Nye Danske Betting Sider 2024

I denne anmeldelse vil du lære mange nyttige ting om de nye betting sider i Danmark, der er begyndt at operere i Danmark inden for de sidste tre år. Blandt dem er der både helt nye navne og globale sider, der for nylig har fået en dansk licens. Vi vil tale om alle de muligheder, de tilbyder, bonusser til nye og eksisterende spillere, samt fordele og ulemper ved disse nye danske bookmakere.

Liste over Nye Betting sider med dansk licens for Juli 2024

Bookmaker Bonus Licens Anmeldelser
Spillemyndigheden (21-70665)
Spillemyndigheden (21-96995)
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden (20-19088)
Spillemyndigheden (21-99439)

Anmeldelser af Nye Betting sider i Danmark

I denne sektion vil vi give detaljerede beskrivelser af de fem bedste nye bookmakere med dansk spillelicens. Du kan vurdere og sammenligne de innovationer betting siderne har bragt til markedet, samt deres spiltilbud og andre funktioner.

NordicBet

NordicBet, som startede sin drift i 2022, har formået at etablere næsten alt, hvad der er nødvendigt for at være blandt de bedste danske betting sider i 2023. Med en opstilling af mere end 30 discipliner er NordicBet en smule foran de fleste konkurrenter, hvis udvalg ikke går ud over 30 på det danske marked.

Bookmakeren tilbyder et fodboldmarked med mere end 500 udfald, herunder statistiske markeder. Du kan også se live-streams og downloade appen til både iOS og Android.

Som velkomstbonus får du en 500 kroner gratis indsats, hvis du placerer dit 500 kroner væddemål med odds på mindst 1.80 (hvilket er lidt højt, men dine chancer for at vinde er stadig over 50%).

Den eneste betydelige ulempe ved selskabet er den udvidede verifikationsproces for succesrige spillere, selvom dette ikke er usædvanligt i bookmaking-verdenen.

Fordele:

 • 500 kroner gratis væddemål til nye kunder 

 • Stort udvalg af væddemålsbegivenheder 

 • Forhøjede odds 

 • NordicBet 50/50 Quiz 

 • Sportsblog

Ulemper:

 • Forlænget verifikation for succesrige væddemålsspillere

Marathonbet

Når du træder ind på hjemmesiden, vil du bemærke det forældede design. Selskabets faktiske bookmakerprodukt er af høj kvalitet. Blandt ulemperne er den vigtigste manglen af live streams, selvom dette er en betydelig ulempe.

Bookmakerens vigtigste fordele inkluderer en opstilling af cirka 40 sportsgrene samt stabile og temmelig høje odds. De er måske ikke de højeste på markedet, men når du vælger et specifikt væddemål, bør du altid overveje oddsene, der tilbydes af Marathon, da de ofte viser sig at være de bedste odds. Bookmakerens margen for topsport overstiger normalt ikke 5%. Derudover tilbydes kampe med nul margin regelmæssigt.

For topfodboldkampe er der mere end 1000 udfald, men bookmakeren halter lidt bagefter konkurrenterne i kvaliteten. Der mangler variation, herunder statistiske markeder, som er ret begrænsede.

Fordele:

 • Mere end 1000 markeder på topkampe

 • 0% marginal begivenheder

 • Hurtige væddemål, Rediger væddemål, Cash Out funktioner

 • Sportsblog med forudsigelser

Ulemper:

 • Gentagne verifikationer 

 • Begrænsninger for succesfulde væddemålsspillere

Betfair

Betfairs tiltrækningskraft ligger i fusionen af traditionel bookmaking og en dynamisk bettingbørs. Du kan hurtigt skifte mellem disse sektioner direkte på hovedsiden.

Med 27 forskellige kategorier, der spænder over heste- og hundevæddeløb, politik og kultur, dækker platformen et bredt marked. I linjen finder du også væddemål på Esport, og dette er et privilegium for det danske marked, da bookmakerens portefølje ikke inkluderer computersport i alle regioner, for eksempel er det ikke tilgængeligt på svenske Betfair. Du kan vælge mellem over 400 markeder for kampe i den danske topdivision. For kampe på niveau med den engelske Premier League udvides udvalget mange gange - op til 2000 bettingmuligheder. Platformen giver brugerne adgang til live-udsendelser af forskellige sportsgrene, herunder fodbold, volleyball, tennis, cricket og dart. Stream-tilgængelighed er praktisk markeret med et specielt ikon, og live-sektionen tillader sortering af kampe efter tilgængelige markeder. Du vil også være tilfreds med funktionerne Cash Out og Bet Builder samt en sektion med forhøjede odds. Men der er også ulemper, som manglen på bonusser til regelmæssige spillere og der er desværre ingen 24 timers kundesupport.

