Fordele

 • Særlige væddemål på elitekampe
 • Mulighed for at satse penge på politiske og kulturelle begivenheder
 • Et imponerende sortiment af live streams
 • Vejledninger til forskellige konkurrencer

Ulemper

 • Lang verifikation ved store udbetalinger

Bonusser Unibet

coin
100% bonus på Sport op til 1000 kr

Når du har registreret dig og foretaget din første indbetaling på 40 kr. eller mere, krediterer bookmakeren din konto med en 100% bonus op til 1000 kr. Bonuspengene skal omsættes mindst 8 gange inden for 60 dage for at opfylde omsætningsbetingelserne og udbetalingen. Kun odds på 1,40 og derover vil blive taget i betragtning. Spillere, der har indsat penge på deres konto via Paysafecard, Skrill og Neteller, er ikke berettiget til kampagnen.

coins

Betalingssystemer

Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Behandlingstid
40
100000
Gratis
Øjeblikkelig
40
100000
Gratis
Øjeblikkelig
40
100000
Gratis
Øjeblikkelig
80
75000
Gratis
Øjeblikkelig
40
100000
Gratis
Øjeblikkelig
40
100000
Gratis
Øjeblikkelig
100
36000
Gratis
Øjeblikkelig
Ingen
Ingen
Gratis
2 – 3 hverdage
40
100000
Gratis
Øjeblikkelig
Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Udbetalingstid
80
290000
Gratis
1 – 3 hverdage
80
290000
Gratis
1 – 3 hverdage
40
110000
Gratis
Op til 12 timer
120
100000
Gratis
Op til 12 timer
120
100000
Gratis
Op til 12 timer
120
Ingen begrænsning
Gratis
1 – 3 hverdage

Anmeldelser 0

Al feedback

Analyse af Unibet Platforme fra Legalbet

Unibet blev grundlagt i 1997 og fungerer i øjeblikket som en international bookmaker, der er aktiv på diverse europæiske markeder, såsom Storbritannien, Frankrig, Sverige, Estland og andre. Unibet er en del af Kindred Group, en stor spiloperatør, der ejer yderligere elleve spilbrands. Derudover er Unibet en FC København officiel samarbejdspartner.

Unibet Generel Information

Hjemmeside

unibet.dk

Stiftelsesår

1997

Virksomhed

Kindred Group

Licens

Spillemyndigheden

Apps

iOS og Android

Bonus

100% bonus på sport op til 1000 DKK

Indbetalingsmetoder

Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal, Trustly, Apple Pay, MobilePay, Bankoverførsel

Min. indbetaling

Ingen begrænsning for bankoverførsel

Min. udbetaling

40 DKK med PayPal

Unibet udbetaling: Vilkår

I mange henseender er Unibet ligner enhver anden bookmaker i Danmark og har bestemte krav og regler, som man skal overholde for at få en udbetaling fra sin konto. Her er nogle vigtige regler at huske på:

 • Man skal være 18 år eller ældre for at have en konto hos Unibet og for at få en udbetaling.
 • Man skal  rette personoplysninger, når man registrerer sin konto.
 • Der er kun tilladt at oprette én konto per person, husstand og IP-adresse.
 • Man må ikke bruge nogen former for software til at automatisere væddemål. Alle væddemål skal placeres manuelt.
 • Man skal ikke lade andre mennesker få adgang til eller bruge sin konto.

Inden man sender en anmodning om udbetaling, skal man altid kontrollere, om man har opfyldt alle eventuelle krav forbundet med bonus. Desværre garanterer selv streng overholdelse af alle regler ikke altid en problemfri udbetaling. Dette skyldes, at bookmakere holder nøje øje med ekstremt succesfulde spillere, der vinder store beløb. De kan indføre begrænsninger for væddemålets størrelse, udbetalinger osv. I alle tilfælde, hvis man har spørgsmål vedrørende udbetaling på Unibets hjemmeside, så skal man kontakte live chat-supporten.

Unibet bonus tilbud

Nye spillere hos Unibet kan modtage en velkomstbonus på op til 1000 DKK på deres første indbetaling. Denne bonus skal omsættes 8 gange, med et minimumsodds på 1.40 for gennemspilningen af bonussen.

