Fordele

 • Omkring 35 sportsgrene
 • Særlige væddemål med forhøjede odds
 • Langsigtede væddemål
 • Ugentlig LeoKing forudsigelseskonkurrence
 • Støtte til ansvarligt spil

Ulemper

 • Besværlig navigation i Sportssektionen
 • Udbetalinger fra 200 kr.

Bonusser LeoVegas

coin
Freebet op til 1000 kr

Bekræft din deltagelse i kampagnen i sektionen "Mine tilbud", indbetal penge på din konto og placer et væddemål på mellem 100 og 1000 kr med minimumsodds på 1.80 inden for 14 dage. Herefter vil bookmakeren tilføje et gratis væddemål svarende til beløbet på din indsats. Brug det gratis væddemål i Live-sektionen. Væddemålet skal placeres fra en mobil enhed. Kampagnen er ikke tilgængelig for spillere, der har indbetalt via Skrill eller Neteller.

coins

Betalingssystemer

Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Behandlingstid
100
50000
Gratis
Øjeblikkelig
100
50000
Gratis
Øjeblikkelig
100
150000
Gratis
Øjeblikkelig
100
50000
Gratis
Øjeblikkelig
100
10000
Gratis
Øjeblikkelig
50
10000
Gratis
Øjeblikkelig
Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Udbetalingstid
200
150000
Gratis
1-2 dage
200
150000
Gratis
1-2 dage
200
50000
Gratis
Indenfor 24 timer
200
500000
Gratis
Indenfor 24 timer

Anmeldelser 0

Al feedback

Analyse af LeoVegas Platforme fra Legalbet

LeoVegas er et svensk mobilspilfirma, som blev grundlagt i 2011 af Gustaf Hagman og Robin Ramm-Ericson. Kendt for online casino- og sportsvæddemålstjenester, er LeoVegas et datterselskab af MGM Resorts International. Efter en hurtig vækst takket være sin "mobil-først" tilgang, gjorde virksomheden en markant indtræden på det danske marked ved at opnå en spillelicens i juli 2016. I dag opererer bookmakeren på adskillige internationale markeder og fortsætter med at udvide sin globale tilstedeværelse.

LeoVegas har indgået sponsorataftaler med flere fodboldklubber, herunder engelske klubber som Brentford, Norwich City og Blackpool. Derudover har de et betydningsfuldt partnerskab med Manchester City, en førende klub i Premier League, samt den italienske Serie A-klub FC Internazionale Milano.

LeoVegas Generel Information

Hjemmeside

leovegas.com

leovegas.dk

Stiftelsesår

2011

Selskab

LeoVegas Gaming Ltd

Licens

Spillemyndigheden (21-70665)

Apps

Android, iOS

Bonus

Freebet op til 1000 kr.

Indbetalingsmetoder

Visa/Mastercard, Trustly, Apple Pay, MobilePay, Skrill, paysafecard

Min. indbetaling

100 kr.

Min. udbetaling

200 kr.

Kundesupport

Live Chat, Email

LeoVegas Udbetaling: Vilkår

Når du ønsker at udbetale midler fra en bookmakers konto som LeoVegas, er der visse krav, du skal overholde. Disse regler er på plads af flere årsager såsom at sikre fair spil, forebygge hvidvaskning af penge og opretholde både spillerens og platformens sikkerhed og integritet. Her er de:

 • Identitetsverifikation: LeoVegas kan iværksætte yderligere identitetsverifikation efter registrering for at sikre, at du ikke er underlagt aldersbegrænsninger, og at oplysningerne i din konto stemmer overens med de rigtige.

 • Ét pas - én konto: Hver person har lov til én konto, og identifikationen til den konto er normalt knyttet til et pas. Dette sikrer, at bonusser, kampagner og andre tilbud ikke udnyttes af én person med flere konti.

 • Én konto per IP-adresse og husstand: Dette kan synes at overlappe med den tidligere regel, men det er lidt anderledes. Mens en person teknisk set kunne have familiemedlemmer eller roommates med deres egne konti (og dermed have flere konti under ét tag), sikrer denne regel, at en enkelt IP ikke bruges til at oprette mange falske konti.

 • Ingen brug af software til automatisk spil: Automatisk spilsoftware kan bruges til at udnytte platformen, manipulere odds eller udføre andre uretfærdige praksisser. Ved at forbyde brugen af sådan software sikrer platformen, at alle indsatser er ægte og ikke manipuleres på nogen måde.

