Fordele

 • Ingen indbetalingsbonus
 • Statistikmarkeder for den danske Superliga
 • Spil på politik og underholdning
 • Totalisatorspil (Totes)

Ulemper

 • Ingen bonusser for væddemål
 • Ringe udvalg af betalingsmetoder

Danske Spil Bonusser

coin
Ingen indbetalingsbonus 25 kr

Tilmeld dig og aktiver bonussen i Min Side-sektionen for at få et 25 kr. free bet. Brug bonussen inden for 7 dage, ellers bliver den annulleret.

coins

Betalingssystemer

Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Behandlingstid
50
Ingen begrænsning
Gratis
Øjeblikkelig
50
Ingen begrænsning
Gratis
Øjeblikkelig
50
Ingen begrænsning
Gratis
Øjeblikkelig
50
Ingen begrænsning
Gratis
Øjeblikkelig
50
Ingen begrænsning
Gratis
Øjeblikkelig
Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Udbetalingstid
1
Ingen begrænsning
Gratis
1-3 arbejdsdage

Anmeldelser 0

Al feedback

Analyse af Danske Spil Platforme fra Legalbet

Danske Spil er en lokal bookmaker med en rig historie. Virksomheden blev etableret i 1948. Danske spil er statsejet, hvor 80% af aktierne tilhører den danske regering, og de resterende 20% er fordelt mellem Dansk Idrætsforbund og Dansk Gymnastik & Idrætsforeninger. I 2017 bidrog Danske Spil med 2,674 milliarder danske kroner til det danske samfund gennem overskud.

Generel Information om Danske Spil

Hjemmeside

https://danskespil.dk/ 

Stiftelsesår

1948

Selskab

Danske Spil A/S

Licens

Spillemyndigheden

Apps

iOS og Android

Bonus

Ingen indbetalingsbonus 25 kr

Indbetalingsmetoder

Visa, Mastercard, Maestro, Dankort, MobilePay

Min. indbetaling

50 DKK

Min. udbetaling

Ingen begrænsning.

Kundesupport

Live Chat, Email og Telefon

Vilkår for Udbetaling på Danske Spil

Udbetalinger er altid et følsomt emne for spillere, især dem der vinder periodisk. Selv ubetinget overholdelse af alle betingelser garanterer ikke øjeblikkelige og problemfrie udbetalinger. Dette skyldes, at bookmakerens sikkerhedstjeneste nøje overvåger spillere, der vinder regelmæssigt, og de kan iværksætte adskillige kontroller.

Sørg for at opfylde alle grundlæggende krav, hvis du vil øge dine chancer for problemfrie udbetalinger:

 • Verificer din alder med dokumentation for at bevise, at du er mindst 18 år.
 • Sørg for, at din konto kun bruges af dig.
 • Brug ikke software til automatiseret spil.
 • Opfyld alle omsætningskrav for din bonus inden udbetaling. Nogle tilbud kan have begrænsninger for udbetalinger (inklusive dine egne indskud), indtil du har opfyldt kravene for din bonus.

En licenseret bookmaker har ikke ret til at nægte dig dine gevinster, hvis du ikke har overtrådt nogle regler. Hvis de gør det, kan du tage juridiske skridt. Ikke desto mindre undgår bookmakere ofte direkte afslag og tendens til at forlænge processen med kontroller. I sådanne tilfælde er det bedste råd at have tålmodighed og have alle de anmodede dokumenter klar.

Danske Spil Bonus Tilbud

Spillernes fordel ved bookmakertilbud er åbenlys - du kan vinde bookmakerens penge i stedet for at risikere dine egne. Det er dog vigtigt at studere og følge betingelserne for tilbuddet, hvis du ønsker at opnå dette. Bookmakere kan strukturere nogle tilbud på en måde, så du mister meget mere af dine egne penge i forsøget på at opnå målet.

Danske Spils velkomstbonus er fair og lige til. Det er et sjældent tilbud uden krav om indskud. For at kræve det, skal du blot registrere dig hos Danske Spil, og du vil modtage et gratis væddemål til en værdi af 25 DKK, som kan placeres på enhver sportsbegivenhed. Væddemålet skal placeres inden for 7 dage og kan ikke deles op i to mindre væddemål.