Velkomstbonus

For at sikre at nybegyndere ikke støder på problemer, har Legalbet-teamet udarbejdet en trin-for-trin-guide, der starter fra modtagelse til udbetaling af bonusmidlerne.

 1. Registrer en ny konto på Unibet.com og tilmeld dig din bonus under tilmeldingen.

 2. Foretag din første indbetaling på mindst 40 DKK og op til maksimalt 1000 DKK. Undgå at bruge Skrill og Neteller, da de ikke er inkluderede i tilbuddet.

 3. Din bonus, der matcher din indbetaling 100%, indsættes på din konto med det samme. F.eks. hvis du indsætter 500 DKK, så får du 500 DKK i bonus.

 4. Placer væddemål med et minimum odds på 1.40 og omsæt bonusbeløbet 8 gange indenfor 60 dage, inden du foretager en udbetaling. Hvis din bonus er på 500 DKK, skal du placere indsatser for 4000 DKK  i alt.

 5. Vind eller tab, alle indsatser tæller for omsætning, så længe dine odds og andre vilkår er opfyldte.

Når gennemspilningen er fuldført, kan bonussen og eventuelle gevinster udbetales. Gå til banksektionen og send en anmodning om udbetaling via din valgte betalingsmetode. Tillad op til 3 hverdage for behandling af din udbetaling.

Hvor attraktiv er denne bonus?

Vi vurderer ikke kun bookmakernes bonusser ud fra deres størrelse og procentdel af første indbetaling, men også ud fra andre vigtige kriterier:

 • Bonusbeløb: Bookmakere med licens i Danmark tilbyder normalt bonusser på mellem 500 og 1000 DKK, hvilket placerer Unibet i den øvre ende.

 • Minimumsindbetaling: For at aktivere bonussen hos Unibet kræves kun en rimelig minimumsindbetaling på 40 DKK. Denne værdi er lavere end den gennemsnitlige minimumsindbetaling, der kræves for bonusser hos andre danske bookmakere. Normalt kræves der et indskud på mellem 50 og 100 DKK. Hos NordicBet er et indskud og et væddemål fra 500 DKK nødvendigt.

 • Nemt at få bonussen: Bonussen hos Unibet kan fås hurtigt. Det kræver blot en indbetaling, og derefter vil en 100% matchende bonus automatisk blive krediteret.

 • Sandsynligheden for vellykket gennemspilning: Muligheden for at indløse bonussen hos Unibet vurderes af os som realistisk. Selvfølgelig vil gennemspilningen ikke være super nem, for der er krav om at gennemspille 8 gange. Der kan være færre gennemspilskrav på andre danske sider, f.eks. 5 gange på 888.dk. Hvad angår minimums odds, er det lavere end gennemsnittet for danske bookmakere, der kræver mellem 1.50 og 2.00. Perioden for gennemspilning af din bonus er 60 dage. Desuden fandt vi ikke yderligere begrænsninger for typer af væddemål eller sportstyper i Unibets bonusbetingelser.

Så en 100% bonus på Sportsbooking op til DKK 1000 fra Unibet kan betragtes som et værdigt tilbud for danske spillere.

Unibet bonustilbud og kampagner for eksisterende kunder

For eksisterende spillere tilbyder Unibet ikke ret mange sportsbetting-promoveringer. Udover velkomstbonussen til nye spillere, tilbyder Unibet forhøjede odds for engelske Premier League, den danske Superliga, Champions League og Europa League.

Unibet Odds - Gennemsnitlig

Når man vurderer en bookmakers odds, er det vigtigt at forstå, hvad marginen er. Marginen er den procentdel, som en bookmaker tager fra væddemål. Den afspejler deres fordel. En højere margin betyder dårligere chancer for spillerne.