Hvis du støder på problemer eller har spørgsmål, er det altid bedst at kontakte kundesupport. LeoVegas er en reguleret spilplatform, der er interesseret i en fredelig løsning af problematiske situationer. Ellers kan du tage retslige skridt, hvis du oplever forsinkelser eller manglende udbetaling af gevinster.

LeoVegas Bonus Tilbud

Nye LeoVegas kunder kan få en 100% bonus på første indbetaling op til 1.000 kroner i form af et gratis væddemål. Her er de vigtigste vilkår og betingelser, som vi synes er gode og mindre gode.

Fordele ved LeoVegas-bonus

 • En af de største bonusbeløb: 1.000 kr. i gratis væddemål

 • Ingen hast: 14 dage til at aktivere tilbuddet, 60 dage til at kvalificere og bruge gratis væddemålene.

 • Ingen gennemspilskrav: kan hæve lige efter brug af bonussen.

ulemper ved LeoVegas-bonus

 • Høj risiko for at tabe kvalifikationsindsatsen: minimumsodds for at kvalificere er 1.80 for et enkeltspil eller en akkumulator.

 • Gratis væddemål kan kun bruges til at spille i mobilappen og kun på live-markeder.

Velkomstbonus

 1. Du kan registrere dig på desktop-siden eller i den mobile app. Du skal bruge appen for at bruge bonussen.

 2. Aktivér tilbuddet via "Mine tilbud" inden for 14 dage efter registrering.

 3. Foretag en indbetaling på mellem 100 kr. og 1.000 kr. i én omgang. Indbetalinger med Skrill og Neteller er udelukket.

 4. Placér et kvalificerende væddemål på mellem 100 og 1.000 kr. med minimum odds på 1,80. Det indledende væddemål skal afgøres inden for 60 dage.

 5. Få et “Matched Free bet” på 100%. Du kan kun bruge det i LeoVegas' mobile app i Live-sektionen. Hvis du tilmeldte dig på hjemmesiden, skal du bruge det samme login og adgangskode til at godkende i appen (tilmeld dig ikke igen!).

 6. Brug bonussen fuldt ud til ét væddemål inden for 60 dage. For eksempel, hvis du modtog et “Free Bet” på 1000 kr., kan du kun satse alle 1000 kr. af bonussen. Hvis dit væddemål med “Free Bet” vinder, modtager du gevinsterne på din saldo.

 7. Der er ingen gennemspilskrav for sportsbonussen. Efter konvertering af “Free Bet” kan du udbetale din saldo. Husk, at den mindste udbetalingsgrænse er 200 kr.

Er det en god bonus?

Efter vores mening er dette virkelig en af de bedste bonusser på det danske bettingmarked. Takket være dens mangel på gennemspilskrav kan denne bonus anbefales til spillere på alle niveauer. Den primære risiko er at tabe det kvalificerende væddemål på grund af de høje odds, selvom erfarne spillere ikke vil lade sig afskrække af odds på 1,80. Og selv hvis du taber det kvalificerende væddemål, får du stadig bonussen.

LeoVegas bonustilbud og kampagner for eksisterende kunder

LeoVegas har ærlig talt få tilbud til eksisterende spillere. Dog er de, der er tilgængelige, meget gode. Her er et par interessante tilbud:

 • LeoKing gratis forudsigelsesspil: Vind op til 5.000 kr. kontant hver uge uden nogen kvalifikation. Log simpelthen ind, gå til Leo King-sektionen, vælg en turnering og lav dine forudsigelser, og se så om du topper leaderboardet.

 • Premier League Bet Builder Free bet: Indbetal og bet 100 kr. på sport med et min. odds på 1,80. Når det er gjort, aktiverer du 100 kr. Bet Builder gratis væddemål til Premier League-kampe med min. odds på 4,00. Tilbuddet skal aktiveres inden for 7 dage, og bonussen skal bruges inden for 60 dage. Gevinster fra det gratis væddemål har ingen yderligere gennemspilskrav.

LeoVegas Odds — primært dårlige

Vores vurdering af margin- og oddsresultater er som følger:

 • 1% til 5%: gode

 • 5% til 7%: gennemsnitlige

 • 7% til 10%: dårlige

Vi beregnede margin for 1x2 på det mest populære marked. Her er resultaterne.

