Fordele

 • Loyalitetsprogram
 • Sportradar kampstatistikker
 • Live chat uden registrering
 • 30 % bonus på akkumulatorvæddemål

Ulemper

 • Interfacet er ikke intuitivt
 • Ingen match video
 • Lille udvalg af live-væddemål

Bonusser CashPoint

coin
Freebet op til 500 kr

Placer dit første væddemål på mindst 100 kr. med minimumsodds på 1.80, og du vil modtage et gratis væddemål på op til 500 kr. Bonusbeløbet vil matche væddemålets beløb. Det gratis væddemål er gyldigt i 30 dage.

coins

Betalingssystemer

Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Behandlingstid
100
Ukendt
Gratis
Øjeblikkelig
100
Ukendt
Gratis
Øjeblikkelig
100
Ukendt
Gratis
Øjeblikkelig
100
Ukendt
Gratis
Øjeblikkelig
Betallingsmetode
Min
Max
Gebyr %
Udbetalingstid
100
20000
Gratis
Indenfor 72 timer
100
20000
Gratis
Indenfor 72 timer
100
20000
Gratis
Indenfor 24 timer
100
20000
Gratis
1-5 dage

Anmeldelser 0

Al feedback

Analyse af CashPoint Platforme fra Legalbet

Generel Information

Websted

https://www.cashpoint.dk/

Grundlagt

2012

Operatør

Cashpoint Malta Ltd.

Licens

Spillemyndigheden (22-258025)

Apps

Android, iOS

Velkomstbonus

Op til 500 kr. matchende gratis bet 

Indbetalingsmetoder

Visa/Mastercard, Neteller, PayPal, Skrill, bankoverførsel, SOFORT, Giropay, paysafecard

Minimum depositum

100 kr.

Minimal udbetaling

100 kr.

Support service

Telefon, chat, e-mail

Er CashPoint Denmark Pålidelige?

Ja, CashPoint er til at stole på. Her er de vigtigste grunde til, at du kan satse sikkert på denne platform:

 • Licens. Operatør har netop fået fornyet licensen af den danske Spillemyndigheden. Du kan selv tjekke det, deres licensnummer er 22-258025

 • Fortrolighedspolitik.  Bookmakeren følger den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og beskytter dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang. 

 • Spillerbeskyttelse. Bookmaker har en spillerbeskyttelsestjeneste og er fuldstændig gennemsigtig i denne henseende. 

 • Bevidst gambling. CashPoint er tilknyttet ROFUS (Dansk Registerering for Selvudelukkede Personer). at skabe et sikkert miljø for en spiller. Du kan altid begrænse dig selv og endda helt begrænse dig selv fra at satse.

Udbtaler CashPoint?

Ja, platformen er kendt for at betale pengene uden problemer. Så længe du ikke har brudt nogen regler eller løjet om dine personlige oplysninger, bør der ikke være bekymret. Der er ingen kommission på dine gevinster. Normalt tager det op til 72 timer for udbetaling. Det minimumsbeløb for udbetaling er 100 kr. og maksimum ligger på 20,000 kr. Spillere er ikke forpligtet til at betale skat af deres gevinster i Danmark. 

CashPoint Sportsudvalg

Siden tilbyder markeder for 31 forskellige sportsgrene, herunder populære muligheder som fodbold, basketball og hockey, såvel som nichesportsgrene som Indy Car, Nascar og Field Hockey. Det tilbyder også fantasysport med præmiepuljer. Live-væddemål er tilgængeligt for In-Play-væddemål. CashPoint byder på en daglig "Odds Boost", hvor udvalgte markeder har forbedrede odds.

Eksempel: Barcelona - Real Madrid. Match Total Goals over 3,5 og Both Teams to Score ville have været vurderet til 3,60, men da det er blevet valgt til "Odds Boost"-kampagnen, vil du være i stand til at placere et væddemål til en multiplikator på 5,00

Fodbold

Platformen dækker fodboldbegivenheder fra 71 forskellige lande i 141 turneringer. For eksempel leverer de det tredjestørste marked i Danmark for den engelske Premier League med 1300+ resultater. CashPoint har en lav margin på 4,32% for EPL. Det ændrer sig for de andre turneringer, men ligger i gennemsnit på omkring 5-5,5 % på alle fodboldmarkederne. Du kan satse på sådanne ting som hjørnespark, gule kort, skud på mål og andre statistikker. Du kan også placere langsigtede væddemål på den direkte vinder af europæiske og amerikanske turneringer.