Velkomstbonus

Her er en guide til hvordan du kan opnå din Danske Spil bonus i 2023:

 1. Registrer dig på www.danskespil.dk.

 2. For at få det gratis væddemål, skal du vælge "Min Side" i din profil.

 3. Vælg derefter "Oddset Bonus" og klik på "Aktivér" under kampagnen ”25 kr. Frit Spil til nye spillere”.

 4. Placer et væddemål på en hvilken som helst sportsbegivenhed inden for 7 dage, ellers udløber bonussen.

Hvor favorabel er denne bonus?

Denne Danske Spil bonus er blandt de bedste velkomsttilbud, da den ikke kræver et indskud, hvilket altid er en stor fordel. Der skal dog tages hensyn til to punkter:

 1. Bonusbeløbet er meget lille. Alle konkurrenter med velkomsttilbud (og det er flertallet af bookmakere) tilbyder bonusser op til 500 DKK eller endda 1000 DKK på det første indskud.
 2. Gevinster fra dit gratis væddemål kan ikke udbetales, før mindst ét indskud er foretaget. Efterfølgende bliver du før eller senere nødt til at foretage et indskud.
 3. I modsætning til andre bonusser kræver denne bonus ikke, at du satser dine gevinster, og der er ingen krav om minimumsodds, du kan bruge dit gratis væddemål på.

Danske Spil bonustilbud og kampagner for eksisterende kunder

Danske Spil giver dig fuld uafhængighed, når det kommer til selvstændighed. Efter at have modtaget din velkomstbonus uden indskud, står du på egne ben - der er ingen bonusser for eksisterende kunder.

Danske Spil Odds — Gennemsnit

Bookmakerens margin varierer fra kamp til kamp, men ikke kritisk. For at give dig en idé om hvor meget bookmakeren beholder fra dit væddemål, undersøger vi topkampe i populære sportsgrene. For at forstå hvad der er godt og hvad der er dårligt (baseret på vurderingen af adskillige bookmakere fra cirka ti lande), bruger vi følgende gradering:

 • 1% til 5%: gode
 • 5% til 7%: gennemsnitlige
 • 7% til 10%: dårlige

Dette gælder for 1x2-markederne, som vi betragter. Nichemarkeder har normalt højere marginer, op til 10%.

Fodboldodds: gode

Fodboldodds fra Danske Spil er ganske gode. Bookmakerne stoppede lige i tide med at vise 'gode' marginer på topkampe. Marginen for fodbold ligger i gennemsnit omkring 4,8%.

Ishockeyodds: gennemsnitlige

At satse på ishockey, på trods af det begrænsede udvalg (omkring 200 udfald pr. kamp), ser fremragende ud med hensyn til tilbudte odds. Marginen på NHL-kampe ligger i gennemsnit på 5,7%, hvilket er meget godt for ishockey.

Håndboldodds: gennemsnitlige

Når det kommer til håndbold, er Danske Spil lidt grådige. Det er velkendt, at du ikke vil se en lavere margin for nogen sportsgren end for fodbold, men det gennemsnitlige beløb på 6,7% taget af Danske Spil er nedslående.

Væddemål hos Danske Spil

Danske Spil hjemmesiden tilbyder et ikke så omfattende udvalg af sportsbetting, bestående af 25 discipliner, inklusive politik og underholdning. Leder du efter væddemål på fodbold og håndbold? Så er du kommet til det rette sted, men der kan være andre muligheder, der er værd at udforske.

Fodbold: gennemsnittet

Sektionen for fodbold er den stærkeste del af Danske Spils tilbud. Bookmakeren tilbyder mere end 1000 muligheder for topkampe, herunder talrige statistiske markeder som hjørnespark, frispark, kort, straffespark og spiller-specifikke statistikker. Men antallet af fodboldkonkurrencer er relativt lavt, med omkring 100 begivenheder i 45 lande. Til sammenligning dækker LeoVegas og bet365 ca. 50 lande, og bet365 tilbyder mere end 140 begivenheder.