Legalbet vurderer bookmakere baseret på følgende margin-skala:

 • fra 1% til 5%: gode

 • fra 5% til 7%: gennemsnitlige

 • fra 7% til 10%: dårlige

Fodbold odds: gode

For at afgøre den margin, som Unibet indarbejder i odds for fodbold, tog vi de mest populære udfald (1x2) for kommende EPL- og Superligakampe. Gennemsnitligt fandt vi en margin på 2,5-3% for EPL-kampe og 4% for Superligakampe. Generelt set har Unibet gode odds for fodbold.

Ishockey odds: gennemsnitlige

For ishockey kiggede vi på de kommende kampe i NHL og Metal Ligaen, hvor vi også tog højde for 1x2-udfaldene. Marginen for odds på NHL-kampe var 4-4,5%, mens marginen for Metal Ligaen var betydeligt højere, nemlig 8-8,5%. Baseret på dette varierer ishockey oddsene hos Unibet fra gode til lave, afhængigt af liga.

Håndbold odds: dårlige

For at beregne marginen i håndbold kiggede vi på 1x2-udfaldene for to mesterskaber - Women's Champions League og Herre Håndbold Ligaen. Marginen for den første lå relativt højt, omkring 7-7,5%, og situationen var lignende for Herre Håndbold Ligaen med 7,5-8%. Det er fair at sige, at Unibet ikke tilbyder gode odds for denne populære sport i Danmark.

Væddemål fra Unibet

Hos Unibet er der et bredt udvalg af sportstyper at vælge imellem. Vi har talt i alt 33 forskellige typer, som naturligvis inkluderer alle de danske favoritter - fodbold, håndbold, ishockey, tennis og esport. Ud over de almindelige sportstyper tilbyder de også væddemål på politiske begivenheder i Danmark, Finland, Storbritannien, USA og Australien. Derudover kan danskere placere væddemål på kendte begivenheder som "Vild med dans 2023" eller på vinderen af "Bedste Film" ved den 96. Oscar-uddeling.

Udvalget hos Unibet

Som vi nævnte tidligere, har Unibet virkelig mange sportstyper at vælge imellem. Du kan spille på politiske begivenheder, kulturelle begivenheder, vintersport (Alpint skiløb, langrend, skihop og skiskydning), store og mere nichebetonede turneringer inden for e-sport og meget mere. Naturligvis inkluderer de også danske favoritter såsom fodbold, håndbold og ishockey, så lad os se nærmere på dem.

Fodbold: godt

Unibet har et stort udvalg af fodboldspil i mere end 50 lande, herunder mange mindre kendte ligaer udover de store. Små markeder dækker næsten alle statistiske aspekter af en fodboldkamp.

Håndbold: under gennemsnittet

Når det kommer til håndbold, tilbyder Unibet spil på 7-10 lande og 13-15 mesterskaber, så Unibet er ikke den bedste blandt danske bookmakere på dette område. Antallet af markeder for Herre Håndbold Ligaen er ikke imponerende i forhold til Marathonbet. Der er ingen væddemål på spillernes statistik. Derudover kunne der have været tilføjet væddemål på turneringsvinderen for VM i håndbold for kvinder i 2023, ligesom Marathonbet gør.

Ishockey: gennemsnittet

For ishockey er dækningen temmelig gennemsnitlig, når det kommer til lande. Det er dog glædeligt at se, at Unibet tilbyder spilmuligheder for mindre mesterskaber i nogle europæiske lande. Dækningen af små markeder for NHL er begrænset, og der er stadig meget, der kan tilføjes, såsom væddemål på antallet af skud, straffe, tacklinger, assists osv.

I tabellerne nedenfor kan man se en mere præcis opdeling af markedet for fodbold, ishockey og håndbold hos Unibet.

Fodbold

Værdi

Lande

51

Mesterskaber

102

EPL Markeder

700+

Små Markeder

Spillerstatistik, gule kort, hjørnespark, skud på mål, frispark, offside, straffespark og røde kort


Hockey

Værdi

Lande

13

Mesterskaber

22

NHL Markeder

500+

Små Markeder

Spiller mål


Håndbold

Værdi

Lande

7

Mesterskaber

13

Herre Håndbold Ligaen Markeder

30+

Små Markeder

Unibet Danmark Funktioner

Der er nogle specielle funktioner ved Unibet, der er værdifuldt at nævne.