Fodboldodds: gennemsnitlige

For at vurdere marginen tog vi udgangspunkt i en kamp fra den danske Superliga: AGF — Randers FC (30. oktober 2023). Bookmakerens afgift for 1x2-markedet (1,85 — 3,55 — 4,70) var kun på 3,38% — en fremragende figur! Desværre varierer marginerne for kampe i de bedste europæiske fodboldligaer (EPL, La Liga, Serie A osv.) fra 4,6 til 6%, så oddsen er hovedsageligt gennemsnitlig.

Håndboldodds: dårlige

Værdien af håndboldodds er en svaghed hos LeoVegas. Til vores evaluering tog vi udgangspunkt i en kamp ved Panamerikanske Lege: Argentina vs USA (30. oktober 2023). 1x2-odds: 1,09 — 14,00 — 9,00. Margen: 9,09%. Dette niveau er almindeligt for andre ligaer.

Hockeyodds: gennemsnitlige

For populære kampe som NHL ligger marginen omkring 6-7%. Lad os tage et eksempel med kampen mellem Tampa Bay Lightning og Seattle Kraken (31. oktober 2023): 1,95 — 4,30 — 3,05. Marginen for 1x2-markedet var 6,82%, selvom marginen for sejr i regulær spilletid (uden forlænget spilletid) var 4,46%. Samtidig stiger marginen til 9% for mindre populære turneringer, så den samlede vurdering er, at oddsen er gennemsnitlig.

Væddemål fra LeoVegas

LeoVegas accepterer væddemål på over 30 forskellige sportsgrene, herunder olympiske discipliner og esport. Derudover kan man også spille på politiske begivenheder samt kulturelle begivenheder som TV-shows, Oscar-uddelinger og Emmy-uddelinger. Her er information om nogle af de mest populære muligheder:

For at vurdere LeoVegas' udvalg, har vi taget udgangspunkt i tre af de mest populære sportsgrene i Danmark. Her er de tal, vi fik:

Fodbold: godt

LeoVegas dækker 51 lande og 102 fodboldmesterskaber. For engelsk Premier League er der over 700 markeder. Små markeder inkluderer spillerstatistikker, gule kort, hjørnespark, skud på mål, frispark, offside, straffespark og røde kort.

Håndbold: under gennemsnittet

Bookmakeren tilbyder håndboldspil fra 7 lande fordelt på 13 mesterskaber. Herrernes Håndboldliga har specifikt over 30 mulige udfald til spillere.

Ishockey: fremragende

Du kan spille på 22 hockeyligaer fra 13 lande. Selvfølgelig er der flest muligheder for NHL - over 500 valgmuligheder per kamp. Der er et stort antal muligheder for præcise resultater og væddemål på spillernes mål: hvem scorer først, anden gang og i overtid, hvem scorer dobbelt, osv.

Fodboldmålinger

Værdi

Lande

51

Mesterskaber

102

EPL Markeder

700+

Små Markeder

Spillerstatistikker, gule kort, hjørnespark, skud på mål, frispark, offside, straffespark og røde kort


Hockeymålinger

Værdi

Lande

13

Mesterskaber

22

NHL Markeder

500+

Små Markeder

Spillermål


Håndboldmålinger

Værdi

Lande

7

Mesterskaber

13

Herre Håndbold Ligaen Markeder

30+

Små Markeder

-

Funktioner hos LeoVegas

Live spil hos LeoVegas Danmark

LeoVegas har tre hovedområder for live betting. Du kan spille på fodboldkampe i næsten alle topdivisioner i verden samt nogle anden- og tredjedivisionskampe i europæiske og sydamerikanske lande. Der er også masser af tennisevents (inklusive ITF og UTR) samt bordtennis.

Live streaming

Bookmakeren viser kun tennis, selvom livevideo primært er tilgængelig for topturneringer.

Cash Out

LeoVegas understøtter funktionen for tidligt tilbagekøb af væddemål. Du kan tilbagekøbe væddemålet fuldt ud (med tab eller fortjeneste) før afslutningen af begivenheden.

Bet Builder

Funktionen til at kombinere udfald til én kombination er tilgængelig for de fleste fodboldkampe samt for de største amerikanske ligaer: NBA, NHL, NFL.

Betalingsmetoder hos LeoVegas

LeoVegas' udvalg af betalingsmetoder ser således ud: Visa/Mastercard betalingskort, Trustly, Apple Pay, MobilePay, Skrill og Paysafecard. Apple Pay og MobilePay understøtter ikke udbetalinger, de andre understøtter både indbetalinger og udbetalinger.

Hvad er det Mindste Indbetalingsbeløb hos LeoVegas?

