Bettingguide for nye spillere

Lige meget hvad eksperterne siger, er betting nemt. Alt du skal gøre er at finde ud af hvilket hold der er stærkest og vælge det. Hvorfor taber de fleste spillere så? Hvad er der galt med dem?

I denne korte guide vil vi analysere flere vigtige spørgsmål: hvordan du starter betting, hvilke oplysninger du skal have fra starten af, og hvad du kan udsætte til senere. Vi vil også give dig nogle tips, der vil være grundlag for sikkert spil.

Valg af bookmaker

For erfarne permanente spillere er søgningen efter en bookmaker en endeløs proces, der sigter mod at finde nye bonusser og typer af tjenester.

For en amatørspiller, der hver gang spiller på sit favorithold, vil sådan en søgning være kedelig. Ud fra mulighedernes synspunkt er det mere nyttigt at have konti hos flere bookmakere. Højst sandsynligt vil du vælge en eller to favoritsider og kun spille der.

Det er ganske enkelt at finde ud af, hvilke bookmakere der er tilgængelige, og hvad der adskiller dem. Du er allerede på det rigtige sted. Evaluer vurderinger og anmeldelser på Legalbet, og bookmakermarkedet vil praktisk talt være under mikroskop. Du vil også være sikker på, at du har valgt en lovlig bettingside og er beskyttet af loven, da vores side kun er skrevet om sådanne virksomheder. Vi bestemmer ikke for dig, hvad der er vigtigst, og evaluerer hver bookmaker grundigt. Antallet af væddemål, oddsniveau, betalingsmetoder og selvfølgelig bonusser.

Lad os sige, at du i dit første forsøg vælger en bookmaker med din yndlingsfodboldspiller i reklamen. Det er faktisk en god mulighed, for sådan en virksomhed helt sikkert har en del midler. Hvad skal du så gøre?

Primær og sekundær

I denne artikel vil vi ikke vise, hvad det er for nogle seje eksperter, vi er (selvom det er sådan) og forvirre dit hoved med en masse information, der vil forstyrre dig i begyndelsen af din rejse. Lad os finde ud af, hvad du har brug for at vide fra starten af, og hvad der kan vente.

Væddemålstyper

Der er fire muligheder for at satse hos en bookmaker:

Enkeltvæddemål. Sats på ét udvalgt resultat. Det er her marginen er lavest; større chance for at vinde. Sådan en indsats tæller med i bonusomsætningskrav, og resultatet er det nemmeste at forudsige. 

Margin er procentdelen af indsatsbeløbet, som bookmakeren beholder som garanteret fortjeneste. Den inkluderes i oddsene, hvilket gør dem lavere i forhold til begivenhedens sandsynlighed. Jo højere marginprocent bookmakeren har fastsat, desto lavere vil dine gevinster være fra nogle af indsatserne.

KombinationvæddemålTo eller flere væddemål på forskellige begivenheder kombineres med hinanden. For at vinde skal alle forudsigelser være korrekte. En svær indsats, fordi marginen er væsentligt højere end ved enkeltvæddemål. Der er ikke plads til fejl, og vigtigst af alt - den objektivt lave matematiske mulighed for at vinde, selvom du er klar til at garantere, at alle prognoserne er rigtige. 

Systemvæddemål. Mindst tre indsatser per kombination, som er dannet i flere grupper. For eksempel system 2/3 ( "to"ud af "tre") er tre par af udfald, som hver kan vinde separat fra de andre. Det ligner et kombinationvæddemål, men chancerne for at vinde er større og gevinsterne er mindre. Systemet tæller normalt ikke med i bonusomsætningskrav.

Totalisator. En skare af spillere med ukendte odds og en ukendt størrelse af potentielle gevinster. Hvis du er nybegynder, så er det ikke stedet at starte.

Det er værd at starte med enkeltvæddemål. Alle andre typer reducerer dine chancer for succes markant.

