Reglerne for Legalbet

BRUGERVILKÅR

DISSE BRUGERVILKÅR indeholder vigtig information og er juridisk bindende - læs dem venligst grundigt.

1. OPLYSNINGER OM OS

Vi er SIA Legalbet, et selskab registreret i Letland med CVR-nummer 40203059170 og har vores adresse på Bukultu street 11, Riga, LV-1005. Vi driver hjemmesiden legalbet.dk.

2. ANVENDELSE AF DISSE BRUGERVILKÅR

2.1 Disse brugervilkår (vilkår) styrer din brug af vores tjeneste.

2.2 Læs disse vilkår grundigt, inden du begynder at bruge vores tjeneste. Ved at bruge vores tjeneste angiver du, at du accepterer disse vilkår, og at du er indforstået med at overholde dem. Hvis du ikke er enig i disse vilkår, skal du venligst ikke bruge vores tjeneste.

2.3 Vi behandler oplysninger om dig i overensstemmelse med vores privatlivs- og cookiepolitik, som udgør en del af disse vilkår.

2.4 Disse vilkår udgør en bindende aftale mellem dig og os. Vi anbefaler, at du udskriver en kopi af disse vilkår til fremtidig reference.

3. Over 18 og lokation

3.1 Vores tjeneste er for brugere, der er 18 år eller ældre. Hvis du ikke er 18 år eller ældre, må du ikke bruge vores tjeneste.

3.2 Du må ikke bruge vores tjeneste, hvis det ville være ulovligt at gøre det i det land, hvor du befinder dig.

4. Links og Integrationer fra vores tjeneste

4.1 Vores tjeneste indeholder links til og/eller integreres med tjenester, hjemmesider og apps leveret af tredjeparter (herunder tredjeparts spiloperatører (bookmakere og kasinoer)). Vi har ingen kontrol over indholdet af disse tjenester, hjemmesider eller apps, og vi er ikke ansvarlige for indholdet, sikkerheden, praksis eller privatlivspolitikken, der anvendes af dem. Disse tredjeparter kan indsamle data eller anmode om personlige oplysninger fra dig. Vi er ikke ansvarlige for indsamlingen, brugen eller offentliggørelsen af eventuelle oplysninger, disse tjenester kan indsamle. Adgang til en anden tjeneste, hjemmeside eller app fra vores tjeneste er på egen risiko.

4.2 Du kan blive påkrævet at registrere dig og/eller logge ind på tredjepartstjenester separat for at aktivere integreret funktionalitet og/eller for at placere væddemål hos bookmakere.

4.3 Vores service giver information om odds, der tilbydes af forskellige bookmakere på forskellige sportsbegivenheder. Du kan muligvis åbne en forudfyldt spillekupon via vores service, men alle væddemål er kun mellem dig og bookmakerne, og væddemålene vil være underlagt bookmakernes vilkår og betingelser.

4.4 Vi fungerer ikke som, eller udgiver os som, en bookmaker eller væddemålsoperatør. Vi er ikke, og vil under ingen omstændigheder være, en part i nogen væddemål.

4.5 Det er dit ansvar at åbne en konto hos den relevante bookmaker, inden du placerer et væddemål, og at overbevise dig om bookmakerens identitet, egnethed og kreditværdighed.

4.6 At vise de odds, der tilbydes af bookmakere på vores tjeneste og/eller linke til eller integrere med bookmakere (eller andre tredjeparter) via vores tjeneste, indikerer ikke nogen anbefaling, godkendelse eller tilslutning til bookmakerne (eller andre tredjeparter).

4.7 Du er eneansvarlig for administration og vedligeholdelse af dine bookmakerkonti. Du er eneansvarlig for at sikre, at du overholder alle vilkår og betingelser, du har aftalt med bookmakeren.

4.8 Vi har ingen kontrol over, om bookmakere accepterer væddemål, erklærer væddemål ugyldige eller foretager betalinger til dig efter udførelse af et væddemål. Vi har derfor intet ansvar eller ansvar over for dig i forhold til bookmakernes manglende betaling af eventuelle beløb til dig. Du accepterer, at du kan tabe penge på væddemål, og at du bærer fuldt ansvar for de væddemål, du udfører med bookmakere.