Fordele:

 • 25+ sportsgrene, væddemål på kultur, politik og Esport

 • Forhøjede konkurrencedygtige odds

 • Op til 2000 markeder for topfodbold

 • Videostreaming af begivenheder

 • Bettingbørs og sportsbook på én platform

Ulemper:

 • Bonusser kun for nye spillere

 • Ingen 24 timers kundesupport

LeoVegas

Du vil sandsynligvis finde, hvad du har brug for hos LeoVegas, da den er virkelig varieret og inkluderer mere end 35 sportsgrene. Der er væddemål på populære sportsgrene og mere eksotiske discipliner som lacrosse og netbold, samt politik, kultur og Esport.

Alt er i orden med valget af spilmuligheder i individuelle kampe. For eksempel, i engelske Premier League kampe når antallet af markeder over 1000. Kampe fra større Counter Strike-turneringer vil blive tilbudt med mere end 150 markeder. Der er specielle væddemål, statistiske markeder og outrights.

Nybegyndere kan modtage en fin betting bonus på op til 1000 kr. i form af en gratis indsats hos LeoVegas. Gennemspilskravet er ikke specificeret i bonusreglerne, men den gratis indsats kan kun bruges ved at spille fra en mobil enhed på en live begivenhed.

Registrerede brugere kan prøve deres held i en gratis forudsigelseskonkurrence, hvor de kan vinde op til 5000 kr.

Blandt ulemperne bemærker vi, at grænsefladen er ikke standard for betting sider - sandsynligvis vil du have brug for tid til at vænne dig til den.

Fordele:

 • Fremragende udvalg af mere end 35 sportsgrene.

 • Fantastisk velkomstbonus

 • Statistikbaserede markeder og langsigtede væddemål i førende ligaer

 • Gratis konkurrence LeoKing med en præmie på 5000 kr.

Ulemper:

 • Upraktisk grænseflade

 • Minimum udbetalingsbeløb - 200 kr.

Spreadex

Spreadex - en bookmaker, der specialiserer sig i spread betting. Denne type væddemål er almindelig inden for finanshandel. Når det kommer til sportsspil, er principperne de samme - du placerer en indsats på om resultatet vil være over eller under den valgte linje, men ikke på et specifikt resultat. Pointforskellen vil påvirke, hvordan indsatsen beregnes.

Dette er den afgørende funktion ved "spread betting". Dine potentielle tab er ikke begrænset til din indledende indsats. I stedet kan dine tab (eller gevinster) stige, når afstanden mellem spredningen og det faktiske resultat vokser. "Spread betting" tilbyder både muligheder for betydelige gevinster og højere risici.

Da spillets format er anderledes end flere bookmakere, vurderer vi ikke Spreadex ud fra samme perspektiv som traditionelle bookmakere. Dens vigtigste funktion er selvfølgelig dens største fordel. Men med hensyn til konventionel betting står denne bookmaker sandsynligvis ikke på linje med de fleste konkurrenter, herunder betting sider med dansk licens.

Der er kun 22 sportsgrene tilgængelige i sektionen (på nuværende tidspunkt). De tilbyder live streams af heste- og hundevæddeløb, men ikke for alt andet. Traditionel betting er også mulig, selvom det sandsynligvis ikke er den primære grund til at vælge denne platform. Dog kan du få en velkomstbonus for begge typer betting: 100% af din indbetaling, op til 500 DKK, både for "spread betting" og klassisk betting.

Den største ulempe ved platformen er manglen af mobile applikationer. Derudover er udvalget af betalingsmetoder ikke særlig imponerende, med kun tre muligheder: Betalingskort, Trustly og Skrill.

