Toppen er betalt

Legalbet is completely honest with its users. Paid ratings will always have a "Top paid" mark on them.

If you see a "Not for sale" mark it means that it is a guaranteed fair rating.

Bookmakere, der accepterer Trustly i Danmark

Vi har undersøgt bookmakere med Trustly, som kan være et nyttigt værktøj for spillere, der satser fra udlandet. Vi vil oplyse, hvordan denne betalingsmetode fungerer, og hvad man skal være opmærksom på.

Liste over bookmakere, der accepterer Trustly i Juli 2024

Bookmaker Bonus Licens Anmeldelser
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden (21-70665)
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden (18-1517086)
Spillemyndigheden (21-96995)
Spillemyndigheden (17-1562953)
Spillemyndigheden (20-6359)
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden
Spillemyndigheden (18-1449814)
spreadex.dk
Spillemyndigheden
Placeringer betalt af bookmakere

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper
Du behøver ikke at registrere dig som bruger


✅Betalingsmetode gemmer ikke brugerens oplysninger


✅Gratis

Ingen kundesupport, kun FAQ

Hvordan virker Trustly i sportsbetting?

Systemet er faktisk ikke en app. Det er en knap, du trykker på for at betale direkte fra din netbank uden at bruge dit kort.

 • Du skal bare være kunde i en bank, der er integreret med denne løsning. Der er en lang række danske banker, også de største  Danske Bank, Arbejdernes Landsbank, Jyske Bank, Nykredit, Sydbank osv.

 • Spillere kan foretage øjeblikkelige og sikre ind- og udbetalinger direkte fra deres bankkontoer til deres spillekonti hos bookmakerne. Udbetalinger kan tage længere tid for de skal behandles af bookmakerne.

 • Spillere skal ikke betale gebyrer forbundet med traditionelle betalingsmetoder.

Bedste bookmakere med Trustly i Danmark

Bet365

 • God startbonus til sportsbetting

 • Mange forskellige sportskampe fra hele verden

 • Komfortabel hjemmeside og app

 • VIP-program mangler

Bet365 giver dig mulighed for indbetaling 100 - 50.000 kr. og udbetalinger fra 100 op til 1.000.000 kr. via Trustly. Som ny kunde kan du få op til 1.000 kr. i væddemålskreditter. Alt du skal gøre er at oprette en konto, indbetale 50 kr. eller mere, og de matcher din første indbetaling op til 1.000 kr. i væddemålskreditter. Gennemspilskrav er x1 inbetalingsbeløb, og væddemålene skal have odds på 1,20 eller højere.

Opret en konto, lav en indbetaling på 50 kr (ved hjælp af enhver metode undtagen PayPal) inden for 30 dage, og placer et væddemål med minimumsodds på 1.20. Når væddemålet er afgjort, vil bookmakeren overføre en 100% bonus op til 1000 kr til din konto i form af Bet Credits. Disse midler kan bruges til væddemål på enhver sport og odds inden for 60 dage.18+ | StopSpillet | Selvudelukkelse via ROFUS

Mr.Play

 • Mange odds på de bedste fodboldligaer

 • Cash Out, Bet Builder, Kombo-boost

 • Dejlig flot hjemmeside

 • Lille udvalg af sportsgræne

 • Ikke ret mange danske sportsmarkeder

Mr.Play har sættet minimum indbetaling for Trusty på 100 kr., udbetalinger ligger mellem 100 og 70.000 kr.. Det er en relativt ny spiller på det danske bettingmarked, men de skuffer ikke med deres tilbud. Du kan betale nemt og sikkert med Trustly, og som ny bruger kan du få en 100% indbetalingsbonus op til 1.000 kr. Du skal blot gennemspille bonussen og det indbetalte beløb 10 gange inden for 60 dage. Vær opmærksom på, at single væddemål med odds under 2,00 ikke tæller med til omsætningskravet, medmindre andet er specificeret. Ved multispil eller systemspil kræves minimumsodds på 1,40 for alle valg.

Foretag din første indbetaling fra 100 kr. med enhver betalingsmetode undtagen PayPal, Neteller, Skrill. Bookmakeren vil tilføje en 100% bonus op til 1000 kr. Omsæt bonuspengene mindst 9 gange inden for 60 dage. Minimum odds for omsætning: 2.00 for enkeltvæddemål, 1.40 for hver udvælgelse i en akkumulatorvæddemål.18+ | StopSpillet | Selvudelukkelse via ROFUS

Unibet

 • Stort spiludvalg på mere end 30 sportsgrene

 • En lang række markeder

 • God mulighed for live betting

 • God velkomstbonus

 • Ingen telefonsupport

Unibets indbetalingsgrænser er 100 - 36.000 kr. og du kan desværre ikke få udbetalinger med Trustly. Alligevel en det en velrenommeret bookmaker, tilbyder en bred vifte af betalingsmetoder, herunder Trustly. De forkæler også deres nye brugere med en 100% indbetalingsbonus op til 1.000 kr., hvilket er standard for danske spillere. Gennemspil din bonus 8 gange inden for de næste 60 dage. For eksempel, hvis du har modtaget en bonus på 100 kr. , skal du omsætte for 800 kr. for at opfylde kravene. Væddemål med odds på 1,40 eller højere tæller med.

