

Henvisningsbonusser

Bookmakere tilbyder henvisningsbonusser, når eksisterende kunder får venner eller familie til at åbne nye konti. Vi fandt ikke sådan en promotion hos de danske bookmakere, vi gennemgik, men normalt får både den, der henviser, og den nye bruger et "Free bet" eller en kontantbonus i dette tilfælde.

Top 3 Bettingsider med Velkomstbonus Odds

Mr Green

Dansk licens: 18-0457046

100 kr.

Danske Spil

Dansk licens: Intet nummer angivet

25 kr.

Bet365

Dansk licens: Intet nummer angivet

1.000 kr.

Opret en konto, lav en indbetaling på 50 kr (ved hjælp af enhver metode undtagen PayPal) inden for 30 dage, og placer et væddemål med et minimumsodds på 1.20. Når væddemålet er afgjort, vil bookmakeren overføre en 100% bonus op til 1000 kr. til din konto i form af Bet Credits. Disse midler kan bruges til væddemål på enhver sport og odds inden for 60 dage.

Odds Bonusser og Gennemspilskrav

Bookmakeren og spilleren har ofte to forskellige perspektiver på bonusprogrammer. Bookmakerens tanke er åbenlys: "Jeg håber, spilleren vil blive lokket af bonustilbuddet, ikke opfylde kriterierne og lade sine penge være hos os, og komme tilbage igen."

Når en spiller ser et bonustilbud, er deres første tanke: "Hvad skal jeg gøre for at vinde mere med denne bonus og trække penge ud?" Med hensyn til det sidste involverer de fleste danske bonusser et såkaldt "omsætningskrav". Denne særlige betingelse, som bookmakeren fastsætter, er noget, spilleren skal opfylde for at udbetale eventuelle bonusmidler. I denne "bonuskrig" mellem bookmakeren og spilleren er vores job at guide dig til et gyldent midtpunkt og advare dig mod fejl og misforståelser.

Mest almindeligt ses omsætningskravet i bonusser tildelt i form af kontanter. Det er ofte enhver 100% match på det første indskud. Tidligere i denne artikel brugte vi Betinias omsætningskrav på x5 som et eksempel. Dette betyder, at du skal placere et væddemål, der overstiger bonussen med fem gange. Eller tag x9-omsætningskravet, som i Mr.Play, der yderligere komplicerer situationen. Derfor er hovedmålestokken for omsætningskravet en multiplikator, der skal opfyldes, før du kan trække penge ud.

Andre vigtige omsætningskrav inkluderer begrænsninger på odds, tidsramme for bonusomsætning og tilladte markeder for væddemål:

 • En begrænsning på odds betyder, at der er et minimumsodds, du kan satse på for at opfylde omsætningskravet. Hos danske bookmakere varierer minimumsodds for omsætning normalt mellem 1,40 og 2,00. Ofte gør begrænsningen på odds det næsten umuligt at omsætte bonussen. Forestil dig at skulle placere væddemål med odds over 2,00 med et x5-omsætningskrav eller højere - det er et tvivlsomt forslag, især for en nybegynder inden for betting.

 • Omsætningskravets tidsramme henviser til den periode, som en bookmaker giver dig for at omsætte bonussen. Overskrider du denne tidsramme, og du mister bonussen. Det er langt mere behageligt, når en bookmaker giver tilstrækkelig tid til at tænke og handle. Hos de danske bookmakere er tidsrammen for omsætning normalt enten 7 eller 60 dage.

 • Markeder, du kan satse på: Bookmakere beskytter bonusmidler mod let opfyldelse af omsætningskrav, og tillader sommetider ikke væddemål på visse markeder inden for en sportsgren. For eksempel kan du ikke omsætte bonustilbuddet fra Bet25, hvis du satser på system- og asiatiske markeder. Generelt begrænser danske bookmakere ikke spillerne betydeligt på dette område.

Hvor er den "Gyldne Middelvej”?