Fordele:

 • Spredt væddemål + Guides

 • Fordelagtig bonus til nye spillere

 • Nyheder og forhåndsvisninger for den danske Superliga

 • Live streaming af hestevæddeløb

Ulemper:

 • Ingen mobile apps 

 • Ingen live streams undtagen hestevæddeløb 

 • Kun tre betalingsmetoder

Sådan Vælger vi de Bedste Nye Betting Sider Specielt til Dig

Ved vurdering af betting sider med dansk licens anvender vi flere nøglekriterier. Det allerførste, som tidligere nævnt, er licensen; uden den kvalificerer en bookmaker sig ikke. Vi vil gå lidt dybere ind i de andre kriterier i denne sektion.

Begivenheder og Markeder

Vi vurderer mangfoldigheden af sportsgrene, som en bookmaker accepterer væddemål på, og antallet af konkurrencer inden for populære kategorier. For eksempel fodboldligaer og -turneringer eller mangfoldigheden af tennisturneringer. Når vi vurderer de tilbudte væddemål, overvejer vi ikke kun antallet af udfald, som bookmakeren præsenterer, men også tilstedeværelsen af unikke spil på det danske spillemarked. Det er muligt at have over 1000 udfald inden for fodbold, men hvis de fleste af dem vedrører markeder som over/under og handicap, kan det være mere tiltalende, hvis bookmakeren tilbyder blot 500 udfald, inklusive holdstatistikker som gule kort og hjørnespark samt væddemål på individuelle spillere.

Velkomstbonus til nye kunder

For nye spillere er et kvalitetsfuldt velkomsttilbud afgørende blandt betting sider i Danmark. En god bonus giver dem mulighed for at udforske bookmakerens service uden at risikere deres egne penge eller risikere et minimalt beløb. Hvis bookmakeren tilbyder en bonus uden indbetaling, selvom beløbet er lille, er det en betydelig fordel. I sådanne tilfælde skal spilleren blot registrere sig for at have mulighed for at spille med bookmakerens midler. I Danmark tilbyder to bookmakere bonusser uden indbetaling: Danske Spil og MrGreen.

Blandt indbetalingsbonusser er en god velkomstbonus i vores opfattelse, et tilbud med gennemsigtige regler og vilkår, der ikke pålægger overdrevet komplekse regler og vilkår. Hvis der kræves en indbetaling, bør den ikke være for betydelig. Hvis der kræves et kvalifikationsvæddemål, bør det ikke have en overdreven høj minimumskvote (f.eks. 2.00, hvilket er ret højt). Når man modtager en kontantbonus, bør man ikke være tvunget til at omsætte den utallige gange (for eksempel er et omsætningskrav på 9x meget højt).

Live Streaming

Ikke alle sportsgrene og ligaer bliver vist i tv, og nogle sportsabonnementer kan være ret dyre. Derfor er live kampe på en bookmakers hjemmeside meget praktiske, uanset hvor ofte du placerer væddemål. Hvis de ikke er tilgængelige, betragter vi det som en betydelig ulempe. Hvis de er tilgængelige, sammenligner vi hvilke discipliner, der dækkes, og hvor mange live kampe der sendes. I de fleste lande, herunder Danmark, har Bet365 klart den førende rolle, når det kommer til streaming.

Mobile Applikationer

Det kan synes som om ingen moderne bookmakere kan undvære mobile applikationer. Dog er der flere af dem end man kan forestille sig, der ikke tilbyder apps. Vi betragter dette som en betydelig svaghed, fordi mobil betting har mange fordele frem for desktop spil og næsten ingen ulemper, bortset fra skærmstørrelsen.

I Danmark har kun få bookmakere valgt en mobilversion i stedet for en app, hvilket kan betragtes som en anstændig løsning.

Betalingsmetoder

Variationen af betalingsmuligheder udvider ikke kun kundernes muligheder, men afspejler også platformens kvalitet. Vores evaluering undersøger rækken af tilgængelige betalingsmetoder. For at illustrere giver vi et enkelt point for alle bankkort som Visa, Mastercard og Maestro. Valget af et debetkort til at finansiere din bettingkonto har en mindre betydning, så det optjener kun et enkelt point.

Bonusser til eksisterende kunder

Bonusser til eksisterende spillere er typisk mindre generøse end dem til nye spillere. For at opnå dem skal du enten placere væddemål regelmæssigt eller foretage gentagne indbetalinger. Vi vurderer bonuskampagner for regelmæssige spillere baseret på antallet af tilgængelige bonusser og hvor betydelige de er, samt hvor nemt eller udfordrende det er at opnå dem.