5. Afhængighed af oplysninger på vores tjeneste

5.1 Du anerkender, at den information, der gives på vores tjeneste, ikke er ment som rådgivning, anbefaling eller anden vejledning vedrørende væddemål, bookmakere eller på andre områder, som du bør stole på.

5.2 Vores tjeneste kan tillade brugere at skrive blogs, anmeldelser og deltage i forumdiskussioner eller poste andet indhold. Visning af sådant brugergenereret indhold på vores tjeneste indikerer ikke nogen anbefaling, godkendelse eller godkendelse af det indhold.

5.3 Selvom vi gør en rimelig indsats for at opdatere oplysningerne på vores tjeneste, leveres nogle af dem til os af tredjeparter (herunder brugergenereret indhold), og vi er ikke i stand til at verificere dem. Du bør separat verificere nøjagtigheden af enhver information, der vises på vores service, før du stoler på den. Enhver tillid, du placerer på information og tips fra vores service (herunder vores betting school service) er på egen risiko.

5.4 Selvom vi bruger rimelig omhu for at sikre, at de odds, kampagner og tilbud, der vises på vores tjeneste, er nøjagtige, kan vi ikke garantere, at de i alle tilfælde vil være det, eller at sådanne odds, kampagner og tilbud vil være tilgængelige for dig, når du kommer til at udføre et væddemål med en bookmaker, og vi vil ikke være ansvarlige for tab, du lider som følge af dit valg om at placere et væddemål med en bookmaker, hvis odds, kampagner og tilbud vises på vores tjeneste. Du er ansvarlig for at kontrollere og verificere de odds, kampagner og tilbud, der tilbydes af en bookmaker, før du placerer et væddemål hos denne bookmaker.

6. REGISTREREDE BRUGERE

6.1 For at få adgang til visse funktioner på vores tjeneste kan du blive bedt om at registrere dig hos os ved at angive en gyldig e-mail og vælge et brugernavn til identifikationsformål. Du må ikke bruge et brugernavn, der overtræder vores politik for brugerindhold, som er beskrevet nedenfor, eller andre driftsbetingelser på vores tjeneste. Vælg dit brugernavn omhyggeligt, da du ikke har lov til at ændre det, når du først har registreret dig.

6.2 Du accepterer at videregive sande og fuldstændige oplysninger under kontoregistreringsprocessen og at opdatere dine oplysninger straks, hvis de ændres.

6.3 Beslutningen om at registrere dig som medlem af vores tjeneste er efter vores skøn.

6.4 Når du har registreret dig hos os, kan du få adgang til medlemsdelen af vores service ved at indtaste dit brugernavn eller din registrerede e-mailadresse på login-siden. Vi sender derefter en e-mail til din registrerede e-mailadresse med et link, som du skal klikke på for at logge ind.

6.5 Du må kun registrere dig på en konto. Hvis vi mistænker, at du har registreret en anden konto, kan vi suspendere en eller begge konti, mens vi undersøger sagen.

6.6 Du vil være ansvarlig for alle aktiviteter, der forekommer under din konto på vores tjeneste (din konto). Det er dit ansvar at holde din konto sikker. Du må ikke dele dine kontooplysninger (inklusive din adgangskode) med nogen og sørg altid for, at din computer og eventuelle enheder med app'en installeret er sikkert låst, når de ikke er i din besiddelse.

6.7 Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader, der følger af din manglende evne til at holde dine kontooplysninger fortrolige. Du må ikke bruge en anden persons konto på noget tidspunkt uden udtrykkelig tilladelse fra kontoindehaveren.

6.8 Du skal straks underrette os om enhver uautoriseret brug af din konto eller enhver anden sikkerhedsbrist.

6.9 Du kan slette din konto gennem medlemsområdet på vores tjeneste når som helst. Hvis du sletter din konto, kan du muligvis ikke åbne en ny konto i 12 måneder.