Markedstyper

De fleste moderne bookmakere tilbyder et stort antal markeder og resultater. I fodboldkampe kan antallet af mulige væddemål overstige 2000. Har du brug for at studere dem alle?

1Х2. Dette er betegnelsen for væddemålsmarkeder på det første eller andet hold, der vinder, eller uafgjort resultat. I nogle sportsgrene er uafgjort umuligt, men "vind-tab"-markedet kaldes stadig "1X2" for at gøre det nemt. Her er oddsene sat mest retfærdigt, og marginen (bookmakers kommission) er den laveste, så disse væddemål er bedst egnet til begyndere.

Total over/under. Det er væddemål på det samlede antal af noget under en kamp. Først og fremmest er det antal af mål (point) scoret af et hold eller begge hold. Dette væddemål er også godt for en ny spiller, for du ikke behøver at gætte vinderen, bare forstå om kampen bliver vellykket eller ej. 

Eksempel: Over 2,5 - i alt mere end 2,5 mål pr. kamp. Det betyder, at scoren skal være mindst 2-1 eller 3-0, for at din indsats virker. De mærkelige 2,5 mål i dette væddemål er nødvendige for at sikre, at det altid beregnes som enten et plus eller et minus. Der er også heltalstotaler. For eksempel, i over 3 væddemålet, i tilfælde af 3 scorede mål, vil væddemålet blive returneret. Det hverken sejr eller tab.

Handicap. Det er et væddemål på, at et af holdene vinder med en bestemt fordel. Det kan være negativt og positivt. Disse er potentielle point tilføjet eller trukket fra et hold. Sådan er et handicap. Under hensyntagen til dette, vil indsatsresultatet blive beregnet.

Eksempel: Vind 1 med handicap (-1,5). Det betyder, at væddemålet vinder, hvis der tages 1,5 mål fra holdet, men stadig vinder. Det vil sige, at du skal vinde med en forskel på 2 mål eller mere. 2-1, undskyld, det er ikke nok. 3-1 når handicappet trækkes fra giver 1,5-1, og det betyder at indsatsen er vundet. Et plushandicap virker omvendt, hvor mål tilføjes.

Asiatisk handicap. I stedet for (-1,5) vil der være (-1,75) og et komplekst system til beregning af gevinster. Denne type marked må vente. Mange erfarne spillere kigger ikke engang i retning af asiatisk handicap.

Scorecast. Oddsene for den korrekte score er normalt relativt høje, men chancen for at vinde er lille, og det er meget svært at beregne marginen på dette resultat (da der er snesevis af korrekte scoreudfald). Spil kun dette marked med penge der ikke har betydning. 

Statistikmarkeder. Væddemål på antallet af gule kort, hjørnespark, skud på mål og andre indikatorer, der ikke direkte påvirker spillets udfald. I de fleste tilfælde tilbydes sådanne markeder kun for fodbold. Selvom de ofte spilles af erfarne spillere, er de også en god mulighed for begyndere. Studer statistikkerne og placer din indsats baseret på dem. Ved at gøre dette vil du samtidig begynde at forstå spillet og funktionerne i forskellige mesterskaber. Ulempen ved markedet er, at det er et af markederne med høj margin (lave odds).

Live

Traditionelt anbefales nye spillere ikke at spille live (under kampen). De spil har en højere margin, plus det er en mere gambling type indsats, som kan tvinge spilleren til at miste hele sin spilkapital i et spil, især i sådanne hurtige sportsgrene som tennis.

Hvis du alligevel vil prøve at spille live, anbefaler vi at starte med fodbold (forudsat at du er interesseret i det), eller med en sport, du er rigtig god til. Prøv også at indstille og overholde en grænse for antallet af væddemål pr. tidsperiode. For eksempel, når du placerer væddemål under en hockeykamp, skal du ikke placere mere end ét væddemål pr. periode.