Live-spil

Det er ret almindeligt at spille på 8-10 forskellige sportskategorier inden for Unibets live-sektion, afhængigt af tidspunktet på dagen, når man besøger Unibet online.

Antallet af markeder for live fodboldkampe er over 100. Vi kiggede på Europa League-kampen for at give dig en idé. En tennisturnering som ATP Basel har for eksempel omkring 120 markeder. Live hockey overraskede os med over 200 markeder for en SHL live-kamp.

Live streaming

Unibet har en unik funktion i form af live streaming af kampe, der gør dem til en af de bedste blandt danske konkurrenter. De tilbyder et stort antal live transmissioner tilgængelige i en separat sektion kaldet 'Streaming'. Udover fodbold-, ishockey- og tenniskampe, kan spillere også se cricket, snooker, dart og andre sportsgrene.

Live Kalender

"Starter Snart" giver spillere mulighed for at finde kampe, der snart begynder, og hvor der vil blive accepteret live væddemål.

Cash Out

Cash Out funktionen er tilgængelig på Unibets hjemmeside. Med denne funktion kan man trække penge ud af sit væddemål, før den sportsbegivenhed, man har spillet på, er afsluttet. Når man klikker på udfaldet, kan man se, om Cash Out er tilgængelig. Grønne 'Cash Out' etiketter i din bet slip indikerer, at du kan trække penge ud under spillet.

Bet Builder

Direkte på hjemmesiden er der "Populære Bet Builder Spil", hvor kombinerede væddemål på populære kampe er placeret, typisk for fodbold.

Betalingsmetoder hos Unibet Danmark

For enhver spiller er det vigtigt at vide, på hvilke måder og hvor hurtigt man kan indbetale penge på deres bettingkonto. I øjeblikket accepterer Unibet indbetalinger via otte betalingsmetoder — Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal, Trustly, Apple Pay, MobilePay og bankoverførsel.

Hvad er det mindste indbetalingsbeløb hos Unibet?

Det mindste indbetalingsbeløb hos Unibet varierer afhængigt af forskellige betalingsmetoder. Der er ingen grænse for indskud via bankoverførsel, mens for Visa, Mastercard, Skrill, Neteller og MobilePay er den på 40 DKK. Trustly kræver mindst 100 DKK.

Hvad er indbetalingstiden hos Unibet Danmark?

Tiden det tager at indsætte penge på en Unibet-konto varierer sig også afhængigt af den valgte betalingsmetode. Generelt ankommer indskud inden for få minutter. Hos Unibet er der de følgende maksimale behandlingstider: Bankoverførsel tager 2-3 dage, Visa og Mastercard tager 1-3 dage, Neteller og Skrill tager op til 12 timer, mens Trustly og Apple Pay behandler indskud med det samme.

Hvad er den mindste udbetaling hos Unibet?

Det mindste beløb, der kan hæves med bankoverførsel, er 120 DKK, for Visa og Mastercard er det 80 DKK, for PayPal er det 40 DKK, mens for Neteller og Skrill er det 120 DKK.

Hvad er udbetalingsgrænsen hos Unibet?

Det maksimale beløb for udbetaling for bankoverførsel er ubegrænset, for Visa og Mastercard når det op til 290.000 DKK, mens for Skrill og Neteller er det  100.000 DKK, og for PayPal er det 110.000 DKK.

Hvor hurtigt udbetaler Unibet?

Betalingmetoderne hos Unibet, der har de længste ventetider, er Bankoverførsel og Visa/Mastercard — behandling kan tage 1-3 bankdage. Den hurtigste metode er Apple Pay, der tager højst et par timer at behandle. Til sammenligning kan Neteller, Skrill og PayPal behandle udbetalinger på op til 12 timer.

Unibets officielle hjemmeside

På Unibets officielle hjemmeside kan spillere nemt finde de sportsgrene, de er interesserede i, da sportsgrenene er listet i to fremtrædende områder på hjemmesiden — direkte i midten via sportsikoner og navnene på de vigtigste mesterskaber under dem, og til venstre, hvor de er listet alfabetisk, som det er typisk på de fleste bettingsider.