Når vi taler om den "gyldne middelvej" inden for væddemål, eller tips der hjælper med nemt at omsætte bonusmidler til rigtige kontanter, er det mest afgørende råd at undgå at vælge en bonus med en kompliceret omsætning. Det er simpelt at tolke - hvis du ser, at bookmakeren tilbyder en stor bonus, så skynd dig væk. Kig altid på omsætningen og dens nøgleparametre. Hvis du ser en omsætning på x5 eller mere med et minimumsodds over 1,50 - så løb bare væk. Forsøg at fokusere på tilbud, hvor du ikke bliver nødt til at omsætte både indbetalingsbeløbet og bonusbeløbet, og lave et væld af væddemål. Vær også opmærksom på, at bookmakeren kan ændre bonusbetingelserne, mens du er i gang med at gennemspille kravet. Hvis du bemærker noget usædvanligt, så tag kontakt til kundesupport.

Et eksempel på en bonus hos danske bookmakere, der kan betragtes som gode med hensyn til betingelser på tidspunktet for vores gennemgang, er bet365's "Bonus op til 1000 DKK for et væddemål". Denne krediteres i form af et “Free bet” med relativt gennemsigtige og ukomplicerede betingelser for spilleren - der kræves et minimumsindskud på 50 DKK og et væddemål med odds på mindst 1,20. Efter at væddemålet er afgjort, giver bookmakeren dig bonuskreditter svarende til 100% af det oprindelige indskudsbeløb, op til 100 DKK. Dette “Free bet” kan bruges på alle typer sport, og gevinsterne, eksklusive indsatsen, krediteres spilkontoens saldo, hvorfra det kan udbetales. Selvom beløbet ikke er det største, giver det mulighed for at opnå noget, i stedet for bare at bruge penge, tid og nerver.

Effektive Metoder til Udbetaling af Odds Bonusser

Udbetaling af midler fra bookmakerens konto er ikke svært, især hvis beløbene er små. Der kan opstå forsinkelser med større beløb, og spillere klager ofte over dette med hensyn til næsten alle bookmakere. Vi vil beskrive en standard udbetalingsproces, der er egnet til de fleste spillere. Den ligner indbetaling af midler:

 1. Gå til kassen.
 2. Vælg "udbetaling" (knappen kan have forskellige navne hos de forskellige bookmakere, men betydningen er den samme).
 3. Vælg betalingsmetode; I de fleste tilfælde skal din udbetaling være på samme måde som din indbetaling.
 4. Indtast det beløb, du vil udbetale.
 5. Bekræft og vent på, at midlerne bliver krediteret din konto.

Udbetalinger fra licenserede bookmakere i Danmark er i det overvejende flertal af tilfældene ikke underlagt nogen form for kommission eller skat (alle skatter betales af bookmakeren, ikke af spilleren).

Her finder du de mest populære udbetalingsmetoder i Danmark:

Visa/Mastercard/Dankort

Visa og Mastercard, sammen med Dankort i Danmark, er bredt anerkendte og accepterede betalingsmetoder i spilindustrien. Brugere kan foretage indskud og udbetalinger problemfrit gennem disse kort, hvilket gør det nemt for spilleren. De tilbyder sikkerhed, brugervenlighed og global accept, hvilket gør dem til et foretrukket valg for danske spillere, når de foretager transaktioner med deres foretrukne bookmakere.

MobilePay

MobilePay er et dansk mobilt betalingssystem, der giver brugerne mulighed for at finansiere deres spillekonti med et simpelt tryk på deres smartphones. Med sin integration hos de fleste bookmakere tilbyder MobilePay en hurtig og problemfri måde at håndtere transaktioner på. Populariteten skyldes bekvemmeligheden, den bringer, da brugerne kan fuldføre deres betalinger uden behov for fysiske kort eller langvarige bankoverførsler.

Trustly

Trustly er en foretrukken metode blandt danske spillere på grund af dens sikkerhed og pålidelighed. Den giver en direkte forbindelse mellem brugernes bankkonti og bookmakere, hvilket sikrer hurtige og sikre transaktioner. Spillere værdsætter Trustly for dens ingen-registrering-funktion, da den strømliner indbetalings- og udbetalingsprocessen og eliminerer behovet for yderligere konti eller deling af personlige oplysninger.

Skrill / Neteller

Skrill og Neteller er e-Wallets, der ofte bruges af danske spillere på grund af deres hurtige og effektive betalingsbehandling. Disse e-Wallets tilbyder anonymitet og fleksibilitet, hvilket gør det muligt for brugere at administrere deres midler nemt.