Vigtigt at vide om live:

  • Udsendelsen er altid lidt forsinket i forhold til virkelige begivenheder, i overensstemmelse med hvilke bookmakere ændrer oddsene

  • Accepter derfor ikke automatisk et væddemål, når oddsene ændres (særligt flueben i kuponen). Du kan ved et uheld placere et væddemål uden overhovedet at vide, at der fandt en væsentlig begivenhed sted i kampen, som ændrede spillets gang. 

  • Bookmakeren kan lukke live-væddemål for en hvilken som helst periode. Alle virksomheder gør dette forskelligt. Hvis du er træt af konstante "låse" i live, kan du finde en anden bookmaker, der blokerer indsatser sjældnere.

Sådan bruger du bonussen

Et par vigtige ting at vide, så du ikke går glip af freebies til nye spillere:

  • Forsøg ikke at oprette mere end én konto for at modtage bonussen flere gange. Flere konti fører til spærring. Det er bedre at tage en bonus fra flere bookmakere, dette er tilladt. 

  • Læs reglerne for bonuskampagnen. De er lange, men med tiden vil du vænne dig til hurtigt at fremhæve vigtige punkter.

  • Ikke alle betalingsmetoder er berettiget til at modtage en bonus. Det er næsten altid muligt at indbetale med et kort, men elektroniske metoder som Skrill, Neteller, Paysafecard er ofte udelukket fra bonuskampagnen.

  • Et højt omsætningskrav er farlig. Omsætningskrav er en multiplikator af bonusbeløbet eller indbetalingsbeløbet. For eksempel betyder x5, at du med et indskud på 100 konventionelle enheder skal satse 500 enheder for at kunne udbetale dine gevinster. Hvis denne multiplikator er for stor, for eksempel x10, er der større sandsynlighed for, at du mister hele dit indskud end du vinder noget med bonuspengene.

  • Glem ikke den etablerede minimumskoefficient. Det kan være oddsene for et kvalificerende væddemål. Hvis du placerer et væddemål med lavere odds, vil du enten ikke modtage en bonus (hvis dette er en kvalifikation), eller væddemålet tæller ikke med i omsætningskrav .

  • Hold styr på bonussens gyldighedsperiode. De fleste af dem er tidsbegrænset. Bookmakeren kan give dig 30 eller 60 dage til at gennemspille bonussen, og i tilfælde af et gratis væddemål kan dette være en meget kort periode. 

Hvordan Vinder man?

Det er muligt, men meget svært. Vi anbefaler at se væddemål som underholdning og ikke en måde at tjene penge på.

Men selve essensen af denne underholdning er at forsøge at slå bookmakeren. Der er ingen bestemt præcis opskrift på regelmæssige gevinster, så vi vil tage en anden vej. Vi fortæller dig, hvad der er vigtigt at vide for at reducere tab. Alt ud over dette kan i teorien føre til at vinde (men garanterer det ikke), og hvordan man ikke mister det hele.

Bankroll grænse. Den vigtigste regel er, at du ikke indbetaler mere, end du har råd til at tabe. Med denne tilgang vil du aldrig føle dig som en taber, selvom du faktisk tabte. Du kunne bruge disse penge til at gå i biografen eller andet, afhængigt af dit indkomstniveau, men du besluttede at bruge dem på at spille. 

Flat. Dette er en strategi, hvor alle indsatser er lavet af samme størrelse (normalt små). Flat kan være statisk eller dynamisk. Statisk flat er et bestemt indsatsbeløb. Dynamisk - procentdel af bankroll. Hvis bankrollen stiger, øges indsatsbeløbet også, og omvendt. Begge arter har ret til at eksistere. Hvis du lige er startet med betting, er flat det mest velegnede værktøj til at kontrollere din bankroll og få selvtillid.

Stol ikke på populære strategier. Vi mener at Martingale, stige strategi osv ikke giver positiv afkast. Deres formodede rentabilitet er allerede blevet tilbagevist mange gange. Der er kun én virkelig win-win strategi, og det er at satse på, hvem der vinder.