Basketball

Der er alle de vigtigste turneringer fra hele verden, såsom det italienske mesterskab, NBA/WNBA og Euroleague. Marginen er vurderet til omkring 5% gennem alle turneringer. Baseret på et eksempel på NBA Playoffs-kampen, kan vi antage, at udfaldsvalget for basketball er i underkanten med kun 25 tilbud at vælge imellem. 

Esports

Esports præsenteres med Counter-Strike 2, Dota 2 og League Of Legends. CashPoints udvalget er begrænset. De fleste af kampene har kun simpel vindervalg. Baseret på det, de har præsenteret - er marginen for Esports mere i den højere ende med et gennemsnit på omkring 8,59%. 

Tennis

ATP-, WTA-, ITF- eller Challenger-ture er alle til stede. Bookmakerens margin for tenniskampe er 7,54% og anses for høj. Du kan vælge mellem et ret stort udvalg af udfald, inklusive Totals, Game betting i Live og handicaps. Resultaterne af de fleste små turneringer er begrænsede.

Hockey

Over 40 konkurrencer præsenteres, inklusive den mest populære - NHL. Normalt er der 141 resultater tilgængelige for National Hockey League. Alligevel er markedet middelmådigt, selvom det har nogle spændende tilbud. Du kan vælge, hvem der skal være den bedste målscorer, eller prøve at gætte den rigtige score. Alle de grundlæggende resultater såsom handicap og totaler er der også. Marginen for hockey er ret høj og ligger på 7,42 %

Håndbold

Cashpoint dækker 27 forskellige turneringer. Der er 140 markeder til rådighed for Champions League-kampene. Marginerne er høje for de ordinære kampe (9,89%), men de kan være mindre for Champions League. Udvælgelsen af udfald er gennemsnitlig, selvom platformen har nogle simple specielle markeder for udvalgte kampe såsom Halvtid/Fuldtid, hvem der scorer flest mål osv.

CashPoint Odds

Den bedste måde at bedømme en bookmaker på er at tage et kig på marginen. Margin er det overskud platformen opnår, uden at resultatet af begivenheden tages i betragtning. Det påvirker direkte de odds, der præsenteres for dig. Hvis marginen er høj, er oddsene mindre konkurrencedygtige. Jo lavere margen, jo bedre er det for dig.

For populære begivenheder (for det meste fodbold og tennis) anses det for at være omkring 5 %. CashPoints margin varierer fra sport til sport. Eksempelvis kan man i den engelske Premier League forvente, at marginen er relativt lav, som er 4,32 %. Håndbold ligger normalt på omkring 5,3 % i de fleste populære turneringer. Nichekonkurrencer ser ofte marginen meget højere. På trods af Esports popularitet er marginen stadig uafklaret og varierer fra 4% til 9+%. Vi lavede de relevante beregninger og udfyldte resultaterne i en sammenligningstabel, som du kan se nedenfor.   


Sport

Turnering

Udefrakommende margen


Fodbold

Premier League 

4,32 %

Lav

Champions League

5,22 %

Midten

Basketball

NBA

5,00 %

Midten

WNBA

5,00 %

Midten

Håndbold

Champions League

5,30 %

Midten

Mindre konkurrencer

9,89 %

Høj

Esport

Modangreb

8,89 %

Høj

Funktioner og Kampagne

Live Betting

Siden byder på en bred vifte af topspil med masser af resultater. Selv mindre populære ligaer som den irakiske fodboldliga har omkring 80-90 markeder.

Du kan bruge statistik under live betting. Webstedet er lidt svært at navigere i, men det er nyttigt, når du ved, hvor du skal lede. 

Live-Udsendelser

Der er ingen live-udsendelsesfunktion på CashPoint-platformen i øjeblikket. Du kan stadig se de vigtigste begivenheder og grafiske statistikker på kampkortet i Live-sektionen.

Quickbet 

Ud over de sædvanlige indstillinger, kan Quickbet færdige akkumulatorer findes i spillekuponen. Disse består normalt af næste weekends fodboldkampe fra europæiske turneringer. Minimumsindsatsen er 10 kr. og minimumsgevinsten er 50 kr. (det er fem gange højere, men sandsynligheden for et sådant resultat er kun 20%). Du kan redigere de foreslåede valg og tilføje/fjerne andre matcher.

Fantasy Fodbold

Fantasy Premier League er en begivenhed, som platformen kører regelmæssigt. Belønninger varierer afhængigt af dine resultater, men de kan nå op til 20.000 kr. Den er let tilgængelig via både desktop og ved at bruge mobile enheder.