Håndbold: godt

Danske Spil klarer sig godt i håndbold. Du kan vælge mellem 25+ discipliner, og antallet af muligheder for store kampe overstiger 120, hvilket er mere end de fleste konkurrenter (ca. 20 og 60 henholdsvis hos LeoVegas).

Hockey: under gennemsnittet

Hockey er den svageste sportskategori for Danske Spil. Bookmakeren tilbyder linjer for 15+ konkurrencer, hvilket er færre end konkurrenterne. Deres muligheder for ishockey sakker også betydeligt bagud, med omkring 200 udfald for NHL-kampe sammenlignet med f.eks. over 800 muligheder af Unibet.

Fodboldmålinger

Værdi

Lande

45

Mesterskaber

100

EPL Markeder

1000

Små Markeder

Kort, Hjørnespark, Straffespark, Frispark, Spillerstatistik


Hockeymålinger

Værdi

Lande

14

Mesterskaber

17

NHL Markeder

200

Små Markeder


Håndboldmålinger

Værdi

Lande

6

Mesterskaber

25

Herre Håndbold Ligaen Markeder

120

Små Markeder

Fodbold og håndbold er stærke, men afsnittet for hockey er mangelfuld (200 udfald, mens stærke konkurrenter dækker omkring 600-800), og udvalget af tilbudte sportsgrene er relativt begrænset (brancheførende tilbyder typisk 30-35 sportsgrene samt politik og underholdning).

Funktioner hos Danske Spil

Bookmakeren implementerer de fleste funktioner, som en moderne bookmaker har, lige fra streaming til Bet Builder. Muligheden for at anmode om et specifikt væddemål og multi-live er en mangelvare.

Live-spil

Som enhver moderne bookmaker giver Danske Spil dig mulighed for at placere live-væddemål. Du kan finde en liste over alle aktuelle spil i afsnittet for live-væddemål.

Streaming

Danske Spil tilbyder live-streams. For at se dem skal du enten have midler på din konto eller have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer.

For at finde de nuværende streams, gå til afsnittet for live-væddemål og vælg filteret "Streaming".

Du kan også finde et videokameraikon på kampe, der endnu ikke er startet og er planlagt til streaming.

Cash Out

Cash out er tilgængelig hos Danske Spil. Denne funktion giver spilleren mulighed for at afvikle et væddemål, før kampen er slut, enten ved at tage indsatsen med de nuværende gevinster, hvis væddemålet er vindende på det tidspunkt, eller ved at reducere tab, hvis væddemålet er tabende.

Det er dog vigtigt at huske, at bookmakeren ikke er forpligtet til at understøtte denne funktion i hele kampen, og cash out kan suspenderes til enhver tid.

Bet Builder

I nogle kampe kan du bruge Bet Builder, som tillader højst 3 valg. I spil, hvor det er tilgængeligt, vil du se et særligt ikon, der ligner et sort-hvidt version af det schweiziske flag (et stort kors inde i en firkant). Bet Builder giver dig mulighed for at oprette skræddersyede væddemål ved at kombinere forskellige valg i en enkelt begivenhed.

Statistik

Du kan finde statistik i afsnittet "Livescore". Der vil du se en liste over kommende kampe. På fanen for hver kamp er der et "H2H" (hold-mod-hold) ikon til højre. Ved at klikke på det, kan du gennemgå resultaterne af holdenes tidligere kampe.

Manager spil

Du kan deltage i spil som Manager, hvor du vil styre et hold, og dine resultater vil afhænge af virkelige turneringsresultater (Fantasy fodbold). De fleste spil er relateret til populære fodboldligaer, men der er også Motor Manager og Golf Manager spil tilgængelige.

Betalingsmetoder hos Danske Spil

De tilgængelige betalingsmetoder hos Danske Spil er begrænsede. Du kan bruge Visa/Mastercard/Maestro/Dankort samt MobilePay. Ja, disse metoder er udbredte i Danmark, men de er ikke de eneste. Tilføjelse af Trustly ville være en god idé, da stort set alle lokale bookmakere accepterer det. Derudover er Trustly normalt den hurtigste metode.

Hvad er det Mindste Indbetalingsbeløb hos Danske Spil?

Det mindste indbetalingsbeløb, du kan foretage til din konto, er 50 DKK.