I Danmark tilbyder flertallet af bookmakere i dag ikke et stort udvalg af kampagner for eksisterende spillere, så selv 2-3 bonusser betragtes som et acceptabelt tilbud.

Kundesupport

Fra tid til anden har vi brug for at kontakte kundesupport og udtrykke vores tanker om bookmakeren og deres tjenester. I dette tilfælde er det godt, hvis du hurtigt kan modtage hjælp fra en live chat og ikke en bot: Live chat, E-mail, telefon. Døgnåben support er også et plus for bookmakeren, da det viser deres tilgængelighed for spillere.

Desværre kan vi ikke love meget til danske spillere i denne del af bookmakerservicen. Vi fandt det selv vanskeligt at kommunikere med supporten fra danske bookmakere, og vi modtog ikke størstedelen af den anmodede information.

Navigation og design

Vi overvejer elementer som enkel navigation, hjemmeside layout og indlæsningshastighed for at garantere en glat og behagelig oplevelse.

Sammenligning af de Nye Betting sites

I tabellen nedenfor kan du hurtigt og visuelt sammenligne de nyeste bookmakere i Danmark baseret på flere nøgleparametre, lige fra antallet af sportsgrene de tilbyder, til de funktioner der adskiller dem fra deres konkurrenter.

Bookmaker

Antal sportsgrene

Live streaming

Apps

Margen (gennemsnit)

Velkomsttilbud

Særlig funktion

NordicBet

30+

Average

iOS, Android

4,5%

Freebet på 500 kr.

God velkomsttilbud

JackpotBet

Kun hestevæddeløb

Nej

Nej

Nej

Klubspil på heste

LeoVegas

35+

Gennemsnit

iOS, Android

5%

Freebet op til 1000 kr.

Unik navigation

Marathonbet

35+

Nej

iOS, Android

5%

Bonus op til 500 kr.

Nul margin

Betfair

25+

Temmelig god

iOS, Android

8% (sportsbog)

100% bonus op til 500 kr.

Bettingbørs

Spreadex

20+

Hovedsageligt for heste og greyhounds

Nej

Bonus op til 1000 kr.

Spread betting

Fordele og Ulemper ved Nye Betting Sider

Normalt begynder vi sådanne kapitler med fordele og nævner derefter ulemperne. I dette tilfælde er det passende at gøre det modsatte, da de nyeste og fleste betting sider typisk har flere ulemper sammenlignet med deres veletablerede kollegaer. Dette betyder ikke, at de er mangelfulde på alle områder, men for det meste sakker de bagud i de afgørende parametre i forhold til mere erfarne konkurrenter. Husk dog, at ikke alle nyankomne på det danske marked er nybegyndere i spilbranchen som helhed. Hvis det er et internationalt brand, starter de ikke fra bunden, da de allerede har erfaring inden for feltet. For eksempel begyndte LeoVegas at operere i Danmark i 2021, men virksomheden blev oprindeligt grundlagt i Sverige tilbage i 2011.

Ulemper

De primære ulemper, der ofte stødes på med nye bookmakere, inkluderer:

 • Begrænset udvalg af sportsgrene. Sportsbookingen er stadig i processen med at forme sin linje. Det er muligt, at nye sportsgrene vil blive tilføjet senere, men det er ikke garanteret.

 • Et begrænset antal betalingsmetoder. Bookmakere sigter mod at opbygge deres kundebase primært gennem de mest populære betalingsmetoder, såsom betalingskort og PayPal. At udvide betalingsmulighederne kræver også yderligere indsats.

 • Utilstrækkelig live streaming eller fuldstændig fravær heraf. Live streaming koster penge, og bookmakeren vil måske ikke investere i dem, indtil de begynder at generere en stabil indtjening.

 • Mangel på ægte innovation. Denne ulempe er en af de mest skuffende. Når en ny bookmaker træder ind på markedet, forventer vi, at den bringer noget unikt. Desværre er det ikke ualmindeligt, at det ikke sker. Men i Danmark skilter nytilkomne sig ud: tre ud af de seks nye bookmakere kom med et unikt tilbud. Det betyder ikke nødvendigvis, at de er gode.

 • Reducerede grænser. Grænser kan blive reduceret, da det kan være svært for en ny bookmaker uden en stor klientel at balancere økonomiske strømme, selv på store markeder.