Paysafecard

Paysafecard er et forudbetalt voucher system, der er tilgængeligt hos forskellige detailbutikker i Danmark. Brugere sætter pris på det for dets anonymitet og sikkerhed, da det ikke kræver personlige oplysninger under transaktioner.

PayPal

PayPal er et globalt anerkendt e-Wallet, der har vundet popularitet blandt danske spillere på grund af dens brugervenlighed. Brugere kan knytte deres bankkonti eller kort til PayPal, hvilket gør transaktioner nemme.

Apple Pay

Apple Pay er en moderne og bekvem betalingsmetode for brugere, der ejer Apple-enheder. Med et enkelt tryk med en finger eller et ansigtsscan kan spillere sikkert finansiere deres konti og undgå behovet for kortoplysninger.

Odds Bonusser og Mobilspil

Du kan nemt anvende bonusser gennem mobilappen eller den mobile version af bookmakerens hjemmeside. Indimellem tilbyder bookmakere endda særlige bonusser for registrering eller indbetaling via appen (men i de fleste tilfælde gør de ikke det). Der kan blive pålagt særlige krav, som det er tilfældet med LeoVegas, der tilbyder nye spillere en gratis indsats, der kun kan bruges til væddemål placeret gennem mobilappen. Nogle finder det måske mærkeligt at pålægge sådanne begrænsninger for spillerne. Ikke desto mindre er LeoVegas kendt for at være en af pionererne inden for udvikling af mobilspil og væddemål.

Alle bonusser, som bookmakeren tilbyder, kan bruges gennem appen. I den kan du registrere dig, foretage indbetalinger og selvfølgelig placere væddemål. Derudover er appen mere praktisk med hensyn til information. Du kan tilpasse push-meddelelser i appens indstillinger, og bookmakeren vil bruge dem til at informere dig om nye kampagner (bonusser). Men sammen med det vil du modtage talrige andre meddelelser relateret til forskellige sportsbegivenheder. Hvis du ikke har brug for disse, kan du forsøge at filtrere meddelelserne, men ikke alle apps har denne mulighed.

Fordele ved bookmakernes mobilapps:

 • Moderne teknologi og design: Næsten alle bookmakerapps følger nuværende udviklingstendenser for at gøre mobilspil så nemt og hurtigt som muligt. Mens en bookmakers hjemmeside måske forbliver uændret i årevis, opdateres appen regelmæssigt for at sikre en behagelig oplevelse.

 • Filtre og sektioner: Modsætningsvis til nogle hjemmesider har apps næsten altid velorganiserede sektioner og filtre, der gør det muligt for dig at finde de væddemål, du leder efter, hurtigt og nemt.

 • Hurtig godkendelse: Afhængigt af den specifikke bookmaker og mobilens operativsystem kan du oprette forskellige metoder til hurtig login. Nogle apps tillader brug af en 4-cifret pinkode, mens Android-apps ofte understøtter Touch ID (fingeraftryk) og iOS-apps kan tilbyde Face ID (ansigtsgenkendelse).

 • Alle funktionerne fra den oprindelige hjemmeside: De fleste bookmakerapps er i stand til at udføre alle de samme funktioner som hjemmesiden. Indimellem kan der være undtagelser, hvor visse funktioner ikke er tilgængelige i appen, men disse tilfælde er sjældne.

Top-3 bedste apps med bonusser

Mr Green

Dansk licens: 18-0457046

100 kr.

Danske Spil

Dansk licens: Intet nummer angivet

25 kr.

LeoVegas

Dansk licens: 21-70665

1.000 kr.

Bekræft din deltagelse i kampagnen i sektionen "Mine tilbud", indbetal penge på din konto og placer et væddemål på mellem 100 og 1000 kr. med et minimumsodds på 1.80 inden for 14 dage. Herefter vil bookmakeren tilføje et gratis væddemål svarende til beløbet på din indsats. Brug dette gratis væddemål i Live-sektionen. Væddemålet skal placeres fra en mobil enhed. Kampagnen er ikke tilgængelig for spillere, der har indbetalt via Skrill eller Neteller.