Hastigheden for indbetaling hos Danske Spil?

At give er ikke det samme som at tage. Hvis udbetalinger kan tage op til 3 hverdage, er indbetalingen meget enklere. For stort set alle bookmakere, herunder Danske spil, er indbetalinger næsten øjeblikkelige. Du kan se pengene på din konto inden for få minutter.

Hvad er den Mindste Udbetaling hos Danske Spil?

Ifølge Danske Spils kundeservice er der ikke fastsat et minimum på udbetaling af midler.

Behandlingstid af udbetalinger hos Danske Spil?

Bookmakeren behandler udbetalinger inden for 1-3 hverdage.

Danske Spils Officielle Hjemmeside

For at få adgang til bookmakerens sportsbooking, skal du først vælge "Oddset" på hjemmesiden www.danskespil.dk.

Hjemmesiden er designet meget overskueligt. Hjemmesiden har en klassisk tilgang, hvor du i den venstre kolonne vælger typen af sport, og nedenfor finder du en liste over lande, og under hvert land en liste over tilgængelige konkurrencer til væddemål. Vælg en konkurrence, og så kan du nemt finde den ønskede kamp og marked (de er sorteret efter typer).

I toppen kan du få adgang til sektionen for hjælp (du behøver ikke at rulle ned til bunden af hjemmesiden) eller downloade appen, hvis du foretrækker at spille på Danske Spil mobilen.

I sektionen for hjælp finder du kontaktoplysninger til kundeservice og forhandlerservice.

Generelt har vi ingen spørgsmål vedrørende navigationen på Danske Spils hjemmeside.

Danske Spil Mobil - App til Android og iOS

Danske Spil har flere applikationer, hver dedikeret til forskellige spil. Der er separate betting-apps til iOS og Android. For at downloade iOS-appen, gå til fanen "Apps", vælg den for Oddset, og scan derefter QR-koden på den åbnede side. Alternativt kan du blot gå til App Store og finde appen ved at søge efter dens navn.

For at downloade Android-appen, skal du åbne den mobile version af hjemmesiden, åbne menuen i øverste højre hjørne, vælge "Alt om Oddset" og derefter "Download App". Klik på linket, der fører til Google Play, og download appen.

Du kan også downloade iOS-appen direkte til din telefon ved hjælp af linket.

Danske Spil Kundesupport

Du kan kontakte kundesupport på forskellige måder: via telefon, e-mail og live chat, men den er kun åben fra kl. 10 til kl. 20. I live-chatten skal du først interagere med en chatbot.

Svartiden på henvendelser er ret hurtig. Da vi sendte dem en e-mail, fik vi svar inden for en dag. Dog kan operatøren vælge at ignorere nogle spørgsmål, hvis du har mere end ét. Af vores fire spørgsmål fik vi kun svar på to af dem.

Generelt kan Danske Spils kundesupport ikke betragtes som perfekt, selvom vi har oplevet ringere kundesupport andre steder.

E-mail: kontakt@danskespil.dk

Telefon: 36 72 80 80

Instruktioner til Begyndere - Sådan spiller du hos Danske Spil

Danske Spil er ikke kun betting; det er en samling af forskellige spil, herunder casino, lotterier, bingo og meget mere. Når du kommer til hovedsiden, skal du beslutte, hvilket spil du vil spille først. For at spille væddemål skal du klikke på den blå "Oddset" fanen i øverste venstre hjørne.

Hvordan Tilmelder Jeg Mig hos Danske Spil?

Registreringsprocessen hos Danske Spil er ret omfattende og består af flere trin. Klik på knappen "Opret Konto" i øverste højre hjørne. Derefter skal du give bookmakeren oplysninger om dig selv, herunder din adresse, telefonnummer og cpr-nummer.

Hvordan Foretager Jeg en Indbetaling hos Danske Spil?

For at foretage en indbetaling skal du åbne din personlige konto og finde knappen "Indbetaling". Vælg din betalingsmetode - kort eller MobilePay. Indstil indbetalingsbeløbet (mindst 50 DKK) og bekræft overførslen på betalingssystemets side.

Hvordan Placerer Jeg et Væddemål hos Danske Spil?