6.10 Vi kan slette din konto, hvis vi med rimelighed mener, at din konto er inaktiv, f.eks. hvis du ikke har logget ind på din konto i 3 måneder eller mere. Vi vil gøre en rimelig indsats for at kontakte dig via din registrerede e-mailadresse, før vi sletter din konto. Vi kan også slette din konto eller suspendere adgangen til din konto, hvis du har, eller hvis vi med rimelighed mener, at du har overtrådt disse vilkår.

7. Politik om acceptabel brug

7.1 Du accepterer kun at bruge vores tjeneste til din egen personlige, ikke-kommercielle brug og lovlige formål.

7.2 Du må ikke bruge vores tjeneste på følgende måder:

7.2.1 På en måde der overtræder gældende lokal, national eller international lov eller regulering.

7.2.2 På en måde, der er ulovlig eller svigagtig, eller har noget ulovligt eller svigagtigt formål eller virkning.

7.2.3 Med det formål at skade eller forsøge at skade mindreårige på nogen måde.

7.2.4 Til at sende, bevidst modtage, uploade, downloade, bruge eller genbruge materiale, som ikke er i overensstemmelse med vores retningslinjer nedenfor;

7.2.5 Til at transmittere eller skaffe afsendelse af uopfordret eller uautoriseret reklame eller markedsføringsmateriale eller enhver anden form for lignende henvendelse (spam); eller

7.2.6 At med vilje sende, uploade eller på anden måde transmittere data eller andet materiale, der indeholder vira, trojanske heste, orme, tidsbomber, tastetrykningsloggere, spyware, adware eller enhver anden skadelig software eller lignende computerkode designet til at påvirke driften af enhver computer software eller hardware negativt.

7.3 Du accepterer også ikke at få adgang uden vores samtykke, forstyrre, hacke, beskadige eller afbryde:

7.3.1 Enhver del af vores tjeneste.

7.3.2 Udstyr eller netværk, hvor vi opbevarer vores tjeneste.

7.3.3 Eventuel software, der bruges til levering af vores tjeneste.

7.3.4 Udstyr, netværk eller software, der ejes eller bruges af tredjepart i leveringen af vores tjeneste.

8. Politik om brugerindhold

8.1 Når du bruger en funktion, der giver dig mulighed for at uploade materiale til vores tjeneste eller kontakte andre brugere af vores tjeneste, skal du overholde denne sektion. Du forpligter dig til, at enhver sådan bidrag overholder standarden angivet i denne sektion.

8.2 Vores tjeneste kan tilbyde dig mulighed for at sende beskeder til andre brugere, offentliggøre anmeldelser og oprette blogs på vores tjenester (beskedfunktioner).

8.3 Vi vil gøre vores bedste for at vurdere eventuelle risici for brugerne fra tredjeparter, når de bruger de beskedfunktioner, der tilbydes på vores tjeneste, og vi vil afgøre i hvert enkelt tilfælde, om det er hensigtsmæssigt at bruge moderation af den relevante tjeneste (herunder hvilken form for moderation der skal bruges) i lyset af disse risici. Dog er vi ikke forpligtede til at overvåge, kontrollere eller moderere nogen beskedfunktioner, vi tilbyder på vores tjeneste, og vi fraskriver os udtrykkeligt ansvar for enhver tab eller skade, der opstår som følge af brugen af enhver beskedfunktion af en bruger i strid med vores retningslinjer, uanset om tjenesten modereres eller ej.

8.4 Vi fraskriver os ansvar for handlinger foretaget som svar på overtrædelser af vores politikker for acceptabel brug og politik for brugerindhold. De i denne politik beskrevne reaktioner er ikke begrænsede, og vi kan træffe andre foranstaltninger, som vi rimeligt finder hensigtsmæssige.

8.5 Indhold, der sendes til vores tjeneste, kan fås af offentligheden generelt og kan deles på sociale medieplatforme. Ved at tilmelde dig vores hjemmeside accepterer du en sådan adgang og deling.

8.6 Du vil være ansvarlig for eventuelle tab, udgifter og andre omkostninger, vi pådrager os, som skyldes din forsætlige, uansvarlige eller uagtsomme overtrædelse af nogen af begrænsningerne i vores politik for acceptabel brug og politik for brugerindhold, som er fastsat på vores tjeneste.