Specialisering. Fra et underholdningsperspektiv er det sjovt at satse på forskellige sportsgrene og mesterskaber, men hvis du vil spille for at få overskud, er det bedre at vælge en eller to sportsgrene eller endda ligaer. Hvis du har en rimelig mængde fritid til at følge et bestemt mesterskab, kender du det måske ud og ind. Under alle omstændigheder vil det ikke være muligt nøje at studere flere ligaer på én gang, og du vil tabe penge på grund af utilstrækkelig bevidsthed.

At vælge de bedste odds. Dette er en simpel opgave, men det kræver tid og nogle ekstra ressourcer. For at vælge de bedste odds til din valgte begivenhed, skal du have konti hos flere bookmakere. Måske ikke hos dem alle, men i hvert fald hos dem, der har gode odds i gennemsnit. De vil vurdere den samme begivenhed forskelligt, og i nogle kampe vil oddsene være højere hos én bookmaker, og de andre hos en anden. Denne handling vil altid påvirke objektivt størrelsen af din bankroll, uanset hvilke væddemål du placerer, da jo højere margin på det valgte udfald, jo flere penge giver du til bookmakeren.

Når det kommer til sport, tilbydes de bedste odds til fodbold. Lidt værre, men stadig anstændigt - til tennis. Hockey og Basketball kan have høje eller mellemstore marginer, afhængigt af bookmakeren. Og nichesportsgrene som e-sport eller håndbold har næsten altid høje marginer.

Færre kombinationsspil, mindre cashout. Som en fortsættelse af det forrige punkt med det samme skal du være forsigtig med din bankroll. Du giver mest margin til bookmakeren ved at placere ekspresvæddemål eller anmode om cashout (tidlig væddemålsafvikling). I begge tilfælde er det "dobbeltbeskatning". Således, selvom din engangshandling var vellykket, vil du på lang sigt næsten altid gå i minus.

Vær forsigtig med ekspertrådgivning. Der er flere ulemper ved at følge råd fra eksperter. For det første tager deres prognoser ikke højde for odds og dermed rentabilitet over tid. For det andet er en væsentlig del af disse prognoser så indlysende, at oddsene på det tilsvarende udfald ofte vil blive reduceret på grund af det faktum, at så mange spillere har satset på et givet udfald. Og for det tredje er mange eksperter tilknyttet bookmakere og modtager penge for selve det at lave en prognose. De har intet mål om at vinde væddemålet.

Når du lytter til en ekspert, skal du være opmærksom på fakta, der vedrører det kommende spil, men tag selv beslutningen om væddemålet. Du vil helt sikkert være i stand til at finde det bedste marked for at anvende den viden du fik.

Hvad er værdibet

Alle veje fører til Rom, og alle væddemål fører til dette koncept. Værdibet er et udfald, hvis odds af en eller anden grund overstiger sandsynligheden for, at begivenheden indtræffer. For eksempel er sandsynligheden for at hold 1 vinder 50 %, og oddsene for dets sejr er 2,20. Her kan du se den objektive rentabilitet af væddemålet på afstand. Rivaliseringen mellem spilleren og bookmakeren kommer ned til det faktum, at spilleren forsøger at finde et så rentabelt resultat. Værdibet opstår som et resultat af en bookmakers fejl ved at analysere en sportsbegivenhed og følgelig ved at sætte de forkerte odds. Den, der giver fordel til spilleren og ikke bookmakeren.

Hvis du planlægger at satse længe nok, kommer spørgsmålet om at vinde eller tabe spillet ned på, om du er i stand til at finde værdivæddemål. Det er svært at give nogle råd her, fordi det afhænger af din evne til at analysere sportsbegivenheder.

Oftest laver bookmakeren fejl på de mindre områder, derfor er marginen i dem meget højere. I store konkurrencer er det nærmest håbløst at lede efter værdibet.

Når du har fundet din første selvsikre værdibet, kan du ønske dig selv tillykke med din succesfulde start.

Copy the token