For at placere et væddemål skal du gå til Oddset-siden, som beskrevet i begyndelsen af dette afsnit. Derefter skal du i menuen til venstre vælge sport, land og disciplin. Hoveddelen af skærmen er en liste over kampe. Du kan placere væddemål på nogle udfald på dette tidspunkt. Hvis du har brug for andre udfald, åbner du siden for den valgte kamp og gennemgår alle markederne. Derefter skal du klikke på odds-boksen, og væddemålet vil dukke op i kurven på højre side af skærmen. Indtast beløbet for væddemålet og bekræft, hvis du ønsker at placere et enkelt væddemål. Hvis du vil oprette en kupon, skal du vælge alle de andre udfald på samme måde som det første og kombinere dem i en kupon i kurven og derefter indtaste beløbet og bekræfte væddemålet.

Hvordan Udbetaler Jeg Mine Gevinster hos Danske Spil?

For at udbetale dine gevinster skal du først foretage mindst en indbetaling. Hvis du har genereret gevinster fra et no-deposit “free bet”, vil du ikke kunne hæve noget, før du foretager din første indbetaling.

Derefter skal du gå til udbetalingssiden i din konto, vælge betalingsmetoden og indtaste beløbet for udbetalingen. Der er intet minimum, når det kommer til udbetaling hos Danske Spil.

Afrunding: Er Danske Spil Værd at Overveje?

Danske Spil er en usædvanlig virksomhed. Er det værd at spille der? Du kan overveje, at i tilfælde af tab går en del af dine penge til samfundets udvikling og velgørenhed, da overskuddet går til staten og ikke i magtfulde forretningsmænds lommer.

Som et bettingprodukt tilbyder de et acceptabelt udvalg, bekvem navigation og en bonus uden indbetaling, der gør det værd at prøve. I det mindste kan det være praktisk at have en konto hos Danske Spil for at få adgang til et bredere udvalg af odds, da bookmakerens gennemsnitlige margin for fodbold og ishockey er meget konkurrencedygtige.

Opdateret: 18.06.2024

Information om virksomheden

Licenseret i Grønland
 • Spillemyndigheden

Spørgsmål og svar

Har Danske Spil en velkomstbonus?

Ja, Danske Spil tilbyder nye spillere et gratis væddemål på 25 DKK for at registrere sig på deres hjemmeside. Denne bonus kræver ikke en indbetaling eller nogen form for spilkrav. Alt, hvad du skal gøre, er at aktivere den i din konto og placere et gratis væddemål som et enkelt væddemål inden for syv dage.

Hvilke sportsgrene tilbyder Danske Spil de højeste odds på?

Ligesom stort set alle bookmakere tilbyder Danske Spil de bedste odds for fodbold, når man sammenligner marginen hos en enkelt bookmaker. Danske Spils margin for topfodbold er 4,8%.

Tilbyder Danske Spil Livebetting, Livestreaming og Cash-Out-funktioner?

Ja, Danske Spil tilbyder både streaming og cash-out-funktioner samt en Bet Builder. Streaming og Bet Builder er angivet med særlige ikoner. Cash-out er ikke markeret, så du bliver nødt til at afgøre tilgængeligheden gennem forsøg og fejl.

Hvilke indbetalingsmetoder accepterer Danske Spil?

Vi kan desværre ikke rose Danske Spil for de tilbudte betalingsmetoder. De tilbyder kun to: kort (alle kort - Visa, Mastercard, Dankort, Maestro) og MobilePay. Med hensyn til betalingsmuligheder ligger bookmakeren bag de fleste konkurrenter.

Kan jeg foretage en udbetaling med MobilePay på Danske Spil?

Nej. Desværre er MobilePay ikke systemet, der kan give udbetalinger. Du kan kun bruge det til indbetalinger.

Åbningstider og kontaktmuligheder for Kundeservice hos Danske Spil?

Danske Spils support er åbent fra kl. 10:00 til kl. 20:00. Kontaktmuligheder inkluderer: Live Chat, E-mail: kontakt@danskespil.dk, Telefon: 36 72 80 80.

Andre bookmakere

1000 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
500 kr
500 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
800 kr
1000 kr

Kommentarer