9. Rettigheder til intellektuel ejendom

9.1 Vi er ejeren eller licenshaveren til alle intellektuelle ejendomsrettigheder i vores tjeneste (herunder materialet offentliggjort på den), som er beskyttet af ophavsret og internationale traktater. Alle rettigheder forbeholdes os og vores licensgivere. Medmindre der udtrykkeligt er fastsat i disse vilkår, gives der ikke nogen rettigheder til dig i forhold til vores tjeneste.  

9.2 Du må bruge vores tjeneste til personlig, ikke-kommerciel brug, under forudsætning af din overholdelse af disse vilkår. Kopiering eller distribution af vores tjeneste til kommercielle eller erhvervsmæssige formål er ikke tilladt uden vores forudgående skriftlige samtykke.

9.3 Legalbet.dk er et varemærke ejet af eller kontrolleret af os og som kan være registreret i visse jurisdiktioner. Alle andre varemærker, der bruges på vores tjeneste, tilhører deres respektive ejere. Du må ikke bruge nogen varemærker på vores tjeneste uden vores eller den relevante tredjeparts ejers samtykke.

9.4 Hvis du bruger vores tjeneste i strid med disse vilkår, ophører din ret til at bruge vores tjeneste, og du skal straks stoppe med at bruge vores tjeneste og slette eventuelle kopier af vores tjeneste, som du har under din kontrol eller besiddelse.

9.5 Du garanterer, at alt indhold, der sendes via vores tjeneste af dig: (1) er dit eget originale arbejde eller på anden måde passende licenseret af dig, og du har ret til at gøre det tilgængeligt til de angivne formål; (2) krænker ikke tredjepartsrettigheder; (3) er ikke ærekrænkende eller i foragt for domstolen; og (4) er ikke ulovligt og indeholder ikke materiale, der er stødende, hadefuldt eller opildnende.

10. Konkurrencer & kontantpræmier

Fra tid til anden kan vi (eller udvalgte tredjeparter) inkludere afstemninger, konkurrencer, kampagner eller andre tilbud på vores tjeneste. Hver af disse vil være underlagt sine egne specifikke vilkår og er måske ikke tilgængelig i alle jurisdiktioner.

11. Datatransmission

Du er ansvarlig for alle omkostninger forbundet med adgang til vores tjeneste, tilslutning til vores tjeneste eller brug eller streaming af indhold inden for vores tjeneste. Din internetudbyder og/eller mobilnetværksudbyder kan opkræve gebyrer for adgang til vores tjeneste.

12. Tilgængelighed af vores tjeneste

12.1 Din adgang til vores tjeneste eller visse funktioner i vores tjeneste kan lejlighedsvis blive suspenderet eller begrænset for at muliggøre vedligeholdelse, reparationer, opgraderinger eller indførelsen af ny funktionalitet.

12.2 Vores service leveres gratis til dig, og selvom vi vil bruge rimelig omhu og dygtighed til at levere vores service til dig, garanterer vi ikke, at din adgang til vores service vil være uafbrudt, fejlfri eller tilgængelig hele tiden. På grund af internettets iboende natur kan der til enhver tid opstå fejl, afbrydelser og forsinkelser i vores service. Hvis du opdager en fejl, bedes du kontakte os.

13. Ansvar - Læs denne sektion omhyggeligt, da den angiver vores ansvar for tab eller skade, du lider i forbindelse med vores tjeneste.

13.1 Vi vil levere vores tjeneste til dig med rimelig omhu og færdighed og i overensstemmelse med disse vilkår.

13.2 Hvis vi undlader at overholde disse vilkår, og med forbehold for begrænsningerne angivet i disse vilkår, er vi ansvarlige for tab eller skade, du lider, som er en forudsigelig følge af vores overtrædelse af disse vilkår. Vi er dog ikke erstatningsansvarlige for:

13.2.1 ethvert tab og skade, der ikke var en forudsigelig konsekvens af vores overtrædelse af vores lovmæssige forpligtelser over for dig (skade og tab er forudsigelige, hvis det er åbenlyst, at det ville ske, eller hvis både vi og du på tidspunktet for aftalen mellem os vidste, at det kunne ske); eller

13.2.2 tab eller skader, som er forårsaget af din overtrædelse af disse vilkår; eller

13.2.3 enhver forsinkelse eller svigt fra vores side forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol.