Fordele

Fordele ved de nyeste bookmakere stammer fra deres behov for at finde en plads i et allerede segmenteret marked, hvilket driver dem til at lægge lidt mere indsats i end de andre bookmakere i Danmark. Men igen er der ingen garantier.

 • Yderligere bonusser. For spilleren er fremkomsten af yderligere muligheder altid en god ting, ifølge dem kan de drage fordel af bonusser til nye kunder. Disse kampagner behøver ikke nødvendigvis være bedre end andre, men den samlede stigning i antallet af bonusser tiltaler os.

 • Niche-tilbud. Dette er ikke en meget almindelig forekomst i denne verden, men i Danmark er halvdelen af de nye bookmakere specialiserede. Betfair tilbyder en væddemålsbørs, JackpotBet - klubspil på hestevæddeløb, og Spreadex, åbenlyst, "spread betting".

 • Flere muligheder for at vælge de bedste odds. Generelt tilbyder de nyeste bookmakere sjældent overvældende odds, der overstråler alle de bedste betting sider. Hvis de generelt er acceptable, betyder det, at du vil have flere muligheder for hvert specifikke resultat, du kan spille på. For eksempel tilbyder Marathonbet ganske gode odds med en margen på omkring 5% på top-sportsgrene. I nogle tilfælde kan deres odds på dit valgte resultat faktisk være de bedste du kan spille på.

 • Support kan være mere lydhør. Da nye bookmakere skal vinde spillere fra de andre betting sider i Danmark, kan deres support være mere modtagelig for at imødekomme eventuelle problemer. Dette er i modsætning til erfarne bookmakere, hvor det ofte kan være udfordrende bare at komme i kontakt med en operatør (et godt eksempel på dette er Unibet).

Nye Betting sider 2023

Per dags dato er der ingen bookmakere i Danmark, der er trådt ind på markedet i 2023. De seneste lovlige bookmakere er Nordicbet og JackpotBet, som begge startede deres operationer i 2022. Hvis der kommer nye bookmakere, vil vi omgående give information om dem og beskrive deres tilbud.

Er de Nyeste Bookmakere Sikre i Danmark?

I termer af pålidelighed og sikkerhed er der ikke meget forskel mellem en gammel og en ny bookmaker, da de alle skal opfylde en række betingelser for at opnå en licens i Danmark. Disse betingelser inkluderer forpligtelser til at udbetale gevinster, fremme ideologien om ansvarligt spil (tilbyde spillere muligheden for at begrænse deres spil og give kontaktoplysninger til hjælpeorganisationer) samt sikre den sikre opbevaring af kunders personlige data.

Derfor, for at være 95% sikker på en bookmakers pålidelighed (du kan aldrig være 100% sikker), så tjek om de har en licens i Danmark. Ofte kan licensnummeret og udstedelsesorganisationen findes i bunden af hjemmesiden eller i sektionen "Om os".

Du kan også verificere tilstedeværelsen af en licens hos de danske spillemyndigheder. Denne organisation er unik, og hjemmesiden er www.spillemyndigheden.dk. Indtast bookmakerens navn i søgefeltet, og hvis de har en gyldig licens, vil du se det i de viste resultater.

Fristende Tilbud og Kampagner hos Nye Betting Sider

Desværre er danske bookmakere generelt ikke alt for generøse med tilbud af bonusser. Mange bookmakere tilbyder kun et par bonusser. Du kan dog finde nogle behagelige overraskelser på hjemmesiderne hos de nyeste bookmakere.

Velkomstbonusser

Velkomsttilbud kan findes hos alle nye bookmakere undtagen JackpotBet. Den største tilbydes af Spreadex, som er en 100% matchbonus på indskuddet i form af gratis væddemål, op til i alt 1.000 kr. Bonussen er opdelt i to dele: halvdelen til "spread betting" og halvdelen til traditionel betting. Denne bonus gælder kun nye spillere.

Gratis væddemål til regelmæssige kunder

Eksisterende kunder kan også kræve bonusser. I øjeblikket tilbyder Spreadex et gratis væddemål for hvert tredje "spread bet" placeret på samme sport. Størrelsen af det fjerde væddemål svarer til det mindste af dine tre væddemål. Denne bonus kan bruges så mange gange som du ønsker.

