Fordele

 • Velkomstbonus ved indbetaling uden omsætningskrav
 • Livestreaming
 • Quiz Vægten
 • Odds på politiske og finansielle begivenheder
 • Cash Out, Bet Builder-funktioner
 • Brugervenlig hjælpecenterбб
 • Apps til iOs og Android

Ulemper

 • Danske chat er ikke altid tilgængelig

Bonusser NordicBet

coin
Freebet på 500 kr

Placer dit første væddemål fra 500 kr. med minimum odds 1.80 for at få et 500 kr. gratis væddemål. Brug bonussen inden for 60 dage. Der er ingen omsætningskrav for gevinster fra free bets.

coins

Betalingssystemer

Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Behandlingstid
100
100000
Gratis
Øjeblikkelig
100
100000
Gratis
Øjeblikkelig
50
45000
Gratis
Øjeblikkelig
100
300000
Gratis
Øjeblikkelig
100
300000
Gratis
Øjeblikkelig
10
1000000
Gratis
Øjeblikkelig
100
100000
Gratis
Øjeblikkelig
100
100000
Gratis
Øjeblikkelig
Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Udbetalingstid
200
500000
Gratis
2-5 dage
100
500000
Gratis
Indenfor 24 timer
100
500000
Gratis
Indenfor 24 timer
100
500000
Gratis
Indenfor 24 timer
50
500000
Gratis
Indenfor 48 timer
200
500000
Gratis
2-5 dage
100
500000
Gratis
2-5 dage

Anmeldelser 0

Al feedback

Analyse af NordicBet Platforme fra Legalbet

Generel Information

Hjemmeside

NordicBet.dk

Etableringsår

2004

Ejer

BML Group Ltd

Licens

Spillemyndigheden J.nr. 21-96995

Apps

Android, iOS

Velkomstbonus

100% bonus op til 500 kr.

Indbetalingsmetoder

Visa/Mastercard/Dankort, Trustly, MobilePay, Apple Pay

Minimum indskud

10 kr.

Minimum tilbagetrækning

50 kr.

Support

E-mail, live chat, opkald forespørgsel

Er Danske NordicBet  Pålidelig?

Efter følgende grund kan man godt stole på NordicBet:

 • Licens: Bookmakeren har en autoriseret licens fra Spillemyndigheden.

 • Privatlivspolitik: Platformen følger EU's GDPR (General Data Protection Regulation) og har en udpeget dataansvarlig samt databeskyttelsesansvarlig.

 • Kryptering: Siden benytter stærke sikkerhedsforanstaltninger, herunder SSL (Secure Socket Layer) krypteringsteknologi, for at sikre sikker datatransmission mellem spillerens enhed og serverne.

 • Sikre Betalinger: Krypteringsteknologi anvendes også til at beskytte online betalinger. Du kan vælge sikre e-wallet løsninger som Neteller eller Skrill.

 • Ansvarligt Spil Politik: NordicBet tilbyder en række værktøjer og et unikt spillersikkerhedssystem, der hjælper dig med at kontrollere dit spil. Muligheder for selvudelukkelse er tilgængelige gennem ROFUS og StopSpillet.

NordicBets Udbetalinger

Udbetalinger hos danske bookmakere med licens bliver typisk behandlet inden for 1-3 dage. Hos NordicBet tager deres betalingsafdeling op til 24 timer at behandle din udbetalingsanmodning. Når udbetalingen er godkendt, vil den blive overført i henhold til den valgte betalingsmetodes behandlingstid. De forventede tider er:

 • Trustly: 0-2 hverdage

 • Bankkort: 2-7 hverdage

Alle licenserede bookmakere er forpligtede til at forhindre spil fra mindreårige, hvidvaskning af penge og svindel. Denne bookmaker skal også overholde disse regler. Før du kan få udbetalinger, skal din konto verificeres. Hvis du har modtaget bonuspenge, skal du opfylde de gældende bonuskrav, før du kan anmode om en udbetaling.

NordicBet -Markeder

Over 30 sportsgrene er tilgængelige hos bookmakeren, inklusive esport og politik og finans. Ud over traditionelle sportsgrene er esports repræsenteret.

Fodbold

Det omfatter mange turneringer fra over 30 lande og inkluderer efootball, hvor du kan vælge 8, 10 eller 12-minutters kampe. Du kan se live-streamenger af alle kamper og omfattende statistik for hver af dem.

Bookmakerens margin for fodbold ligger omkring 5,09%, hvilket er gennemsnitligt og giver ret gode odds.

Politik og Finans

Platformen tilbyder odds for begivenheder af Storbritannien og USA. Det finder du sådanne odds som væddemål på vinder af UK General Election eller på vinderparti af Amerikansk Præsidentvalg. 

Tennis

Platformen byder på turneringer fra 10 lande og internationale konkurrencer. Her kan du satse på de populære WTA og ATP og se visuel skemaet af hver kamp, der er ingen live streaming i denne afdeling. Der er også meget omfattende statistik til din tjeneste.

