Fordele

 • 888sport mobilapp til iOs og Android
 • Gratis ugentligt fodbold-forudsigelsesspil ‘8 Rigtige’ med en jackpot på 1000 kr.
 • ‘Byg dit bet’ - funktion
 • Spilanbefalinger (et personligt touch)
 • Odds på Esport, hestevæddeløb, travløb og greyhoundløb

Ulemper

 • 2-3 dage behandlingstid for udbetalinger
 • Ingen live-streaming
 • Ingen live-chat

Bonusser 888.dk

coin
100% bonus op til 1000 kr

Registrer dig og foretag din første indbetaling på 50 kr. eller mere. Placer indbetalingsbeløbet mindst to gange på væddemål med odds på 1.50 eller mere. Derefter vil du modtage en 100% bonus op til 1000 kr. Omsæt bonuspengene 5 gange med minimumsodds på 1.50. Opfyld alle betingelser inden for 60 dage.

coins

Betalingssystemer

Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Behandlingstid
70
3500
Gratis
Øjeblikkelig
70
3500
Gratis
Øjeblikkelig
70
700
Gratis
Øjeblikkelig
40
12000
Gratis
Øjeblikkelig
70
7000
Gratis
Øjeblikkelig
Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Udbetalingstid
30
Ukendt
Gratis
0-5 dage
30
Ukendt
Gratis
0-5 dage
30
Ukendt
Gratis
0-2 dage
104
Ukendt
Gratis
0-5 dage

Anmeldelser 0

Al feedback

Analyse af 888.dk Platforme fra Legalbet

Generel Information

Hjemmeside

www.888.dk

Grundlagt i

2020

Ejer

888 Holdings PLC.

Licens

Udstedt af Spillemyndigheden, nummer er ikke oplyst

Apps

Android, iOs

Velkomstbonus

500 kr. på den første indbetaling

Indbetalingsmetoder

Mastercard, Visa, PayPal, Mobilepay, Trustly

Minimum indskud

40 kr.

Minimum udbetaling

30 kr.

Support

Telefon, e-mail.

Er Danske 888 Pålideligt

Ja, den er pålidelig. Nedenfor er nogle grunde til, hvorfor du kan stole på denne bookmaker:

 • Licens. Platformen er licenseret og har et gyldigt licens.

 • Fortrolighedspolitik. Virksomheden erklærer, at den følger den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) ved behandling af kundeoplysninger. Desuden beskriver bookmakeren omhyggeligt, hvordan den bruger personlige data.

 • Kryptografi. Bookmakeren oplyser på sin hjemmeside, at den bruger SSL-kryptering til at opbevare og behandle alle personlige data.

 • Politik for ansvarligt spil. Platformen tilbyder ressourcer til mennesker med en gambling afhængighed, herunder muligheden for at afholde sig fra gambling på 888 hjemmesiden. Kontoen kan lukkes i en vis periode, som kan være: en uge, en måned, 6 måneder eller et år.

888 Udbetalinger

Normalt er der ikke nogle problemer ved udbetalinger hos lovlige bookmakere, men som regel er der 1-3 dahe behandlingstid for dem. Men det er også vigtigt at forstå, at alle licenserede bookmakere skal følge politikker vedrørende forbud mod mindreårige spil, bekæmpelse af hvidvaskning af penge og bedrageri. Derfor er der nogle regler, der skal følges, og 888 er ingen undtagelse.

Markeder Udvalg hos 888

Huset tilbyder væddemål på mere end 25 sportsgrene, samt Esport og specialvæddemål såsom Eurovision 2024. Hos denne bookmakeren kan du finde sådanne sportodds som odds på hestevæddeløb og  greyhoundløb. Men der er slet ikke væddemål på mulige kulturelle eller politiske begivenheder

Fodbold

Udvalget af fodboldmarkeder er ikke lille, bl.a. så populære UEFA Europa League, English Premier League, Danmark Superliga osv. Der findes omkring 500-600 resultater på top fodboldkamp. F.eks. for Danmark Superliga er der 9 resultater tilgængelige.

Basketball

Her finder du velkendt NBA-spil samt med over 35 markeder. Du kan placere et væddemål, der vedrører en eller flere deltageres præstationer i en relevant kamp eller konkurrence. Eller kan du vælge et væddemål relateret til aggregerede turneringstotaler (f.eks. point i alt, rebounds i alt, spiller-steals i alt og spiller-turnovers i alt). Du kan jgså satse på Conference-vinderen eksempelvis NBA Eastern Conference-titelvinder) og turneringsvinder (såsom NBA-mesterskabsvindere).

Esport

Bookmakeren tilbyder en eksklusiv sektion til Esport. Platformen inkluderer mange forskellige slags Esport, du kan finde odds på: CS:GO, Call of Duty, Dota 2, FIFA, Hearthstone, League of Legends, Overwatch,  Starcraft 2. 

Tennis

Fans af tennisvæddemål vil nyde det store udvalg af tenniskampe på professionelt niveau at satse på. Der er omkring finder du de efterspurgte WTA- og ATP-turneringer.  