Tips og Strategier for at Gennemspille Odds Bonusser

Det skal forstås, at der ikke findes 100% fejlfri tips til at spille med bookmakernes bonusser. Der findes dog nogle få tips, der kan minimere negative oplevelser og hjælpe dig med at få optimal gavn af bonusmidlerne, som tilbydes af danske bettingsider:

 • Undgå at deltage i bonusser med høje omsætningskrav: Hvis du forsøger at bruge en bonus med høje omsætningskrav og høje minimumsodds, vil praktisk talt ingen tips hjælpe. Det er bedst at ignorere sådanne tilbud. Hvis du ikke bruger et bonustilbud, betyder det ikke, at du begik en fejl.

 • Hvis du har modtaget en gratis indsats, kan du tage en risiko og satse på højere odds, da vilkårene for gratis indsats ofte specificerer, at du kan trække hele gevinsten ud, med undtagelse af beløbet for gratis indsats. Da du ikke risikerer dine egne penge, er det værd at tage risikoen i dette tilfælde.

 • Normalt har de kvalificerende væddemål, du placerer med dine egne penge, relativt lave odds. I dette tilfælde giver det ikke mening at tage store risici. Placer kvalificerende væddemål på markeder med høje sandsynlighedsudfald, som for eksempel favoritter med lave odds eller over/under 2,5 mål i fodbold.

 • Undgå at bruge Cash Out-funktionen, når du spiller med bonusmidler. Vi har bemærket, at mange bonusbetingelser fra danske bookmakere angiver, at Cash Out-optionen ikke er tilladt. Det vil sige, at du bare skal placere et væddemål og vente på, at det afsluttes.

 • Det er bedre ikke at bruge kombinationsspil til bonusindsatser. Et kombinationsspil er 2 eller flere begivenheder i en kupon, hvor oddsene ganges med hinanden. Ja, oddsene vil normalt være høje, men chancen for at vinde et sådant væddemål er markant reduceret i forhold til et enkelt væddemål.

Oftest Stillede Spørgsmål Omkring Odds Bonusser

Hvad er en velkomstbonus?

En velkomstbonus er et særligt tilbud fra en bookmaker, der er designet til dem, der ikke tidligere har spillet hos den pågældende virksomhed. Typisk består en velkomstbonus enten af kontanter eller en gratis indsats. En ny spiller kan få dem ved enten at registrere sig og foretage en indbetaling, eller ved at foretage en indbetaling og placere sit første væddemål, afhængigt af den specifikke bookmakers vilkår. I begyndelsen af denne artikel kan du finde oplysninger om de forskellige velkomstbonusser, der tilbydes af alle danske bookmakere.

Kan jeg bruge bonusser hos flere bookmakere på én gang?

Ja, der er ingen begrænsninger for antallet af registreringer hos bookmakere, og dermed heller ingen begrænsninger for brugen af deres velkomstbonusser. Desuden er det en fordel for spilleren at have en konto hos flere bookmakere, da det giver dig mulighed for at vælge de bedste odds for hver begivenhed, du vil satse på.

Kan jeg få bonussen tilbage i tilfælde af mislykkede indsatser?

Den eneste måde at få dækket tabte væddemål på er, hvis bonussen selv giver mulighed for det. En sådan bonus kaldes forsikring eller et risikofrit væddemål. En ny spiller placerer sit første væddemål, og hvis det taber, giver bookmakeren det tilbage i fuld eller delvis form, enten som kontanter eller som et gratis væddemål. I Danmark er dette tilgængeligt hos Bwin. Det er et 100% væddemål, der returneres som et gratis væddemål.

Hvordan kan jeg finde de bedste odds bonusser på det danske marked?

Læs betingelserne omhyggeligt. Overvej følgende retningslinjer kort: Jo lavere det mindste kvalificerende væddemål og omsætningskrav er, desto bedre; Jo mindre omsætningskravet er, desto bedre (omsætningskrav på x5 eller højere kan være udfordrende); Normalt, jo enklere og kortere vilkårene er, desto nemmere er det at bruge bonussen. Dog kan størrelsen af en bonus være en snigende ting. Ofte kommer store bonusser med høje omsætningskrav.

Kan jeg bruge odds bonusmidler til live betting?

Nogle tilbud kan teoretisk set inkludere begrænsninger for live betting, men bookmakeren er generelt ligeglad med dette. De fleste bonusvilkår omfatter både før-kamp og live væddemål, singler og akkumulatorer. Hvis du planlægger at spille live, så sørg for omhyggeligt at overvåge, at oddsene ikke falder under det mindst tilladte for bonussen i de sidste sekunder.

Copy the token