Xtreme Combi

Du skal placere et akkumulatorvæddemål for at aktivere det i din spillekupon. Jo flere indsatser du har med 1,50 odds og højere i din indsatskupon, jo mere fylder du måleren. De første to væddemål, som du tilføjer til din kupon, vil give dig et gevinstboost på 3 %. Hvert bet tilføjet oveni vil give yderligere 1%.

CashPoints Officielle Hjemmeside

Den officielle hjemmeside er placeret på https://www.cashpoint.dk. CashPoint er ikke det bedste, når det kommer til grænsefladen. Det kan være overvældende i starten, så tag dig tid til at tilpasse dig og lære. Dette vil forbedre din generelle oplevelse og komfort markant.

Du kan finde det meste af navigationen gennem webstedet i en pop op-menu i venstre side af skærmen. Alt andet end markeder kan findes der. Dette er også menuen, hvorfra du kan få adgang til din konto og navigere gennem den. De fleste filtre placeret under den på hovedsiden. Der er nogle interessante funktioner til din komfort. Du kan ikke kun vælge sport og tidspunkt for begivenheden, men også filtrere kampene efter tilgængelige markeder. Hvis du anvender "handicap"-filteret, vil du kun se de kampe, hvor et sådant væddemål præsenteres.

Minimum Indbetaling, Udbetaling og Indsats

Du kan fylde din konto op med 8 forskellige metoder inklusive Skrill, Neteller, PayPal eller bruge dine Visa/MasterCard-kort. Minimum ind- og udbetaling er 10 kr, hvilket forventes at være lavt. Minimumsindsatsen er også 10 kr.

Kundesupport

Der er tre forskellige varianter af kundesupport tilgængelig:

 • Telefon opkald

 • E-mail

 • Live chat support

Supporttjenesten er ikke tilgængelig 24/7 og vil tage noget tid at løse dit problem baseret på vores erfaring. På en positiv bemærkning kan du altid gemme udskriften af chatten eller få den sendt til dig via e-mail.

Konklusion: Er CashPoint det Værd?

Platformen har helt sikkert sine op- og nedture. Selvom der er en bred vifte af sportsgrene præsenteret, er nogle meget begrænsede med hensyn til resultater. Bookmakeren tilbyder adskillige ind- og udbetalingsmetoder, inklusive de altid populære pengeoverførsler. CashPoint tilbyder en Bet & Get bonus, 100 kr. for at installere mobilappen, boostede odds og har sin egen fodbold Fantasy League.

Grænsefladen kunne forbedres. Nogle elementer er svære at finde, og nogle er rigtig svære at finde. Du bemærker måske ikke engang statistikken under kampkortet, før du scroller længere ned. CashPoint er dog sikkert og pålideligt og har flere måder at beskytte sine spillere på. Det er også en licenseret bookmaker, så dine gevinster bliver ikke beskattet.

Opdateret: 29.05.2024

Information om virksomheden

Spørgsmål og svar

Jeg kan ikke få udbetaling fra CashPoint. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du kan ikke få din udbetaling - prøv at kontakte support og finde ud af, hvad der kunne have været årsagen bag det. Ifølge CashPoint-reglerne tager det op til 72 timer for pengene at blive hævet. Det kunne være hurtigere, men det kan tage hele 72 timer, så ingen grund til bekymring.

Indbetalingen lykkedes ikke. Hvordan skal jeg gå videre?

CashPoint er kendt for, at indbetalinger med det samme vises på din konto. Du bør kontakte support, hvis det ikke skete, og pengene allerede er trukket.

Hvilke bonusser tilbyder CashPoint?

Du kan få et gratis bet op til 500 kr, når du tilmelder dig som ny spiller og kan få 100 kr bonus for din første indbetaling via applikationen. Bookmaker booster også odds for udvalgte kampe, og der er "Xtreme Kombi"-kampagnen, der yderligere forbedrer multiplikatorerne.

Er oddsene høje?

CashPoint har en gennemsnitlig margin på 5,3%. Dette oversættes til høje odds på platformen for dig. Husk, at marginen varierer afhængigt af sporten og begivenheden, så konkurrenceevnen på markederne ændrer sig.

Andre bookmakere

Danske Spil Bonusser
25 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
500 kr
500 kr
1000 kr
1000 kr
500 kr
800 kr
1000 kr

Kommentarer