Det mindste beløb, du kan indbetale hos LeoVegas med alle betalingsmetoder, er 100 kr.

Hvor Lang tid Tager LeoVegas om at indbetale?

Alle indbetalinger behandles øjeblikkeligt (inden for få sekunder).

Hvad er den Mindste Udbetaling hos LeoVegas?

Det mindste udbetalingsbeløb for alle betalingsmetoder er 200 kr.

Hvad er Udbetalingsgrænsen hos LeoVegas?

LeoVegas specificerer ikke maksimale udbetalingsgrænser, men grænserne kan være fastsat af den betalingsmetode, du bruger.

Hvor Hurtigt Udbetaler LeoVegas?

Kundesupporten hos bookmakeren har oplyst, at alle udbetalinger bør foretages inden for 24 timer, men nogle transaktioner kan tage op til 5 arbejdsdage.

LeoVegas' officielle hjemmeside

Du kan kun leve med det desktop-interface, men du kan ikke vænne dig til det.

I sportssektionen hænger der et enormt banner med en velkomstbonus, der kaster skygger over sportslinjen. Længere nede ser skærmen ud til at være opdelt i to kolonner: på højre side er der favoritkombinationer og en populær kamp, og til venstre er bookmakerens linje. Vi kan ikke tilgive LeoVegas for, at grundlaget for bookmakerens produkt fylder så lidt plads.

Det er besværligt at skifte mellem sportsgrene og kampe, det er besværligt at gå til forskellige sektioner, tilbageknappen returnerer ikke altid kun én side tilbage.

Faktisk forstår vi ikke hvorfor alt er organiseret på denne måde. Hjemmesiden er tilpasset til mobile platforme, og mobilversionen ser godt ud på små skærme.

Dog formår mange konkurrenter både at skabe en kvalitetsmæssig desktop-version af hjemmesiden og en mobilversion. Her har LeoVegas valgt den nemmeste vej og irriterer brugerne af desktop-versionen.

LeoVegas - App til Android og iOS

LeoVegas-applikationerne til Android og iOS distribueres officielt. Derfor kan de downloades fra de respektive butikker - Google Play og App Store. Her er de enkle instruktioner:

 1. Gå til Google Play (for Android-enheder) eller App Store (for iOS-enheder).

 2. Skriv LeoVegas i søgefeltet. Du vil finde appen "LeoVegas: Online Casino Slots", som inkluderer en spilleplatform.

 3. Klik på den blå "Installer" eller "Hent" knap ved siden af appens navn eller på dens side.

LeoVegas Kundesupport

Kundesupport hos LeoVegas er tilgængelig på to måder:

Live chat-support er tilgængelig 24/7, men med en undtagelse: Den er tilgængelig på dansk fra kl. 08:00 til 01:00 og på engelsk i de øvrige timer.

For at vurdere kundeservicens ydeevne sendte vi dem en henvendelse om tre forskellige emner: betalingsmetoder, verifikation og bonuspolitikker. Det tog mere end 20 minutter for os at få vores forespørgsel behandlet, da vi stod i kø som nummer 8. Set i lyset af, at vi kontaktede dem kl. 10:00 en mandag, var ventetiden temmelig lang. Vi modtog et rimeligt detaljerede svar på alle spørgsmål. Dog må vi gentage, at ventetiden var skuffende lang.

E-mail. Som et alternativ til live chatten har LeoVegas også en e-mail tjeneste på support-dk@leovegas.com. Du kan opleve en længere ventetid hos de fleste bookmakere, når du tager kontakt via e-mail.

Instruktioner til Begyndere - Sådan spiller du hos LeoVegas

Det ville ideelt set være, hvis processen med at registrere sig, foretage indskud og udbetalinger blot fulgte spilprocessen uden at skabe stress for spilleren. Lad os derfor undersøge disse handlinger på LeoVegas mere detaljeret.

Hvordan Tilmelder Jeg Mig hos LeoVegas?

 1. Gå til LeoVegas' officielle hjemmeside og klik på "Spil Nu" øverst i højre hjørne;

 2. Du bliver bedt om at logge ind ved hjælp af MitID. Klik på "Fortsæt med MitID eller nemid";

 3. Indtast dit MitID Bruger-ID og klik på "Fortsæt";

 4. Følg instruktionerne fra MitID for at verificere din identitet;

 5. Når du har modtaget alle bekræftelser fra MitID, vil din LeoVegas-konto blive oprettet.

Hvordan Foretager Jeg en Indbetaling hos LeoVegas?