13.3 Vi leverer vores tjeneste kun til din personlige brug. Du accepterer ikke at bruge vores tjeneste til kommercielle eller forretningsmæssige formål, og vi har intet ansvar over for dig for tab af fortjeneste, forretningsafbrydelse eller tab af forretningsmuligheder.

13.4 Det er dit ansvar at sikkerhedskopiere dine data og at sikre, at dine enheder har opdateret antivirus-software. Vi er ikke ansvarlige for tab af data eller skade på dine enheder på grund af din adgang til, brug af eller download af vores service, undtagen hvis dette er forårsaget forsætligt eller hensynsløst af os.

13.5 Intet i disse vilkår udelukker eller begrænser vores ansvar: (a) for død eller personskade som følge af vores uagtsomhed; (b) for bedrageri eller svigagtig fremstilling fra vores side; eller (c) for andre forhold, for hvilke det ville være ulovligt for os at udelukke ansvar, såsom din ret til, at vores tjeneste skal leveres med rimelig omhu og færdighed.

13.6 Med forbehold af det ovenstående anerkender du, at vi leverer vores tjeneste til dig uden beregning. Vort samlede ansvar for alle tab, du lider som følge af eller i forbindelse med disse vilkår og din brug af vores tjeneste, uanset årsagen hertil, vil være begrænset til 0 DKK.

14. Ændringer

Vi kan revidere disse vilkår når som helst ved at ændre denne side. Det forventes, at du jævnligt tjekker denne side for at være opmærksom på eventuelle ændringer, da de er bindende for dig.

15. Jurisdiktion og gældende lov

15.1 Disse vilkår, deres emne og deres dannelse er underlagt dansk lov, og de danske domstole vil have eksklusiv jurisdiktion over enhver tvist, der opstår i forbindelse med vores tjeneste.

16. Kontakt os

For at kontakte os angående vores tjeneste, send os venligst en e-mail her.

17. Ændringer af disse brugervilkår

Vi kan lejlighedsvis opdatere brugervilkårene. Når vi gør det, vil vi ændre datoen for "Senest opdateret" øverst i brugervilkårene. Sørg venligst for at tjekke disse brugervilkår jævnligt for eventuelle opdateringer. Vi vil også gøre en rimelig indsats for at underrette dig om væsentlige ændringer.

18. Indsamling af Information

Indsamlingen og brugen af information reguleres af vores privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik gælder for al personlig information, du giver os, eller som vi indsamler i forbindelse med din brug af vores tjeneste.

19. Brug af Cookies og Web-Beacons

For at læse om vores brug af cookies, se venligst her.

20. Sikkerhed

Vi er forpligtet til at beskytte sikkerheden af dine personlige oplysninger. Vi bruger en række sikkerhedsteknologier og procedurer til at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse.

For eksempel gemmer vi de personlige oplysninger, du giver, på sikre computersystemer med begrænset adgang, der er placeret i faciliteter, hvortil adgangen er begrænset.

Hvis du vælger at oprette en konto med vores tjeneste, er det dit ansvar at sørge for sikkerheden af din adgangskode og ikke at afsløre disse oplysninger for andre.

21. Links til andre hjemmesider

Vores tjeneste kan indeholde links til, eller integration med, andre hjemmesider eller apps, såsom bookmakers hjemmesider og apps samt sociale medier som Facebook, Twitter, Google+ og YouTube. Vi er ikke ansvarlige for indholdet, sikkerheden, praksis eller privatlivspolitikker, der anvendes af andre hjemmesider og apps. Vi opfordrer dig til omhyggeligt at gennemgå disse tredjeparters privatlivspolitikker, så du ved, hvordan de indsamler, bruger og deler dine oplysninger. Især når du opretter en konto hos en bookmaker, vil den pågældende bookmakers egen privatlivspolitik gælde for de personlige oplysninger, du giver via den konto.

22. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende brugerbetingelserne, bedes du kontakte os her. Vi vil straks behandle din henvendelse og bestræbe os på at nå en tilfredsstillende løsning.


Copy the token