Derudover er der over sportsikonerne en praktisk søgefunktion, hvor man kan indtaste navnet på en sport eller et hold, og siden vil straks foreslå den passende mulighed. Ved at klikke på den vil man blive ført til sportens side eller holdets kommende kampe.

'Apps' og 'Kampagner' knapperne er bekvemt placeret på Unibets hjemmeside, lige under log ind- og registreringsknapperne. Det betyder, at spillere ikke behøver at bruge tid på at lede efter, hvor de kan downloade mobilapps eller finde information om tilgængelige kampagner og bonusser.

Yderligere information på hjemmesiden følger generelt en logisk struktur. Hvis en spiller har brug for hjælp fra FAQ-sektionen, er den placeret over knapperne til konto-login og registrering samt helt i bunden af hjemmesiden. Information om licensen og logoerne for organisationerne findes i bunden af hjemmesiden og er af passende størrelse. Den eneste væsentlige ulempe er, at der ikke er en tydelig knap til at kontakte live supporten på Unibets hjemmeside. Det er ret vigtigt, da spillere bør kunne klikke på en knap og straks få adgang til live chatten. I stedet skal de først gå til Infocenter, derefter klikke på 'Kontakt os' og til sidst vælge 'Live Chat'. Der er for mange trin, for sådan en vigtig funktion.

Unibet - App til Android og iOS

Unibet-appen er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere. For at downloade og installere app'en kan du bruge en af de to metoder:

 1. Besøg den officielle Unibet-hjemmeside: Klik på 'Apps'-knappen, derefter på 'Sportsbetting App' og vælg din platform. Knappen til iOS på Unibets hjemmeside fungerer korrekt, men når du klikker på Android-knappen, åbner den ikke siden i Google Play;
 2. Gå til App Store eller Google Play: Indtast "Unibet", klik derefter på 'Installer'-knappen, og appen downloades til din enhed.

Unibet Kundesupport

Unibets kundeservice kan kontaktes på følgende måder:

Live chat: Den danske live chat er tilgængelig fra kl. 09:00 til 23:00. I andre tidsrum betjenes brugere på engelsk. Derfor er chatten tilgængelig døgnet rundt, men kun på specifikke tidspunkter på dansk. Vi kontaktede chatten med tre forskellige spørgsmål og fik svar på under 2 minutter. Svarene var ret klare, og agenten besvarede alle spørgsmål. Naturligvis kan niveauet hos agenterne variere, men alt i alt var vi tilfredse med Unibets supporttjeneste.

E-mail: Hvis du har et mindre presserende spørgsmål, kan du skrive til Unibets support via e-mail på denne adresse: info@unibetsupport.dk. Det kan tage et par timer, før du får svar.

Instruktioner til nybegyndere - Sådan spiller du hos Unibet

Vi vil give dig følgende instruktioner for at gøre hele processen med registrering og udbetaling af gevinster så glat som muligt.

Hvordan tilmelder du dig hos Unibet?

 1. Gå til Unibets officielle hjemmeside og klik på "Opret konto" knappen for at starte registreringsprocessen;
 2. Du vil se forskellige velkomsttilbud. Du kan vælge en eller klikke på "Vælg dette tilbud" for at fortsætte uden at vælge en bonus;
 3. Indtast dit CPR-nummer og klik på "Registrér med MitID;
 4. Log ind via MitID og følg vejledningen for at verificere dig.

Hvordan foretager jeg en indbetaling hos Unibet Danmark?

 1. Log ind på din Unibet-konto;

 2. Klik på "Indbetaling" eller gå til banksektionen;

 3. Vælg din foretrukne indbetalingsmetode - mulighederne inkluderer Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal, Trustly, Apple Pay, MobilePay og bankoverførsel;

 4. Indtast det beløb, du ønsker at indbetale i DKK;

 5. Udfyld dine betalingsoplysninger - kortnummer, e-Wallet, e-mail osv;

 6. Bekræft indbetalingsbeløbet og detaljerne;

 7. Pengene bliver indsat på din Unibet-konto i løbet af kort tid.

Hvordan placerer jeg et væddemål hos Unibet?