For at indbetale penge på din LeoVegas-konto, skal du først logge ind og gå til sektionen for indbetalinger. Vælg din foretrukne betalingsmetode og følg anvisningerne, og vær opmærksom på minimums- og maksimumsgrænser for hver mulighed. Indtast dine kort- eller e-wallet-oplysninger for at fuldføre transaktionen. Indbetalinger behandles normalt øjeblikkeligt. Du kan også vælge at gemme dit kort til fremtidige indbetalinger eller fjerne et gemt kort ved at klikke på "fjern kort", hvis du foretrækker det.

Hvordan Placerer Jeg et Væddemål hos LeoVegas?

 1. Beslut dig for om du vil spille før kampen eller live;

 2. Vælg sport ved at klikke på sportsikonet;

 3. Vælg land og turnering du vil spille på;

 4. Klik på den specifikke kamp, du ønsker at spille på;

 5. Klik på odds ved siden af dit ønskede spilvalg;

 6. Indtast din indsats i spillekuponen;

 7. Klik på "PLACER VÆDDEMÅL" for at placere dit væddemål.

Hvordan Udbetaler Jeg Mine Gevinster hos LeoVegas?

At udbetale midler fra LeoVegas er en enkel proces. Gå blot til Udbetalinger og vælg den betalingsmetode, du ønsker dine penge overført til. Bemærk, at du kun kan foretage udbetalinger til en betalingsmetode, du tidligere har foretaget indskud med. Du skal indtaste det beløb, du ønsker at udbetale, og følge anvisningerne. Vær opmærksom på, at udbetalinger tager længere tid end indbetalinger.

Afrunding: Er LeoVegas Værd at Overveje?

LeoVegas kan ikke betegnes som en førsteklasses bookmaker med alle dens. Vi kan lide størrelsen og betingelserne for velkomstbonussen, det gratis forudsigelsesspil for eksisterende kunder, den fremragende linje og udvalget af udfald på fodbold, ishockey, tennis og basketball. Bet Builder og Cash Out er integreret. Men oddsene, dækningen af live streaming og svartiden fra supporten skal forbedres.

Opdateret: 21.02.2024

Information om virksomheden

Kontakt
Live Chat
er tilgængelig 24/7, men med en undtagelse: Den er tilgængelig på dansk fra kl. 08:00 til 01:00 og på engelsk i de øvrige timer.
Licenseret i Grønland
 • Spillemyndigheden (21-70665)

Spørgsmål og svar

Har LeoVegas et velkomsttilbud?

Ja, nye kunder kan få en bonus på op til 1000 kroner i form af et “Free bet”. For at gøre dette skal du foretage en indbetaling og satse mellem 100 og 1000 kroner på enten en enkelt- eller akkumulatorsatsning med odds på 1.80 eller højere. Vi har givet dig en trinvis vejledning i, hvordan du får bonussen, samt gennemgået de særlige træk ved dens brug.

Hvilke sportsgrene tilbyder LeoVegas de højeste odds på?

LeoVegas tilbyder de højeste odds på fodbold. Marginen for 1x2-kampe i den danske Superliga overstiger ikke 4%, hvilket er meget godt. Dog er oddsene for resten af fodbolden middelmådige.

Tilbyder LeoVegas Livebetting, Livestreaming og Cash-Out-funktionalitet?

Livebetting-sektionen hos LeoVegas er ret god. Dog er live video primært kun tilgængelig for tenniskampe, selvom kvaliteten er i top. Cash Out-funktionen understøttes også her.

Hvilke indbetalingsmetoder accepterer LeoVegas?

LeoVegas accepterer Visa/Mastercard bankkort, Trustly, Apple Pay, MobilePay, Skrill og Paysafecard. Indbetalingen skal være på minimum 100 kroner for alle disse metoder.

Kan jeg foretage en udbetaling med MobilePay på LeoVegas?

Nej, det er ikke muligt at lave en udbetaling til MobilePay. Dette system kan kun bruges som en indbetalingsmetode.

Åbningstider og kontakt for LeoVegas kundeservice?

LeoVegas' supportteam kan kontaktes via live chat og e-mail. Live chat er åben fra kl. 08:00 til 01:00 på dansk, dog uden for dette tidsrum er den tilgængelig på engelsk, så supporten er tilgængelig 24/7.

Andre bookmakere

Danske Spil Bonusser
25 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
500 kr
500 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
800 kr
1000 kr

Kommentarer