Esport

Her kan du satse på Counter Strike, Dota 2, League of Legends, Valorant, Arena of Valor, Call of Duty, King of Glory, Wild Rift, Age of Empires, Rocket League, Starcraft 2 eller Warcraft III og se visuel skemaet, live streaming og alle statistikker for turneringer.

NordicBets Odds -Gennemsnitlige

For at vurdere oddsene, der tilbydes af bookmakeren, tager vi et kig på marginen - den procentdel, bookmakeren tilføjer til hvert resultat.

Baseret på marginen klassificerer vi odds som følger:

 • Høje odds: margin varierer fra 1 % til 5 %

 • Gennemsnitspriser: 5 til 7 %

 • Lave odds: over 7 %

For NordicBet  beregnede vi lave marginer for topmarkeder inden for fodbold, tennis og esport. Resultatet var 6,34 %, og det angiver gennemsnitlige odds.

I tabellen nedenfor kan du se de gennemsnitlige marginaler for nogle turneringer. Det er vigtigt at bemærke, at disse værdier er gennemsnit, og at oddsene vil variere fra kamp til kamp og fra sportsgren til sportsgren. 

Sport

Turnering

Margin for 1x2 marked

Fodbold

EPL

5.15 %

Tennis

ATP

6,25 %

Esport

Dota2: The International Qualifiers

7,63 %

Platform Funktioner

Live Betting

Bookmakeren giver mulighed til at placere live-væddemål på Fodbold, Ishockey, Tennis, Bordtennis, Esports, Badminton, Baseball, Basketball og Snooker. 

Du kan bruge "pin"-knappen til venstre af sportsgreneliste til at gemme dine udvalgte begivenheder.

Livestreams

Udsendelser er tilgængelige for mange turneringer. Du kan sortere  turneringer til at finde en med streaming ved at bruge knappen “Play” til venstre af sportsgreneliste.

Bet Builder

Du kan kombinere op til 5 valg af en kamp til én indsats. I fodbold, for eksempel, kan du vælge ikke kun hovedmarkederne for sejren men også placere over/under-væddemål. I tennis er der kun odds på vinder og på spil handicap.

Andre Funktioner

NordicBet  tilbyder også Cash Out og du kan deltage gratis i Vægten hos NordicBet. Log ind på din NordicBet konto for at deltage i spillet. Når spillet starter, modtager du 500.000 kr. og præsenteres for det første spørgsmål, som du skal besvare. Du kan enten vælge at splitte dine penge, eller gå all-in på ét svar. Herefter låser du dit svar. Når spørgsmålets svar er afgjort, vil alle penge, der er sat på det vindende svar, gå videre til det næste spørgsmål. Hvis der er penge tilbage, efter alle 20 spørgsmål er blevet besvaret, får du lov til at beholde dem, og de vil blive sat ind som kontanter på din NordicBet konto. Så snart du har afsluttet et Vægten spil, kan du starte det næste og prøve at vinde endnu flere præmier.

Officielle NordicBet -Hjemmeside

Denne platform har en ikke praktisk navigation, fordi alle sportsgrene og turneringer er blandet i den venstre menu.  Og under hver knappen er der også sortering af turneringer. Så er menuen meget lang og tung.

Minimum Indbetaling, Minimum Udbetaling og Minimum Indsats

Hos NordicBet  er minimum indbetaling 10 kr. med Trustly og 100 kr. for andre betalingsløsninger og udbetaling ligger på 50 kr. med Trustly og 100 kr. for andre betalingsmetoder.

Hvad angår minimumsindsatsen, er den lig med 1 kr.

Kundesupport

Supporttjenesterne inkluderer live chat som er tilgængelig hver dag fra kl 8:00 - 24:00 og e-mail-kommunikation. Du kan også forespørge et opkald med typisk responstid omkring 15-60 min.

Konklusion: Er NordicBet Værdifuld?

Samlet set er denne bookmaker værd at overveje. Den har app til iOs og Android og gennemsnitlige odds på hovedsportsgrenene og en masse af live-udsendelser. Du kan satse her på mange forskellige sports her, herunder esport, som er præsenteret bredt, og på de politiske og finansielle begivenheder. Vægten er også en unik funktion og mulighed for at vinde rigtige penge uden indsats, der gives gratis af bookmakeren.

Opdateret: 24.06.2024

Information om virksomheden

Spørgsmål og svar

Hvordan får jeg NordicBets velkomstbonus?

Placer et bet på min. 500 kr. og et valg til min. odds 1.8så får du et freebet på 500 kr. Gevinster fra freebet udbetales uden omsætningskrav.

Hvilke bonusser har NordicBet for eksisterende kunder?

Der er ikke ret mange bonusser for eksisterende kunder hos Nordicbet, men du kan altid deltage i Vægten, hvor du skal svare spørgsmål for at vinde op til 500.000 kr.

Har NordicBet en mobilapp?

Ja, bookmakeren har apps til begge dele - iOs og Android.

Andre bookmakere

Danske Spil Bonusser
25 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
500 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
800 kr
1000 kr

Kommentarer