888 Odds — Middelmådige

For at evaluere oddsene, der tilbydes af bookmakere, analyserer vi marginen - den procentdel, som platformen tjener i profit fra ethvert resultat. Denne faktor har direkte indflydelse på de gennemsnitlige odds, hvilket ikke betyder, at huset ikke kan tilbyde bedre odds for bestemte resultater.

Sådan vurderer vi bookmakerens margine:

 • Vi anser oddsene for høje, hvis marginen er mellem 1% og 5%. 

 • Hvis marginen er større end 7%, betragter vi den som gennemsnitlig; 

 • Hvis det er mere end 7%, klassificerer vi tilbuddet som ufornuftig. 

I tilfælde af 888 beregnede vi de gennemsnitlige marginer for de mest populære markeder inden for fodbold, basketball og tennis. Det gennemsnitlige resultat var 5.69%. Dette indikerer, at huset har gode odds.

Sport

Mesterskab

Margin for 1x2 marked

Fodbold

English Premier League

5.49%

Danmark Superliga

7,21%

Basketball

NBA

4,91 %

Brasilien NBB

5,15 %

Platformfunktioner

Live Odds hos 888

Platformen accepterer live-væddemål på kun 7 sportsgrene, bl.a. fodbold, tennis, bordtennis osv. For fodboldspil fra populære ligaer er det gennemsnitlige tilbud 10-20 markeder, hvilket er et meget begrænset valg. Udbuddet af live tenniskampe er mindre end 10 markeder.

Livestreams

Desværre har bookmakeren ikke live-streaming og viser kun skematisk fremstilling af det igangværende spil.

Gratis Prognosekonkurrence med Præmier

Der er gratis ugentligt fodbold-forudsigelsesspil ‘8 Rigtige’ hos bookmakeren. Du kan forudsige sejr-uafgjort-sejr resultatet i de 8 udvalgte kampe og hvis de er korrekte alle 8 resultater så kan du vinde 1000 kr.

De Andre Specielle Funktioner

Endnu en eksklusiv afdeling “Lavet til dig” på platformen, der giver dig mulighed for at se de mest populære væddemål i de næste 24 timer og sidste vundne væddemål. 

Bookmakeren har også en speciel Betfeed-funktion, hvor du kan se andre spilleres indsatser.

888 Officiel Hjemmeside

Den officielle hjemmeside skiller sig ud for sin klar og simpel navigation og flot design. Brugere kan vælge mellem forskellige sportsgrene og ligaer ved hjælp af menuen til venstre. Der til venstre er placeret også bookmakerens blog, hvor du kan finde en masse nyheder, forskellige artikler og odds tips.

Menuen placeret øverst på skærmen tilbyder faner for hurtig adgang til odds på de mest populære sports og til live-afdeling.

Du kan bruge A-Z-sportssortering på siden for at finde dine ønskede odds.

Minimumsindbetaling, Minimumsudbetaling og Minimum Bet

Minimumsindbetalingen på platformen for alle betalingsmetoder - Mastercard, Visa, PayPal, Mobilepay, Trustly - er mindst 70 kr. 

Minimum udbetaling tilgængelig med Trustly er 100 kr., for de andre udbetalingsløsninger er det 30 kr.

Hvad angår minimumsvæddemål, kan du satse op til mindre end 1 kr. – i henhold til platformens vilkår og betingelser, minimumsbeløbet, der skal satses, er 0,10 kr.

Kundesupport

888 supportservice inkluderer kommunikation via tlfnr. 80251022 eller mail: Kontakt@888.dk. Telefonisk support er tilgængelig fra mandag til fredag ml. 10-22, og lørdag - søndag ml. 10 – 18. 

Konklusion

Her finder du gode odds på markedet og mindre mulihedstilbud. En gratis prognosekonkurrence med forskellige præmier skiller sig ud. Der er en fed Betfeed-funktion, hvor du kan se andre spilleres indsatser. Hvad der er forkert ved bookmakeren er manglen på live chat. Udbetalinger kan tage tid, du skal i det mindste sende en række dokumenter for at bekræfte din identitet. 

Opdateret: 28.05.2024

Information om virksomheden

Spørgsmål og svar

Hvordan bruger jeg Bet Builder?

For at bruge Bet Builder skal du starte med at vælge den kamp, du ønsker at sammensætte et væddemål for. Herefter skal du vælge 'Kombinationsspil' og derefter udvælge de markeder og odds, du ønsker at inkludere i dit væddemål. Når du har valgt dine markeder, skal du indtaste det ønskede indsatsbeløb på indsatsedlen. Afslutningsvis er du klar til at placere din indsats.

Hvilke bonusser tilbyder 888?

Denne platform har en velkomstbonus i form af Liva Cash Bet på 500 kr. ved den første indbetaling og spil for 500 kr. Indsæt kampagnekoden SPORT i indbetalingsvinduet ved første indbetaling. Placer bagefter indsats til odds 2.00. LIVE cash bet til en værdi af 500 kr. krediteres og er gyldigt i 60 dage efter spil er afgjort

Hvilke betalingsløsninger kan jeg bruge til at indbetale?

Du kan bruge Mastercard, Visa, PayPal, Mobilepay og Trustly.

Andre bookmakere

Danske Spil Bonusser
25 kr
1000 kr
100 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
500 kr
500 kr
500 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
800 kr
1000 kr

Kommentarer