 1. På hjemmesiden skal du vælge den sport, du ønsker at spille på, ved at klikke på ikonerne i midten af siden eller sportslisten i venstre side;
 2. Vælg den turnering eller liga, du ønsker at spille på;
 3. Find den kamp, du ønsker at spille på, og klik på den;
 4. Klik på dit ønskede væddemål for at tilføje det til kuponen;
 5. I indsatslappen til højre skal du indtaste det beløb, du ønsker at satse;
 6. Bekræft, at dit valg og indsatsbeløb er korrekt;
 7. Klik på "Placer væddemål" for at fuldføre og sende dit væddemål.

Hvordan får jeg mine gevinster hos Unibet udbetalt?

 1. Log ind på din Unibet-konto og gå til sektionen for Bank eller Kasse;

 2. Klik på Udbetaling og vælg din foretrukne udbetalingsmetode;

 3. Indtast beløbet i DKK, du vil får udbetalt, og sørg for, at det er inden for minimums- og maksimumgrænserne;

 4. Bekræft dine DKK-kontodetaljer - kontonummer, e-Wallet e-mail, osv. afhængigt af metoden;

 5. Kontroller omhyggeligt, at alle indtastede oplysninger er korrekte, før du sender udbetalingsanmodningen;

 6. Når den er behandlet, skal du tillade ekstra tid til, at pengene når din konto, afhængigt af den valgte udbetalingsmetode.

Afrunding: Er Unibet Danmark værd at overveje?

Generelt set er Unibet et godt valg for danske spillere. Vi er ret tilfredse med deres tilbud af bonusser, fodboldodds, ekstra fordele såsom Bet Builder, Cash Out og en god Live Streaming sektion, sammen med en hjælpsom kundesupport. Som med enhver god ting, er der også nogle negative aspekter. Oddsene tilbudt af Unibet for ishockey og håndbold er ikke fordelagtige for spilleren på nuværende tidspunkt. Derudover bør Unibet overveje at tilføje en knap til livechat for kundesupport direkte på hjemmesiden.

Opdateret: 21.02.2024

Information om virksomheden

Kontakt
Live chat
Den danske live chat er tilgængelig fra kl. 09:00 til 23:00.
Licenseret i Grønland
 • Spillemyndigheden

Spørgsmål og svar

Har Unibet et velkomsttilbud?

Ja, Unibet tilbyder en 100% indbetalingsbonus op til 1000 DKK for nye spillere. I vores oplysning finder du trin-for-trin instruktioner om, hvordan du spiller korrekt  Unibets bonus igennem og får potentielle gevinster udbetalt.

Hvilke sportsgrene tilbyder Unibet de højeste odds på?

Unibet tilbyder de højeste odds på fodbold, med marginer på omkring 3% for EPL og 4% for Superligaen.

Tilbyder Unibet Live betting, Live streaming og Cash-Out funktionalitet?

Ja, Unibet giver det perfekte udvalg af live betting og live streaming i en separat sektion, samt Cash Out funktionen.

Hvilke indbetalingsmetoder accepterer Unibet?

Unibet accepterer Visa, Mastercard, Bankoverførsel, Skrill, Neteller, PayPal, Trustly, Apple Pay og MobilePay.

Kan jeg foretage en udbetaling med MobilePay på Unibet?

Det er desværre sådan, at Unibet accepterer kun indbetalinger via MobilePay. Du kan bruge Visa/Mastercard, Skrill, Neteller eller PayPal til at foretage udbetalinger.

Åbningstider og kontaktmuligheder for Unibets kundeservice?

Du kan kontakte Unibet via live chat på dansk fra kl. 9:00 til 23:00, eller via e-mail på info@unibetsupport.dk.

Hvordan får jeg penge udbetalt fra Unibet?

Du skal logge ind, gå til Bank, vælge Udbetaling, vælge en metode, indtaste beløbet, bekræfte detaljerne, og vente op til 3 hverdage for behandling.

Andre bookmakere

Danske Spil Bonusser
25 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
500 kr
500 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
800 kr
1000 kr

Kommentarer