Sådan vælger du en bookmaker: instruktioner for nye spillere

Ved første øjekast er alle online spilleplatforme ens. Men det er selvfølgelig ikke rigtigt, og det er bedst for begyndere at kende på forhånd  de muligheder og nuancer, som de kan støde på inden for sportsvæddemål. Vi vil fortælle dig, hvilke kriterier du skal vurdere og vælge en bookmaker ud fra.

Kriterier og vurderinger: hvordan man fortolker dem

Legalbets bedømmelsesmetoder er så gennemsigtige som muligt. Vi sammensætter ikke bare lister over de bedste, men forklarer hvorfor de er kompileret på denne særlige måde. Kan virksomheden rangeres højere? Ja, hvis den forbedrer kvaliteten af sit arbejde. Ikke en anden måde.

Vi forstår, at alle har deres egne kriterier for at vælge en bookmaker – derfor har vi flere vurderinger. Nogle mennesker er primært interesserede i størrelsen af bonussen, nogle er succesoplevelser vigtige, og andre er klar til at affinde sig med sidens ulemper af hensyn til høje odds.

Nedenfor præsenterer vi evalueringsparametre, som er nyttige at have i tankerne, når du opstiller dine egne prioriteter.

Bookmakerens pålidelighed

Sandsynligvis er dette det vigtigste i vurderingen af en bookmaker. Hvilke bookmakere betragter vi som pålidelige? Dem, der altid foretager deres betalinger til tiden, som tager sig af deres spillere, yder god kundeservice, løser eventuelle opståede udfordringer hurtigt nok, og har en stor kundebase generelt, hvilket beviser, at de er efterspurgte.

Popularitet

Skal du være opmærksom på bookmakerens popularitet? Ja, hvis vi taler om andre spilleres positive erfaringer. En bookmakers popularitet er også en indikator for kvaliteten af arbejdet, men desværre er den meget subjektiv.

På internettet skriver folk oftere om de dårlige ting ved et produkt. Derfor anbefaler vi at være opmærksom ikke på tilstedeværelsen af klager (forskellige klager kan opstå over alle virksomheder), men på deres antal og hvis bookmakeren er klar til at være opmærksom på dem og imødekomme utilfredse spillere.

Det lyder måske lidt mærkeligt, men hvis der er mange klager mod en virksomhed, og en betydelig procentdel af dem er markeret som løst, så vil det sige, at bookmakeren er efterspurgt.

På Legalbets hjemmeside er det nemt at tjekke dette kriterium: vælg en bookmaker fra den generelle liste, gå til dens anmeldelsesside (knappen "Detaljer") og rul ned til sektionen "Klager", her finder du både det samlede antal klager og antallet af løste og uløste problemer.

Derudover vil du altid finde information om, hvor hurtigt og kompetent en bestemt kundesupport fungerer i selve anmeldelsen.

Velkomstbonusser

En ny spiller kan modtage en bonus ved registrering - dette er en behagelig industristandard og bør udnyttes. Legalbet indsamler og opdaterer løbende information om alle tilgængelige tilbud i en særlig sektion på hjemmesiden. Sammenlign og vælg de bedste tilbud på én side.

Klik på bonusbeløbet i listen over bookmakere på vores hjemmeside, og du vil se en kort beskrivelse af tilbuddet. Vær opmærksom på mekanismen til beregning af præmiepenge (kontanter eller freebet), gennemspilningskrav, minimumsodds for obligatoriske væddemål, begrænsninger for den første indbetaling og tilbuddets gyldighedsperiode.

Brug lidt tid på at analysere tilbuddet, så du ikke oplever nogle misforståelser med bookmakeren senere i spillet.

Odds og Værdi

Høje odds øger dine potentielle gevinster, og hvis du leder efter et specifikt væddemål, virker det meget simpelt. Det er mere rentabelt at satse hos en bookmaker, der har de højere odds. Der kan være snesevis af bookmakere i landet, og meget få mennesker er klar til at kigge på alle bookmakerne og finde ud af, hvor de tilbyder 1 % mere. Vi er klar, fordi det er vores job. Men det behøver du ikke.

For at spare dig tid har vi samlet en rangordning efter odds, hvor vi sammenligner tal for de samme begivenheder. Størrelsen af odds afhænger af størrelsen af bookmakerens margin (procentdelen af virksomhedens garanterede indkomst). Jo lavere denne margin er, jo højere og mere attraktivt er oddset for spilleren. Det er vigtigt at huske, at bookmakeren har forskellige marginer for forskellige begivenheder, og lederen af vurderingen vil ikke altid have den laveste margin. Det vil sige, at hvis en bookmaker tilbyder høje odds på fodbold, garanterer det ikke den samme fordel i tennis.

I de fleste kampe vil de førende bookmakere dog tilbyde fremragende odds. Derfor kan du bruge disse sider som udgangspunkt i din søgen efter de højeste odds.

I anmeldelser er Legalbet-teamet altid opmærksomme på oddsene og giver sammenlignende tabeller for forskellige sportsgrene. Brug vores erfaring og færdige eksempler, hvor vi vurderer marginen hos en bestemt bookmaker.

Udvalg af væddemål og væddemålstyper

At satse kun på sejr er meget kedeligt, men sportsvæddemål er underholdning, ikke også? Jo bredere udvalget af sportsvæddemål er, jo mere spændende er processen. 

Yderligere markeder omfatter statistiske prognoser (f.eks. hjørnespark og kort i fodbold, serv i tennis, straffe i hockey osv.), handicap, personlige præstationer for atleter, langsigtede særlige væddemål på mesterskabsvindere og meget mere.

Live betting

Live betting er et separat område af væddemål med skiftende odds og markeder, der kræver hurtige reaktioner. For eksempel kan du satse i tennis på rækkefølgen af point, der er vundet i et spil - dette giver mere risiko og spænding på samme tid.

Hos Legalbet vurderer vi separat de markeder, som er tilgængelige før kampen og under begivenheden (live). Hvis du bedre vil forstå funktionerne ved live betting, hvor du skal træffe en beslutning hurtigt, anbefaler vi også at læse vores artikel om live betting med nyttige tips.

Årsagen til at fokusere på det er følgende: Den bookmaker, du kan lide i prematch, vil ikke altid fungere godt i live spillet. Live-platformer, hvor væddemål opdateres hver enkelt sekund, er et komplekst it-produkt, og ikke alle bookmakere har energi og penge til implementering af høj kvalitet.

Bookmakere med mobilapplikationer

Det er et vigtigt udvælgelseskriterium, hvis du planlægger at satse på sport ved hjælp af din telefon eller tablet. Legalbet har en klar liste over "Bookmakere på mobil", som vi opdaterer løbende. Listen gør det nemt at finde den app, du har brug for, og inkluderer links til download fra pålidelige kilder.

Alle applikationer til Android- og iOS-enheder er lovlige og gratis. I listen tages der ikke højde for kvaliteten af hvert produkt - denne parameter forbliver efter spillernes personlige skøn.

Nå, måske er det nok til en start. Efter at have valgt en bookmaker spørger begyndere altid efter hvordan man spiller og vinder? For at gøre dette har vi oprettet en "Betting Skole" hos Legalbet, og i de følgende artikler fortæller vi dig, hvordan du placerer væddemål for at øge dine chancer for at vinde. Vi håber, at væddemål på sport vil blive en behagelig fritids- og underholdningsoplevelse for dig. Spillet handler om afslapning, ikke indtjening.

Copy the token