Når du har registreret dig og foretaget din første indbetaling på 40 kr. eller mere, krediterer bookmakeren din konto med en 100% bonus op til 1000 kr. Bonuspengene skal omsættes mindst 8 gange inden for 60 dage for at opfylde omsætningsbetingelserne og udbetalingen. Kun odds på 1,40 og derover vil blive taget i betragtning. Spillere, der har indsat penge på deres konto via Paysafecard, Skrill og Neteller, er ikke berettiget til kampagnen.18+ | StopSpillet | Selvudelukkelse via ROFUS

Sammenligning af de bedste bookmakere, der accepterer Trustly

Bookmaker Velkomstbonus Minimum indbetaling Minimum udbetaling
bet365 bookmaker logo - legalbet.dk

Væddemålskreditter op til 1.000 kr.

100 kr.

100 kr.

mr.play bookmaker logo - legalbet.dk

100% indbetalingsbonus op til 1.000 kr.

100 kr.

100 kr.

Unibet bookmaker logo - legalbet.dk

100% indbetalingsbonus op til 1.000 kr.

100 kr.

80 kr.

Er det sikkert at satse med Trustly?

Når det kommer til sikkerhed, er dette system blandt de mest pålidelige betalingsmetoder i online bettingverdenen. Deres avancerede sikkerhedsprotokoller og krypteringsmetoder beskytter dine transaktioner og personlige oplysninger mod uautoriseret adgang eller misbrug. Systemet er designet til at opretholde strenge standarder for datasikkerhed og overholde de højeste branchestandarder for beskyttelse af personlige oplysninger, desuden fungerer det som en direkte forbindelse mellem din bankkonto og bettingsiden, hvilket eliminerer behovet for at dele dine bankoplysninger med tredjeparter og dermed yderligere beskytter dine finansielle oplysninger. Med deres gennemprøvede track record inden for sikkerhed og pålidelighed kan du trygt stole på denne betalingsmetode som din måde at betale i betting.

Sådan bruger man Trustly til odds

Sådan overfører du penge til Trustly-konto

Denne betalingsmetode er en system, der kræver ikke kontooprettelse, fordi det er ikke en e-wallet. Den hjælper bare med at overføre pengene fra konto til konto.

Sådan laver du en indbetaling hos bookmaker

Trin for trin:

 1. Vælg en bookmaker

 2. Vælg Trustly som betalingsmetode

 3. Angiv beløb

 4. Bekræft indbetalingen med Trustly

Sådan hæves pengene

 1. For at foretage en udbetaling på bookmakerens hjemmeside skal du navigere til udbetalingssektionen under din kontoknap.

 2. Her skal du vælge Trustly som din foretrukne udbetalingsmetode og indtaste det ønskede udbetalingsbeløb.

 3. Bekræft udbetalingen.

Behandlingstiden for denne overførsel kan variere mellem forskellige bookmakere. Nogle bookmakere udfører overførslen hurtigt, mens andre kan tage længere tid. Dette afhænger af bookmakerens egne algoritmer til at verificere betalinger.

Ofte Stillede Spørgsmål om Liste over bookmakere, der accepterer Trustly

Hvad er forskellen på almindelig bankoverførsel og Trustly-overførsel?

Mekanikken er den samme, men behandlingstiden er den helt store forskel. Hos Trustly er afviklingen øjeblikkelig. På en almindelig bankoverførsel har du ventetid på både ind- og udbetalinger, fordi banken skal godkende. Indbetalinger tager typisk 2-5 bankdage, mens udbetalinger tager op til 3-5 bankdage + bookmakerens behandlingstid.

Kan jeg også foretage udbetalinger via Trustly?

Ja, mange bookmakere tillader at betale på sådant måde, beløbsbegrænsninger sættes af din pengeinstitut og bookmakeren. 

Hvordan indbetaler man med Trustly hos bookmakeren?

For at foretage bruge denne betalingsmetode skal du logge ind på din konto hos bookmakeren, gå til indbetalingssektionen, vælge Trustly som din foretrukne betalingsmetode, indtaste beløb og bekræfte indbetalingen.

Copy the token