Genindlæsningsbonus

Dette er en bonus til eksisterende kunder, givet for ethvert indskud (ikke det første). Den kan have yderligere krav såsom et gennemspilskrav, som f.eks. hos LeoVegas. Bookmakeren tilbyder et 100 kr. gratis væddemål til Bet Builder på English Premier League. For at kræve det skal du indbetale 100 kr. og placere et væddemål på samme beløb med en minimumsodds på 1.80. Det modtagne gratis væddemål skal bruges på Bet Builder med en minimumsodds på 4.00.

Acca boost

En universelt elsket bonus af bookmakere over hele verden er akkumulatorbonusen. Jo flere begivenheder du kombinerer i dit betslip, desto højere procent vil bookmakeren øge dine gevinster med. Blandt de nye danske bookmakere tilbyder Spreadex denne bonus. Den mindste akkumulator for deltagelse er tre udfald, og i dette tilfælde vil dine gevinster stige med 5%. En akkumulator med 4 udfald øges med 10%, og så videre, op til en maksimum på 75% for 16 begivenheder.

Nul margin

Formelt set er dette også en bonuskampagne, men du behøver praktisk talt ikke gøre noget for at deltage. Find bare kampene inkluderet i kampagnen på tilbudssiden og placer væddemål på 1x2 (nul margin gælder normalt ikke for andre markeder). Nul margin tilbydes ofte af Marathonbet. På skrivetidspunktet kan du placere nul margin væddemål på fodbold Europa League, basketball EuroLeague, såvel som NHL.

Konkurrence

Turneringer og konkurrencer kræver muligvis slet ikke at placere væddemål. I stedet deltager spilleren i en quiz, som hos NordicBet i "50/50" kampagnen. I begyndelsen giver bookmakeren dig 500.000 kr., som du skal navigere igennem en række spørgsmål, typisk 20. Ved hvert spørgsmål kan du vælge at dele pengene eller gå all-in.

Sammenfatning om Bookmakere med Dansk Licens

Legalbet holder altid et vågent øje med den danske betting scene, klar til at evaluere enhver ny licenseret bookmaker, der dukker op. Vores team forbliver opmærksomme og sikrer, at enhver ny tilgang til markedet bliver grundigt gennemgået og integreret i vores artikler. Vi behandler enhver bookmaker upartisk, om det er en gammel rotte på markedet eller en dristig nytilkommer, så du kan være sikker på ærligheden i vores vurderinger.

Ofte Stillede Spørgsmål om Nye Danske Betting Sider

Hvilken ny betting side er bedre?

Når det kommer til traditionel betting, anser vi NordicBet for at være den bedste side blandt nytilkommerne. Denne bookmaker tilbyder alt, hvad du har brug for med hensyn til betting, live streaming, betalingsmetoder og kundesupport. Samtidig, hvis du er fan af ikke-traditionelle typer af betting, bør du rette opmærksomheden mod Betfair, JackpotBet og Spreadex.

Er nye betting sider fritaget for skatter?

Nej, nye bookmakere betaler de samme skatter som de ældre. Dog behøver spillere ikke bekymre sig om dette, da skattebyrden udelukkende ligger hos bookmakeren.

Hvilke betalingsmetoder accepterer nye danske bookmakere?

Nye bookmakere tilbyder forskellige betalingsmetoder. Der er kun to metoder, du finder hos alle bookmakere: Visa/Mastercard-kort og Trustly. Derudover kan forskellige virksomheder tillade betalinger via Skrill, MobilePay og Paysafecard, men ikke alle gør det.

Hvordan kan jeg være sikker på, at en ny dansk bookmaker er pålidelig?

Hvis bookmakeren har en dansk licens, kan du have en vis tillid til dens pålidelighed. Hvis det er et stort brand med en lang historie (som for nylig er trådt ind på det danske marked) og en international licens fra f.eks. Curacao og Malta, bør din tillid styrkes. Dog kan ingen bookmakere i verden give en 100% garanti for fraværet af problemer.

Hvad adskiller nye danske betting sider fra de etablerede?

Det kan ikke generaliseres for dem alle; det afhænger af den specifikke hjemmeside. Tre ud af seks nye bookmakere i Danmark kom med et unikt tilbud, mens de resterende tre kom med et klassisk tilbud. Unikke muligheder for spil i Danmark kan findes hos Betfair (betting exchange), Spreadex (spread betting) og JackpotBet (klubvæddemål på heste).

Copy the token